23 / 07 / 2024

Ümraniye göçük

Ümraniye göçük

Ümraniye'de metro inşaat sahasının da olduğu caddede yaşanan göçük sonucu 2 güvenlik görevlisinin ölümüyle ilgili yargılanan 16 sanıktan 9'u, 6 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Ümraniye'deki metro inşaatındaki göçükte dinamit şüphesi!

Dudullu-Bostancı metro inşaat sahasının da olduğu caddede meydana gelen göçük sonrası 2 kişi hayatını kaybetmişti. Göçük altında kalan Mehmet Altun ve Güray Halat'ın daha önce yakınlarına “Dinamit patlamaları duyuyoruz ve çok korkuyoruz” dediği iddia edildi.

Ümraniye'deki göçükle ilgili soruşturma başlatıldı!

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Ümraniye'de 2 kişinin yaşamını yitirdiği göçükle ilgili soruşturma başlattı.

Ümraniye'de 2 kişinin öldüğü göçük davasında 9 sanığa ceza!

Ümraniye'de metro inşaat sahasının da olduğu caddede yaşanan göçük sonucu 2 güvenlik görevlisinin ölümüyle ilgili yargılanan 16 sanıktan 9'u, 6 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Gökçebel Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!    

Gökçebel Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Jules Rakos tarafından kuruldu.

Ümraniye'de metro inşaatı yakınında göçük: 2 kişi öldü!

Ümraniye'de metro inşaat sahasının da yer aldığı caddede göçük meydana geldi. Çevredeki bir siteye ait olan güvenlik kulübesinin de göçükte kalması sebebiyle arama kurtarma çalışması başlatıldı. Arama çalışmalarında göçük altında kalan 2 güvenlik görevlisinin cansız bedenine ulaşıldı.

Ümraniye Gökorman 2017 satılık daire fiyatları!

Ümraniye Gökorman 2017 satılık daire fiyatları minimum 314 bin TL'den başlıyor. Projedeki dairelerin 30 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor...

Ümraniye Gökorman Evleri satılık daire fiyatları!

Ümraniye Gökorman Evleri satılık daire fiyatları 314 bin TL'den başlıyor. 420 daireye yer verilen Gökorman'da yüzde 10 + yüzde 5 indirim sağlanıyor...

Ümraniye Gökorman Sinpaş Evleri teslim tarihi!

1+0'dan 4+1'e kadar daire seçenekleri sunulan Gökorman projesinde aylık 2 bin 292 TL taksitle konut sahibi olunabiliyor. Ümraniye Gökorman Sinpaş Evleri teslim tarihi ne zaman?

Ümraniye Gökorman detaylı fiyat listesi!

Sinpaş GYO tarafından hayata geçirilen Gökorman Evleri, iki blok olarak istanbul Ümraniye'de inşa ediliyor. Ümraniye Gökorman detaylı fiyat listesi bilgilerine göre projede 1+0'larda en düşük 314 bin TL'den başlıyor...

Gök Orman Sinpaş GYO konut fiyatları!

Gök Orman Evleri 299 bin TL'den başlayan fiyatlarla İstanbul Ümraniye'de hayata geçirildi. Projede lansmana özel indirimli fiyat avantajı sunuluyor...

Gök Orman Sinpaş fiyat listesi!

Gök Orman Ümraniye projesi Sinpaş GYO tarafından hayata geçirildi. İki bloktan oluşan projede lansmana özel olarak yüzde 10 + yüzde 5 indirim avantajı bulunuyor...

Ümraniye'de göçük altında kalan işçi hayatını kaybetti!

Dudullu Esenşehir Mahallesi Baraj Yolu Caddesi'nde İSKİ'nin yağmur suyu kanalı ve dere ıslahı için yaptığı alt yapı çalışması sırasında göçük meydana geldi. Göçükte bir işçi toprak altında kalarak yaşamını yitirdi...

Ümraniye'de İSKİ kazısında göçük: 1 işçi toprak altında!

İSKİ'nin Ümraniye'de gerçekleşen atıksu kanal çalışması esnasında göçük meydana geldi. Göçükte bir işçinin toprak altında kaldığı bildirildi. İSKİ kazısında toprak altında kalan işçi Kadir Daştan'ın cenazesine ulaşıldığı bildirildi.

İETT, Sabiha Gökçen Havalimanı hattında numara ve tarife değişikliği yaptı!

Altunizade-Ümraniye-Sabiha Gökçen hattının numara ve tarifesini değiştirirken; Esenler Giyimkent-Birlik Mahallesi - Eminönü, Tepekent-Avcılar, Beykoz-Mecidiyeköy ve Güneşli-Beyazıt hattında güzergah deşikliği yaptı. Tepeüstü-Aksaray arasına yeni hat geldi

Meydan Ümraniye AVM Ramazan'ı Gökçe Konseri ile karşılıyor!

Ümraniye'de eyr alan Meydan Ümraniye AVM Ramazan'ı Gökçe Konseri ile karşılıyor...

Ümraniye göçük Haberi

Ümraniye göçük

Ümraniye'de metro inşaat sahasının da olduğu caddede meydana gelen göçük sonucu 2 güvenlik görevlisinin ölümüne ilişkin yargılanan 16 sanıktan 9'u, "bilinçli taksirle birden fazla kişinin ölümüne neden olmak" suçundan 6 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Anadolu 4. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya, 15 tutuksuz sanıkla avukatları katıldı. Duruşmada, yaşamını yitiren güvenlik görevlilerinin ailelerinin avukatları da katıldı. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; olayda yaşamını yitiren Güray Halat'ın ailesinin avukatı Yakup Kasımay, olayda olası kast olduğunu dile getirerek, sanıkların bu şekilde değerlendirme yapılarak cezalandırılmasını talep etti. 

Son sözleri sorulan sanıklardan Rıfkı Töremez, "Suçun bizlere yüklenmiş olmasını kabul etmiyorum. Beraatimi istiyorum" diye konuştu. 

Sanık Haluk Ulutaş ise, "Yapmış olduğum yüklenici alt sözleşmesinin gereğini yerine getirdim. Kusurum yoktur. Beraatimi talep ederim" dedi.

Son sözleri sorulan diğer...