08 / 05 / 2024

Ümraniye İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Ümraniye İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Ümraniye İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Halime Sayar tarafından 30 bin TL'lik sermaye bedeli ile 25 Kasım'da Ümraniye, Namık Kemal Mahallesi, Marmara Caddesi'nde kuruldu.

Öz Aksün İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Aksün İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mahir Erdoğan tarafından kuruldu.

Yel Geri Dönüşüm Plastik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Yel Geri Dönüşüm Plastik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Fehmi Yel ve Resul Öztaş ortaklığında kuruldu.

Özgün Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgün Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Özgün Üstündağ tarafından kuruldu.

Myd Marmara Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Şubesi açıldı!

Myd Marmara Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Şubesi bugün Ümraniye'de 570 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Karaoğlu tarafından açıldı.

Kare Kök Biyokütle Geri Dönüşüm Orman Ürünleri Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kare Kök Biyokütle Geri Dönüşüm Orman Ürünleri Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Eşref Ortanci ve Seyithan Arslan ortaklığında kuruldu.

Nıtrock Madencilik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nıtrock Madencilik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedel ile Umut Atlıhan tarafından kuruldu.

Aydın Vinç Kiralama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydın Vinç Kiralama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 3 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Aydın, Hasan Aydın, Abdurrahman Aydın, Ayşe Aydın ve Fatma Aydın tarafından kuruldu.

Aydın Vinç Kiralama İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi kuruldu!

Aydın Vinç Kiralama İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Ümraniye'de 2 milyon 712 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Yalınızoğlu Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalınızoğlu Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Umut Yalınızoğlu tarafından kuruldu. 

Yşr İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yşr İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kadim Yaşar tarafından 10 bin TL sermaye ile 1 Temmuz'da Ümraniye, İstiklal Mahallesi, Kuzey Sokak'ta kuruldu.

Manas Altın İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Manas Altın İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Enis Işık, Üzeyir Çağlar, Bülent Mümin, Necat Sadiki ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 30 Haziran'da Fatih, Laleli Mesihpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Doğu Batın Turizm Taşımacılık Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğu Batın Turizm Taşımacılık Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Selahattin Kaya tarafından 100 bin TL sermaye ile 20 Haziran'da Beyoğlu, Emekyemez Mahallesi, Yolcuzade İskender Caddesi'nde kuruldu.

Naturel Vinç İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Naturel Vinç İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Gülcan Eren Çakmak ve Ümit İnce ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 20 Haziran'da Ümraniye, Çakmak Mahallesi, Tuğra Sokak'ta kuruldu.

Ümraniye İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Ümraniye İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Ümraniye İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Halime Sayar tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 25 Kasım'da kuruldu. 


Ümraniye İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT       a )Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve          arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar  yapmak.         b) Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj  işleri yapmak ve müstakil           konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri           inşa etmek...