02 / 05 / 2024

Ümraniye Ömer Faruk Darende Camii nerede

Ümraniye Ömer Faruk Darende Camii nerede

Ümraniye Esenkent Mahallesi’nde deprem riski nedeniyle yıkılan ve yeniden inşa edilecek olan Ömer Faruk Darende Camii’nin temeli Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’ın da katıldığı törenle atıldı.

Laçinler Grup Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Laçinler Grup Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Ömer Faruk Laçin tarafından kuruldu.

Gavlan Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gavlan Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Faruk Abdullah tarafından kuruldu.

Ömer Faruk Çelik Kimdir?

Ömer Faruk Çelik kimdir? Ömer Faruk Çelik’in mesleği nedir? Ömer Faruk Çelik hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Amwal Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Amwal Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Faruk Uyanık tarafından kuruldu.

Akfa Cephe Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akfa Cephe Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Muharrem Akpınar ve Ömer Faruk Yeter ortaklığında kuruldu.

Erkol Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erkol Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Ömer Faruk Erkol tarafından kuruldu.

Ömer Faruk Unal Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ömer Faruk Unal Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Ömer Faruk Unal tarafından kuruldu. 

Gnn Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gnn Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Günan ve Ömer Faruk Günan ortaklığında kuruldu.

Ömer Faruk Akbal'dan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'ye tebrik mesajı!

Gayrimenkul Yurt Dışı Tanıtım Derneği (GİGDER) Başkanı Ömer Faruk Akbal, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'ye tebrik mesajı iletti.

Eyg Proje Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Eyg Proje Ve İnşaat Anonim Şirketi Ümraniye’de  42  milyon 984 bin 337 TL sermaye bedeli  ile Ömer Faruk Çelik,  Harun Çelik, Yunus Emre Çelik Hakan Kaya tarafından kuruldu.

Eyg Yapı Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Eyg Yapı Ve Yatırım Anonim Şirketi Ümraniye’de  17 milyon 131  bin 900 TL sermaye bedeli  ile Ömer Faruk Çelik,  Ali Atıf Bir, Hakan Kaya tarafından kuruldu.

Eyg Ofis Ve Konut Anonim Şirketi kuruldu!

Eyg Ofis Ve Konut Anonim Şirketi Ümraniye’de  7 milyon 699 bin 777 TL sermaye bedeli  ile Ömer Faruk Çelik, Ezgi Çelik, Hakan Kaya tarafından kuruldu.

Faruk Akbal: 2021’de yabancıya satışta 50 bin bandını geçeceğiz!

Konut satışlarını değerlendiren GİGDER Başkanı Ömer Faruk Akbal, "Bu yıl 50 bin adet bandını geçerek 7.5-8 milyar dolarlık bir döviz girdisini sağlamayı hedefliyoruz” dedi

Ümraniye Ömer Faruk Darende Camii nerede Haberi

Ümraniye Ömer Faruk Darende Camii nerede

İstanbul Ümraniye Esenkent Mahallesi’nde deprem riski nedeniyle yıkılan ve yeniden inşa edilecek olan Ömer Faruk Darende Camii’nin temeli Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’ın da katıldığı törenle atıldı.

Ümraniye Belediyesi'nin sitesinde yer alan habere göre; Ümraniye Esenkent Mahallesi’nde 32 yıldır vatandaşlara hizmet sunan Ömer Faruk Darende Camii, olası deprem riskine karşı yeniden inşa edilmek amacıyla bir süre önce yıkıldı. 

Başta Ümraniye Belediyesi ve hayırsever vatandaşların katkıları ile yeniden inşa edilecek olan Ömer Faruk Darende Camii’nin yeniden yapılması için harekete geçildi. Caminin temelinin atılması sebebiyle bir tören düzenlenirken, törene Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Mahmut Eminmollaoğlu, Ümraniye İlçe Müftüsü Muharrem Gül ve vatandaşlar katılım gösterdi.

Ümraniye Belediyesi olarak her alanda çalıştıklarına dikkat çeken Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, okullardan...