29 / 04 / 2024

Ümraniye park projeleri

Ümraniye park projeleri

Yeşil alanda Avrupa standartlarını aşan Ümraniye, belediyenin yaptığı park ve bahçe düzenlemeleri ile nefes alıyor. Ayrıca belediye, kamusal alanların çevre düzenlemeleri konusunda da çalışmalara devam ediyor.

Ümraniye'deki 4 yeni parkın açılışı gerçekleşti!

Ümraniye Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan 4 yeni parkın açılışı ve 7 temel atma töreni Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin katılımıyla gerçekleştirildi. Bakan Güllüce; “Bugünkü Ümraniye geçmişteki Ümraniye’den çok daha farklı” dedi.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Atakent Parkı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Atakent Parkı Şubesi bugün Ümraniye'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Ümraniye'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili çalışmalarına hız veren Ümraniye Belediyesi, kentsel dönüşüme başlıyor. Ümraniye’nin çehresini değiştirecek projeler arasında yer alan Elmalıkent Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Finansşehir Time-Park 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Ümraniye İlçesi'nde Yer Alan Finansşehir Time-Park Projesine ait hazırlanan değerleme raporunu yayınladı...

İzmir projeleri uluslararası dört ödül kazandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin; Portakal Vadisi, İzmirdeniz, Gürçeşme Doğa Parkı ve Sasalı Araştırma Enstitüsü projeleri sürdürülebilirlik dalında uluslararası dört ödülün sahibi oldu.

Ümraniye’ye spor köyü müjdesi!

AK Parti Ümraniye Belediye Başkan Adayı İsmet Yıldırım yaptığı açıklamada önceliklerinin, ulaşım, park, yeşil alanlar, kıraathaneler ve kültür sanat olacağını söyledi. Yıldırım, “İlçede yaşayanlara hizmet verecek çok büyük bir ‘Spor Köyü’ de kuracağız” dedi.

Outdoor Factory Katar'da 750 milyon dolarlık tema park kuracak!

Outdoor Factory’nin Kurucu Ortağı Toygar Yedigöz, Katar ile ilgili planladıkları projeleri açıkladı. Yedigöz, ülkede 750 milyon dolarlık tema park kuracaklarını söyledi.

Sakarya Maltepe Park ve Adakule açıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan Maltepe Park ve Adakule gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı. 

Ömer Faruk Başaran'dan Millet Bahçesi'ne kültür parkı önerisi!

Başaranlar Yatırım Holding Başkanı Ömer Faruk Başaran, Millet Bahçesi Projesi’ni çok beğendiğini belirterek, kendi projeleri olan “Türk Kültür Parkı” ve “Zoo İstanbul”un da bu projeye dâhil edilmesini teklif etti.

Sakarya Arifiye Park'ın temeli atıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan Arifiye Park projesinin temeli atıldı.

Ümraniye'ye İFM dopingi!

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Ümraniye'deki kentsel dönüşüm projeleri ve kent yenileme çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. 

Ümraniye-Göztepe Metro ihalesinin iptali isteniyor!

İBB eski başkanı Kadir Topbaş'ın metro projeleri iptal ediliyor. İBB, Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro ihalesinin iptalini istedi. 

Park Mavera’da teslimlere başladı!

Erken teslimi klasik hale getiren Makro İnşaat ve Akyapı, Başakşehir’de ki gözde projeleri Park Mavera’da teslimlere başladı. Lansman döneminde 22 saatte tamamının sahiplerini bulduğu projede konut sahipleri erken teslim sevinci yaşıyor.

Göztepe-Ataşehir-Ümraniye Metro Hattı’nın inşaatı bu ay başlıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Anadolu Yakası'nda hayata geçirilecek Göztepe-Ataşehir-Ümraniye metro hattının çalışmaları bu ay başlayacak. Göztepe'de bulunan 60. Yıl Park hattın ilk durağı olacak.

Ümraniye park projeleri Haberi

Ümraniye park projeleri


Ümraniye Belediyesi, yaptığı çevre düzenlemelerine yenilerini ekleyerek, ilçeye yeni park, bahçe, oyun alanları kazandırıyor. Bunun yanında, var olan park ve yeşil alanların düzenlenmesi ile ilçedeki okullara oyun alanlarının kazandırılması, Ümraniyelilerin açık alanların keyfini çıkarmasını sağlıyor. Bu kapsamda, Ihlamurkuyu Muhtarlık parkı ile Tepeüstü Muhtarlık parkının yapımı ve Asya Spor parkı oyun alanı tamamlanarak kullanıma açıldı. Atatürk Mahallesi-Aslanağzı Sokak, Namık Kemal Mahallesi-İlker Sokak, Fatih Sultan Mehmet Mahallesi-Poligon Caddesi Muhtarlık yanı park yapım projeleri ise devam ediyor.


 Ayrıca Esenkent Mahallesi-Teletaş Anaokulu, HASAM, Ümraniye Çocuk Eğitim Evi çevre düzenlemeleri çalışmaları sona ererken, Fatih Sultan Mehmet Mahallesi-Poligon Caddesi yeşil alan düzenlemesi devam ediyor.


Ümraniye, çevre temizliği ve yeşil alanlar konusundaki öncü ilçe olma özelliğini kararlılıkla koruyor.



Ümraniye...