29 / 04 / 2024

ümraniye şah-ı hane evleri fiyatları

ümraniye şah-ı hane evleri fiyatları

Seda İnşaat Şah-ı Hane Evleri'nde fiyatlar 180 bin liradan başlangıç gösteriyo, projenin teslimlerinin Eylül 2014'te gerçekleşmesi planlanıyor

Bysa Ahşap Mobilya Aksesuar Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bysa Ahşap Mobilya Aksesuar Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Funda Altunkaya tarafından kuruldu.

Ahmet Sönmez İç Mimarlık İnşaat Ahşap Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmet Sönmez İç Mimarlık İnşaat Ahşap Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Sönmez tarafından kuruldu.

Hane Ahşap Dekorasyon Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hane Ahşap Dekorasyon Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Büyükçakır tarafından kuruldu.

Günerler Ahşap Orman Ürünleri İnşaat Yapı Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günerler Ahşap Orman Ürünleri İnşaat Yapı Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün ümraniye'de Gökhan Günay tarafından kuruldu.

Vatan Ahşap Mobilya Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vatan Ahşap Mobilya Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Adnan Özata tarafından kuruldu.

Anubis Ahşap Yapı İnşaat Taahhüt Nakliye Otomotiv Ve Oto Kiralama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anubis Ahşap Yapı İnşaat Taahhüt Nakliye Otomotiv Ve Oto Kiralama Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Dayan tarafından kuruldu.

Yapıter Ahşap Ev Restorasyon Mimarlık İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Yapıter Ahşap Ev Restorasyon Mimarlık İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Durgut tarafından kuruldu.

Kat Ahşap İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kat Ahşap İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 250 bin TL sermaye bedeli ile Remzi Karakaş tarafından kuruldu. 

Ümraniye Belediyesi'nden Gümüşhane'ye dev yatırım!

Ümraniye ve Gümüşhane Belediyesi dostluk ve kardeşlik bağlarının sosyal, kültürel ve ekonomik işbirlikleriyle güçlendirilmesi için “Kardeş Şehir” protokolü imzaladı. Protokol kapsamında, Ahmet Ziyaüddin Gümüşhanevi Hazretleri Külliyesi ve Aşevinin temeli atıldı.

Han Ahşap Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Han Ahşap Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Kamiloğlu tarafından 40 bin TL sermaye ile 4 Mayıs'ta Ümraniye, İnkılap Mahallesi, Fevzipaşa Caddesi 'nde kuruldu.

Samsun Kuşhane Çivisiz Ahşap Cami'nin restorasyonu başladı!

Samsun'un Çarşamba İlçesi'nde eski bir mezarlığın ortasında bulunan 14'üncü yüzyıla ait tarihiKuşhane Çivisiz Ahşap Cami'nin restorasyonu başladı. Çivisiz cami 160 bin lira bedelle restore edilecek.

Özler Grup İnşaat Ahşap Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özler Grup İnşaat Ahşap Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fayık Öz tarafından 50 bin TL sermaye ile, 13 Kasım'da İstanbul Ümraniye'de kuruldu.

Akbel Yapı ve Ahşap Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akbel Yapı ve Ahşap Ürünleri Ticaret Limited Şirketi, Oktay Kaya tarafından 25 bin TL'lik sermaye ile 28 Nisan'da Ümraniye, Site Mahallesi, Samanyolu Caddesi'nde kuruldu.

ümraniye şah-ı hane evleri fiyatları Haberi

ümraniye şah-ı hane evleri fiyatları

Ümraniye'de Seda İnşaat tarafından yaşama geçirilen Şah-ı Hane Evleri 9 bin metrekarelik alan üzerinde yükseliyor. 3 blok halinde inşa edilen projede 86 konut bulunuyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 konut alternatiflerinin yer aldığı projede satışlar devam ediyor.