29 / 04 / 2024

ümraniye sofistanbul ulaşım

ümraniye sofistanbul ulaşım

Önalan İnşaat Sofistanbul teslim tarihi kapsamında detaylar haberimizde yer alıyor. Projedeki konutlar 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve dublekslerden oluşuyor

Sofistanbul satılık!

Ümraniye İlçesi'nde yer alan Sofistanbul satılık konutlar 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon ve dubleks olarak müşterilere sunuluyor

Sofistanbul satılık!

Sofistanbul satılık daire fiyatları kapsamında metrekare birim fiyatı 4 bin liradan başlıyor. Banka kredisine uygun olan Ümraniye Sofistanbul Rezidans projesi 2014 yılının Aralık ayında teslim ediliyor...

Sofistanbul resimleri!

Sofistanbul resimleri ve görsellerine haberimizden ulaşabilirsiniz. Önalan İnşaat tarafından Anadolu Yakası Ümraniye'de konumlandırılan proje 4 blokta toplam 104 adet daireden oluşuyor ve projede baka kreidisi kullanılabiliyor...

Sofistanbul satılık!

Önalan İnşaat tarafından İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de yaşama geçirilen Sofistanbul satılık daire seçenekleri arasında 1+1, 2+1, 3+1 ve dubleks konut seçenekleri bulunuyor. Sofistanbul proje teslim tarihi Aralık 2014 olarak belirlendi...

Gnc Ulaşım Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Gnc Ulaşım Hizmetleri Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Orçun Genç ve Tutgu Genç ortaklığında kuruldu.

Mobility Ulaşım Sistemleri Test Ve Belgelendirme Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Mobility Ulaşım Sistemleri Test Ve Belgelendirme Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Zehra Doğan tarafından kuruldu.

DT Deniz Taksisi Ulaşım Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DT Deniz Taksisi Ulaşım Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Güler Kol tarafından kuruldu.

ÇamlıYaka Konakları'na ulaşım dopingi!

ÇamlıYaka Konakları projesi, tüm etapları tamamlanarak hizmete açılan Üsküdar – Ümraniye – Çekmeköy Metro Hattı ile birlikte kolay ulaşım ve erişilebilirlik sunan alternatiflerine bir yenisini daha ekledi.

Derin Ulaşım İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Şubesi açıldı!

Derin Ulaşım İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Şubesi, Oktay İncesu Şube Müdürlüğü'nde 10 bin TL sermaye ile 27 Ocak'ta Ümraniye, Şerifali Mahallesi, Serdivan Sokak'ta açıldı.

Çakmak Projesi Sinpaş Yapı ulaşım!

Çakmak Projesi Sinpaş Yapı ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Ümraniye'de inşa edilecek. Çalışmalarına yakın zamanda başlanacak olan proje İstanbul Finans Merkezi'ne komşu konumda yer alacak.

Antasya Rezidans ulaşım bilgileri!

Antasya Rezidans ulaşım bilgileri kapsamında proje TEM Ümraniye kavşağında yer alıyor. Toplam 617 adet konuttan meydana gelen projede daireler 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi.

Antasya Rezidans Ümraniye ulaşım!

İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de, Ant Yapı imzası ile yükselen Antasya Rezidans 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire tiplerinden oluşuyor. Antasya Rezidans Ümraniye ulaşım bilgileri haberimizde mevcut.

Metrogarden AVM detaylı ulaşım!

Metrogarden AVM detaylı ulaşım bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye 'de yer alan Metrogarden AVM projesi 400 milyon dolar yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor.

Metrogarden AVM ulaşım detayları!

Metrogarden AVM ulaşım detayları haberimizin içinde yer alıyor. Çekmeköy, Sancaktepe ve Ümraniye 'nin kesişme noktasında inşa edilen Metrogarden Mustafa Sandal konseri ve çeşitli sürprizlerle açıldı...

Ant Yapı Antasya Residence ulaşım!

İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de hayata geçirilen ve 42 katlı tek bloktan meydana gelen Ant Yapı Antasya Residence ulaşım bilgileri haberimizde yer alıyor. Proje, Ant Yapı tarafından yükseliyor.

Sur Yapı İdilia Evleri ulaşım!

Toplam 30 bin metrekare arsa alanı üzerinde yaşama geçirilen Sur Yapı İdilia Evleri ulaşım bilgileri kapsamında projenin adresi şöyle: Necip Fazıl Mah. Mabeyn Cad. No:3 - A Ümraniye / İSTANBUL...

Ikea Ümraniye adres ve ulaşım yol tarifi!

Ikea Ümraniye mağazasına nasıl gidilir? Ikea İstanbul Anadolu yakası mağazası ulaşım bilgileri nelerdir? Ikea Ümraniye nerede? Ikea Ümraniye yol tarifi nasıl? İşte Ikea Ümraniye mağazasına nasıl giderim? diye soranlara cevaplar...

ümraniye sofistanbul ulaşım Haberi

ümraniye sofistanbul ulaşım

Sofistanbul projesi, Önalan İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Önalan İnşaat Sofistanbul teslim tarihi kısmından önce projeden bahsedelim. 


Önalan İnşaat Sofistanbul projesi kapsamında toplam arsa alanı 2 bin 506 metrekare. Projede 4 blok bulunuyor. 


104 konuttan meydana gelen proje kapsamında bloklar 17 ve 7 katlı olarak tasarlandı. Projedeki konutların alanları 58 ile 220 metrekare arasında değişiyor. 


Önalan İnşaat Sofistanbul satılık daire seçenekleri şu şekilde; 

1+1 daireler 58 metrekare ile 70 metrekare, 

2+1 daireler  83,93 metrekare ile 103 metrekare, 

3+1 daireler 115 metrekare

Dubleks daireler 220 metrekare.


Önalan İnşaat Sofistanbul teslim tarihi!

Önalan İnşaat Sofistanbul teslim tarihi 2014 sonu olarak hedefleniyor. 



Önalan İnşaat Sofistanbul iletişim

Telefon: 0216 481 65 87 - 481 65 88

Web Adresi: