06 / 05 / 2024

Ümraniye ve Sultanbeyli

Ümraniye ve Sultanbeyli

B arazileri için İstanbul'daki 82 bin 243 hak sahibinden 4 bin 672'si başvuruda bulundu. En çok başvuru yapılan ilçeler; Beykoz, Ümraniye ve Sultanbeyli oldu

Müftülüklerde 1.328 çift dünyaevine girdi!

İstanbul İl Müftüsü Mehmet Emin Maşalı, il ve ilçe müftülüklerince gerçekleştirilen nikah işlemleriyle ilgili olarak, "İstanbul genelinde şimdiye kadar müftülüklerimizde 1.328 nikah akdi gerçekleştirildi. Müftülüğe nikah işlemleri için en fazla başvuru yapan ilçe Ümraniye ve Avcılar oldu." diye konu

Aker Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Şubesi açıldı!

Aker Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Şubesi bugün Ümraniye'de 20 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Sinpaş GYO Ümraniye proje ve arsalarının 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş GYO İstanbul İli Ümraniye ilçesi Çakmak Mahallesi'nde yer alan proje ve arsalar için hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Fsm İstanbul Kimyevi Maddeler İhracat İthalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Şubesi açıldı!

Fsm İstanbul Kimyevi Maddeler İhracat İthalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Şubesi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Samandıra-Sultanbeyli arasında yeni yol inşa edilecek!

Sancaktepe TEM Otoyolu'na yeni yan yollar yapılacak. TEM Otoyolu'nun Samandıra ve Sultanbeyli kavşakları arasında 4 kilometre yan yol inşa edecek.

Ümraniye nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda!

Ümraniye İlçesi, Yukarı Dudullu Mahallesi, 14206 parselin kuzeyinde kalan bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda...

Sur Yapı'dan Sancaktepe ve Ümraniye'ye yeni proje geliyor!

2018 hedeflerini açıklayan Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, "Sancaktepe ve Ümraniye'de konut ve ticari alanlardan oluşan iki yeni proje yapacağız" dedi.

İslam İnşaat Tekstil ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli Şubesi açıldı!

İslam İnşaat Tekstil ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli Şubesi 500 bin TL sermaye ile bugün açıldı. 

Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli metrosunda son durum!

Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metro Hattı'ndaki çalışmalar büyük bir hızla devam ediyor. 11 kilometre uzunluğa sahip olan metro projesi için Sultanbeyli’de Hasanpaşa ve Sultanbeyli Merkez olmak üzere 2 durak olacak.

Essan Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Essan Yapı Sultanbeyli Şubesi açıldı!

Essan Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Essan Yapı Sultanbeyli Şubesi 2 bin TL sermaye ile bugün açıldı.

TOKİ 4 yılda 266 hastane inşa etti!

TOKİ'nin Seyrantepe ve Sultanbeyli'de inşa ettiği hastaneleri Avrupa'daki en modern hastanelerle yarışacak. TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, İdarenin konut dışında alanlarda da sorumlulukla hizmet verdiğini söyledi.

Ümraniye İnkılap ve Necip Fazıl Mahallesi imar değişikliği askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Ümraniye'de İnkılap ve Necip Fazıl Mahallesi'nde yer alan bazı alanlara ilişkin imar planı değişikliğini askıya çıkardı...

Seyrantepe ve Sultanbeyli hastanelerinde sona gelindi!

TOKİ Başkanı Turan ve İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Memişoğlu, İstanbul Seyrantepe ve Sultanbeyli'de yapımı tamamlanma aşamasına gelen devlet hastanelerinde incelemelerde bulundu.

Ümraniye ve Sultanbeyli Haberi

Ümraniye ve Sultanbeyli

İstanbul Defterdarı Bekir Bayrakdar, 2B kapsamda İstanbul'da 63 bin 29 adet taşınmaz bulunduğunu, bu taşınmazların 82 bin 243 kullanıcısı olduğunu belirterek, kentte 2B için başvuru yapanların sayısının kanunun yürürlüğe girdiği 26 Nisan 2012'den bu yana 21 günde 4 bin 600'ün üzerine çıktığını, başvuruların ağırlıkla Beykoz, Ümraniye ve Sultanbeyli'den geldiğini açıkladı.


Bayrakdar, ''2B için 4 binden fazla kişi başvurduysa belki 10 bin kişi de bilgi almak için gelmiştir. Vatandaş çok ilgili'' dedi.


Vatandaşların, başvuru noktalarından, Maliye Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün hazırladığı 2B başvuru kılavuzuna da ulaşabileceğini belirten Bayrakdar, 2 bin liralık başvuru bedelinin Ziraat Bankası'nın yanı sıra artık diğer kamu bankalarına da yatırılabileceğini duyurdu.


Adalar'da da 2B alanı olduğunu, ancak kadastronun 2B çalışması yapmadığını ifade eden Bayrakdar, ''Orada hak sahipliği belirlenmesi yapılmadı...