16 / 05 / 2024

ümraniye Yel Metal İnşaat Elektrik Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi

ümraniye Yel Metal İnşaat Elektrik Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Yel Metal İnşaat Elektrik Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi 10 bin liralık sermaye ile 10 Ekim 2013 tarihinde Ihlamurkuyu Mahallesi Alemdağ Caddesi Ümraniye adresinde kuruldu

Atlas Yassı Metal Profil Demir Çelik Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atlas Yassı Metal Profil Demir Çelik Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Gökçe Kamiloğlu Aydın tarafından kuruldu.

Yakupoğulları Yapı Metal Elektrik Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yakupoğulları Yapı Metal Elektrik Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Elçi tarafından kuruldu.

Zeydan İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Alüminyum Limited Şirketi kuruldu!

Zeydan İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Alüminyum Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Zeydan tarafından kuruldu.

Mabeller İnşaat Metal Kimya Otomotiv Hırdavat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mabeller İnşaat Metal Kimya Otomotiv Hırdavat Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Müntakim Başaran tarafından kuruldu.

Bildem Metal Mimarlık Makina Ve Hafriyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bildem Metal Mimarlık Makina Ve Hafriyat Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Serhat Varlı tarafından kuruldu.

Efse Lojistik İnşaat Metal Hafriyat Oto Yedek Parça Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Efse Lojistik İnşaat Metal Hafriyat Oto Yedek Parça Hizmetleri Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Umutcan Kuruca tarafından kuruldu.

Manga Lojistik İnşaat Metal Yönetim Ve Servis Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Manga Lojistik İnşaat Metal Yönetim Ve Servis Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Kocaman tarafından kuruldu.

Arfel İnşaat Metal Reklamcılık Otomotiv Kimya Tekstil Gıda Ve Kozmetik Ürünleri San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Arfel İnşaat Metal Reklamcılık Otomotiv Kimya Tekstil Gıda Ve Kozmetik Ürünleri San.Tic.Ltd.Şti. Ümraniye'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Murat Yılmaz tarafından kuruldu.

Mekkan Kimya İnşaat Metal Reklamcılık Otomotiv Tekstil Gıda Ve Temizlik Ürünleri Ltd.Şti. kuruldu!

Mekkan Kimya İnşaat Metal Reklamcılık Otomotiv Tekstil Gıda Ve Temizlik Ürünleri Ltd.Şti. Ümraniye'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Fuat Atmaca tarafından kuruldu.

Litek İnşaat Metal Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Litek İnşaat Metal Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yusuf Takıcak tarafından kuruldu.

Onursan Hırdavat Metal Elektrik Malzemesi Tekstil Reklam Makina Limited Şirketi kuruldu!

Onursan Hırdavat Metal Elektrik Malzemesi Tekstil Reklam Makina Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Onur Gönül tarafından kuruldu.

Geos İnşaat Metal Otomotiv Reklam Temizlik Medikal Tekstil Ve Tarım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Geos İnşaat Metal Otomotiv Reklam Temizlik Medikal Tekstil Ve Tarım Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de İsa Şen tarafından kuruldu.

İronist Design Metal Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İronist Design Metal Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Hamit KAraaslan tarafından kuruldu.

ümraniye Yel Metal İnşaat Elektrik Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi Haberi

ümraniye Yel Metal İnşaat Elektrik Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi


Yel Metal İnşaat Elektrik Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi Filiz Sarımehmet tarafından 10 bin liralık sermaye ile 10 Ekim 2013 tarihinde kuruldu.


Yel Metal İnşaat Elektrik Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi  iş konusu: her türlü alüminyum doğrama alümiyum kapı pencere panjur işlerini yapmak..ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler


Yel Metal İnşaat Elektrik Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş adresi:  Ihlamurkuyu Mahallesi Alemdağ Caddesi Huzur Sokak Arslan İşhanı No:2/18A...