30 / 04 / 2024

ümraniye zemin altı otopark projesi acele kamulaştırma

ümraniye zemin altı otopark projesi acele kamulaştırma

Ümraniye'de "Gaffarefendi Sokak Zemin Altı Otopark Projesi” kapsamında bazı gayrimenkuller için acele kamulaştırma kararı alındı..

İBB'den megakentin göbeğinde dev satış! Beşiktaş'taki turizm ve ticaret imarlı arsanın fiyatı dudak uçuklattı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Beşiktaş Dikilitaş'ta yer alan zemin altı katlı otopark, zemin üstü turizm+ticaret imarlı arsayı satıyor. Peki Beşiktaş Dikilitaş'taki arsanın fiyatı ne kadar? 

İBB’den Şişli’ye zemin altı otoparkı ve futbol sahası!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından Şişli ilçesine yapılan Kuştepe Zemin Altı Otoparkı ve Futbol Sahası'nın temel atma töreni düzenlendi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, törende yaptığı konuşmada, İstanbul'un tüm ilçelerine eşit derecede hizmet vermenin gururunu yaşadıklarını ifade etti.

Sb Zemin İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sb Zemin İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Selman Bozdağ tarafından kuruldu.

Aref Zemin Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aref Zemin Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Uzun tarafından kuruldu.

İstanbul jeoloji haritası paylaşıldı! Evinizin altında fay hattı var mı, yok mu? Tıklayıp öğrenin!

Tüm İstanbul'un zemin kalitesini ve fay hatlarının geçtiği noktaları öğrenebileceğiniz İstanbul Jeoloji haritası yayınlandı. Siz de evinizin altında fay hattı olup olmadığını öğrenmek istiyorsanız tıklayıp öğrenebilirsiniz.

İslam Memiş’ten “kaygan zemin” uyarısı! Piyasa uzmanı Altın için en net tarihi verdi!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, altın için kritik uyarı yaptı. “Kaygan zemin” benzetmesi yapan İslam Memiş altın için net tarih öngörüsünü de paylaştı. İşte detaylar…

Leed Zemin Teknolojisi Mühendislik Geoteknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Leed Zemin Teknolojisi Mühendislik Geoteknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Damla Toprakçı ve Özlem Mecit ortaklığında kuruldu.

Kardeşler Zemin Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kardeşler Zemin Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Şaban Demirkol tarafından kuruldu.

Ankara Altındağ'da 10 katlı iş hanı satılıyor! İhalesi 19 Temmuz'da!

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği, Ankara ili, Altındağ ilçesi, Sakalar Mahallesi'nde yer alan 3 bodrum, zemin, 5 normal, 1 çatı katı olmak üzere toplam 10 katlı iş hanını satıyor...

İstanbul'da büyük kentsel dönüşüm projesinin tarihi açıklandı! TOKİ Ümraniye'den başlayacak

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Ümraniye Zemin Altı Katlı Otopark ve Belediye Meydanı Açılış Töreni'de ilçede başlayacak kentsel dönüşüm projesine ilişkin açıklamalar yaptı.

Çiftçi Towers'daki 437 daire ve dükkan icradan satışa çıkarılacak! İşte bir daire için belirlenen fiyat

İstanbul Zincirlikuyu'da yer alan 25.000 metrekare tabana oturan zemin altında 10 kat ve zemin üstünde 45’er katlı iki kuleden oluşan Çiftçi Towers, icradan satışa çıkarıldı. Daireler için istenen fiyat belli oldu. İşte detaylar...

Depreme dayanıklı binalar için 3 altın kriter! 

Olaycom köşe yazarı Ahmet Emin Yılmaz, bugünkü köşesinde depreme dayanıklı yapılar için gerekli 3 kriteri kaleme aldı. İşte Ahmet Emin Yılmaz'ın 'Depreme dayanıklı yapıda 3 altın kriter: Doğru zemin, doğru proje, doğru inşaat' başlıklı yazısı...

Çavuşoğulları Zemin İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çavuşoğulları Zemin İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Davut Sandal tarafından kuruldu.

ümraniye zemin altı otopark projesi acele kamulaştırma Haberi

ümraniye zemin altı otopark projesi acele kamulaştırma

İstanbul İli, Ümraniye İlçesi Sınırları İçerisinde Bulunan Bazı Taşınmazların “Ümraniye Gaffarefendi Sokak Zemin Altı Otopark Projesi” Kapsamında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Tarafından Acele Kamulaştırılması Hakkında Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.


Karar için