05 / 07 / 2024

Umut Çetinkaya

Umut Çetinkaya

Uras Yapı ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Umut Çetinkaya tarafından 100 bin TL 'lik sermaye bedeli ile 8 Nisan'da Kadıköy, Bağdat Caddesi, No:149/8'de kuruldu.

Umut Çetinkaya: Çanakkale'de arsa ve araziler hızla el değiştiriyor!

TÜİK verilerine göre en fazla yazlık ev satışının yapıldığı Çanakkale nitelikli gelişimin merkezi halini aldı. Arsa ve arazilerin hızla el değiştirdiği kentte özellikle Kepez Kalabaklı ile Barbaros ve İsmetpaşa'da yapılaşma yoğunlaştı

Umut Tunç Mermercilik İnşaat Ve Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Umut Tunç Mermercilik İnşaat Ve Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Umut Murat Özcan ve Hüseyin Toptaş ortaklığında kuruldu. 

Antalya Ali Çetinkaya Kentel Tasarım Projesi tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Ali Çetinkaya Caddesi’ndeki kentsel tasarım projesi çalışmalarını tamamladı. 

Emlak Bankası sektöre umut oldu!

Yeniden faaliyete başlayacak Türkiye Emlak Bankası’nın, ‘bitmeyen proje’ ve ‘yüksek kredi faizi’ sorunlarını çözmesi bekleniyor. Gayrimenkul sektörünü yeniden yapılandıracak sistem sektöre umut oldu.

Konutta son umut yabancı yatırımcı!

AVEB proje Danışmanlık ve Yatırım'ın kurucusu Burçin Çelik, yabancıya konut satışının sektör için son umut olduğunu söylüyor...

Umut Zenar, yeniden Akçansa'nın genel müdürü oldu!

2004 yılından bu yana şirketin farklı departmanlarında görev yapan, 2016-2017 yıllarında genel müdürlük sorumluluğunu üstlenen Umut Zenar, yeniden Akçansa'nın genel müdürü olarak atandı...

Antalya Ali Çetinkaya Kentel Tasarım Projesi'nde sona gelindi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Ali Çetinkaya Caddesi´ni bir çekim merkezi haline getirmek amacıyla başlattığı kentsel tasarım projesinde sona gelindi.

Antalya Ali Çetinkaya Kentsel Tasarım Projesi'nde sona doğru!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Ali Çetinkaya Caddesi’ni bir çekim merkezi haline dönüştürmek için başlattığı kentsel tasarım projesinde sona geldi.

Afyonkarahisar Çetinkaya'da 6.6 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Afyonkarahisar Belediyesi, Çetinkaya Mahallesi'deki 3 arsasını ihale ile satıyor. Arsaların ihalesi 25 Nisan'da gerçekleşecek..

48 saatte inşa edilen konutlar evsizlere umut olabilir!

Teksas'ta sadece 48 saatte 3 boyutlu baskı makineleriyle inşa edilen konutlar, dünyadaki milyarlarca evsiz için umut olabilir. Evler 10 bin dolarlık malzemeyle yapılıyor...

Antalya Ali Çetinkaya’da kentsel tasarım çalışmaları başladı!

Antalya'da yer alan Ali Çetinkaya Caddesi, büyükşehir belediyesinin yaptığı çalışmalarla bir çekim merkezi haline gelecek.

Umut Durbakayım: Faizler yüzde 1'in altına gerilemeli!

Gayrimenkulde canlanma için kredi faizlerinin yüzde 1'in altına gelmesinin önemli olduğunu vurgulayan Umut Durbakayım "Emlak Konut GYO yeni bir kampanya başlatarak, gayrimenkulün en güvenilir limanlardan biri olduğunu göstermeli" dedi. 

Umut Evleri Birleşmiş Milletler Habitat Ödülleri'ne aday!

Düzce depreminde evsiz kalan 234 ailenin Umut Evleri konut projesi Birleşmiş Milletler Habitat Ödülleri’nin 10 finalistinden biri oldu.

Murat Çetinkaya'dan kredi faizleri açıklaması!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Murat Çetinkaya, Merkez Bankası olarak finansmana uygun maliyetli erişimin finansal istikrar ve iktisadi faaliyet açısından öneminin farkında olduklarını belirtti.

Umut Çetinkaya Haberi

Umut Çetinkaya

Uras Yapı ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Umut Çetinkaya tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 8 Nisan'da kuruldu. 


Uras Yapı ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1)Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2)Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3)Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık...