18 / 05 / 2024

Umut İyigün biyografi

Umut İyigün biyografi

Mimar Umut İyigün kimdir? Mimar Umut İyigün bugüne kadar hangi projeleri hayata geçirdi? Mimar Umut İyigün, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Umut İyigün...

Dünya Gazetesi Maslak'taki ofisinden bugün çıkarıldı: Kira krizi yaşayan gazete Umut Güner'e satıldı!

Mali sıkıntılar nedeniyle bugün Maslak'ta bulunan ofislerinden çıkarılan Dünya Gazetesi'nin yeni sahibinin de Umut Güner olduğu belirtildi. 

Yebete Consultıng Danışmanlık Mühendislik Yazılım Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yebete Consultıng Danışmanlık Mühendislik Yazılım Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Sena Yetgin ve Umut Aydın ortaklığında kuruldu.

Has Umut Geri Dönüşüm Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Umut Geri Dönüşüm Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 3 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Karakoyun tarafından kuruldu.

Kartem Enerji İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kartem Enerji İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Umut Aygün tarafından kuruldu.

Asara Porselen İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Asara Porselen İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Şenher İyigün tarafından kuruldu.

Umut Restorasyon İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Umut Restorasyon İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hıdır Sari ve Ümit Gönek ortaklığında kuruldu.

Derin Umut Mermer İnşaat Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Derin Umut Mermer İnşaat Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Metin Tanyeri tarafından kuruldu.

Vap İnşaat Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vap İnşaat Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Umut Aydın tarafından kuruldu.

Umut Boz: Mağaza sayımızı 50'ye çıkaracağız!

Tekstilde üretim, tedarik ve perakende alanlarında faaliyet gösteren Nova Fashion Group, mağazalaşmaya hız verdi. Halen 14 olan mağaza sayısını 2021'de 50'ye çıkarmayı hedefleyen grubun CEO'su Umut Boz, online'nın payını da artıracaklarını söylüyor...

Tuba Büyüküstün Paris'te dükkan arıyor!

İstanbul'dan sonra Avrupa'da da mekan açmaya karar veren Tuba Büyüküstün ile Umut Evirgen Paris'te dükkan arıyor.

Yenimahalle Kadın Sığınma Evi'ne yeni bina tahsisi!

Hayırsever Abdurrahman Karamanlıoğlu’nun 2014'te 5 yıl süre ile Yenimahalle Belediyesi’ne Kadın Sığınma Evi olarak tahsis ettiği bina, şiddet mağduru kadınlara umut olmayı sürdürüyor.

Tuba Büyüküstün ve Umut Evirgen yeni eşya baktılar!

Ayrıldıkları iddialarıyla gündeme gelen Tuba Büyüküstün ve Umut Evirgen, Evirgen'in yeni açacağı mekan için mobilya ve aksesuar baktı.

Tuba Büyüküstün Paris'ten ev aldı!

Ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün, sevgilisi Umut Evirgen'le gittiği Paris'te yeni bir yatırım yaptı. Büyüküstün, sosyal yaşamı ve sanat hayatı hareketli olduğu için bölgeden ev aldı. 

Umut İyigün biyografi Haberi

Umut İyigün biyografi

Umut İyigün kimdir?

Umut İyigün, 1973 yılında Ankara doğdu. 1979-1990 yılları arasında TED Ankara Koleji’nde okudu. İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümü’nden 1995 yılında mezun oldu. Mezuniyet sonrasında İstanbul’da Selim Bilgin ve Reşit Soley’in yanında çeşitli projelerde çalıştı. 


1995-1997 yılları arasında serbest tasarım çalışmaları yaptı ve yarışma projelerine katıldı. 1998 yılında Murat Aksu ile birlikte MuuM Mimarlık Limited Şirketini kurdu. 2001 ‘de İstanbul Teknik Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü’nde lisansüstü çalışmasını tamamladı. 


Ulusal ve uluslarası mimarlık yarışmalarında çeşitli kategorilerde ödül almıştır. 1997’den beri MuuM’da mesleki çalışmalarına devam etmektedir.


Mimar Umut İyigün projeleri

Şişli Lisesi Ulusal Mimari Yarışma Projesi (2011)

Antalya Kepez Belediyesi Kongre ve Sergi Merkezi Ulusal Mimari Yarışma Projesi - 3. Ödül (2011)

T.C. Hatay İl Genel Meclisi ve İl Özel İdaresi Hizmet Binası Ulusal Mimari Yarışma...