18 / 05 / 2024

Umut İyigün projeleri

Umut İyigün projeleri

Mimar Umut İyigün kimdir? Mimar Umut İyigün bugüne kadar hangi projeleri hayata geçirdi? Mimar Umut İyigün, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Umut İyigün...

TOKİ Aydın 2023 projeleri için tarihler tek tek açıklandı! 550 konutluk iki yeni projeyi sakın kaçırmayın!

TOKİ Aydın 2023 projeleri için tarihler tek tek açıklandı... 550 konutluk iki yeni projeyi sakın kaçırmayın... İşte TOKİ Aydın projeleri 2023 detayları...

Sur Yapı’dan 3 yeni proje ve yüzde 25 indirimle konut kampanyasına tam destek!

Geçtiğimiz günlerde hükümet tarafından açıklanan Yeni Konut Finansman Modeli’ne Sur Yapı’dan dev indirim ve yeni projeleriyle büyük destek geldi. İşte Sur Yapı’nın projeleri ve indirimi hakkında detaylar...

Yebete Consultıng Danışmanlık Mühendislik Yazılım Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yebete Consultıng Danışmanlık Mühendislik Yazılım Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Sena Yetgin ve Umut Aydın ortaklığında kuruldu.

Aydın'ın o ilçesinde yaşayanlar dikkat! Beklenen tarih belli oldu!

Yeni konut projelerine son sürat devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Aydın projeleri için start verdi. İşte detaylar...

TOKİ'den Aydınlılara son dakika müjdesi! O 3 ilçeye tam 756 ucuz konut geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Aydın projelerinin ihale tarihlerini açıkladı. TOKİ, Aydın projeleri kapsamında 3 ilçede toplam 756 yeni konut inşa edecek. İşte detaylar...

Türk inşaat sektörü projelerini zamanında, bütçesinde ve kaliteyle yapıyor!

Limak Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir, "Türk inşaat sektörü de dünyanın her tarafında bunu yapıyor. Türk inşaat sektörünün projeleri çok daha tercih ediliyor" dedi.

Kartem Enerji İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kartem Enerji İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Umut Aygün tarafından kuruldu.

Asara Porselen İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Asara Porselen İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Şenher İyigün tarafından kuruldu.

Umut Restorasyon İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Umut Restorasyon İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hıdır Sari ve Ümit Gönek ortaklığında kuruldu.

Derin Umut Mermer İnşaat Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Derin Umut Mermer İnşaat Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Metin Tanyeri tarafından kuruldu.

Mesa’dan yüzde 0.64 faiz oranlarıyla ev almak kolaylaştı!

50 yıllık tecrübeye sahip Mesa’nın projeleri arasında yer alan kamu banklarının konut kredisi faizlerini düşürmesiyle ev sahibi olma fırsatı sunuluyor.

Vap İnşaat Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vap İnşaat Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Umut Aydın tarafından kuruldu.

Köylerdeki konut projelerine valilik onay verecek!

Değerli Konut Vergisi ile İmar Kanunu'nda önemli değişiklikler içeren yasa bugünkü 31045 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Kanuna göre, köylerde ve mezralarda yapılacak konut ve yapıların projeleri valilik tarafından onaylanacak.

Umut İyigün projeleri Haberi

Umut İyigün projeleri

Umut İyigün kimdir?

Umut İyigün, 1973 yılında Ankara doğdu. 1979-1990 yılları arasında TED Ankara Koleji’nde okudu. İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümü’nden 1995 yılında mezun oldu. Mezuniyet sonrasında İstanbul’da Selim Bilgin ve Reşit Soley’in yanında çeşitli projelerde çalıştı. 


1995-1997 yılları arasında serbest tasarım çalışmaları yaptı ve yarışma projelerine katıldı. 1998 yılında Murat Aksu ile birlikte MuuM Mimarlık Limited Şirketini kurdu. 2001 ‘de İstanbul Teknik Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü’nde lisansüstü çalışmasını tamamladı. 


Ulusal ve uluslarası mimarlık yarışmalarında çeşitli kategorilerde ödül almıştır. 1997’den beri MuuM’da mesleki çalışmalarına devam etmektedir.


Mimar Umut İyigün projeleri

Şişli Lisesi Ulusal Mimari Yarışma Projesi (2011)

Antalya Kepez Belediyesi Kongre ve Sergi Merkezi Ulusal Mimari Yarışma Projesi - 3. Ödül (2011)

T.C. Hatay İl Genel Meclisi ve İl Özel İdaresi Hizmet Binası Ulusal Mimari Yarışma...