03 / 05 / 2024

Ünal Şınık vefat etti

Ünal Şınık vefat etti

İstanbul Teknik Üniversitesi mezunu Yüksek Mühendis Mimar Ünal Şınık vefat etti. Ünal Şınık'ın vefatının üzerine İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi dönem arkadaşları bir taziye mesajı yayınladı.

Mehmet Nazif Günal, İpar Köşkü'nü neden satışa çıkardı?

Mehmet Nazif Günal, İpar Köşkü'nü 8.5 milyon dolara Abidin Cevher Özden'den satın almıştı. Eşit hisseli köşk, geçtiğimiz günlerde 45 milyon dolara yeniden satışa çıkarıldı...

Aydın Ünal: Her köşeden beton fışkırıyor!

Eski AK Parti Ankara Milletvekili ve Yeni Şafak yazarı Aydın Ünal, "Her köşeden, akıl almaz bir plansızlıkla beton yığınları yükseliyor" diye konuştu.

Önder Ünal Mimarlık Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Önder Ünal Mimarlık Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Önder Ünal tarafından kuruldu. 

Malatya Çöşnük'te sıcak asfalt çalışması başladı!

Malatya Battalgazi'nin Çöşnük Mahallesinde tamamlanan kaldırım çalışmaları sonrası sıcak asfalt çalışması başladı.

Ankara Anadolu Bulvarı'na ikinci U dönüş köprüsü!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Anadolu Bulvarı üzerinde trafik yoğunluğunun yaşandığı ASKİ İvedik Arıtma Tesisleri önüne yapılan “U” dönüş köprüsündeki çalışmalar tamamlandı.

Abdülhamit Han'ın mirasının kıymeti yeterince anlaşılmadı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Yıldız Sarayı Müzesi kataloğu tanıtım programında konuştu. Emine Erdoğan, "Ne yazık ki Abdülhamit Han'ın mirasının kıymeti yeterince anlaşılmamış ve tasfiye edilmiştir." dedi.

Ayazma 2. Etap'ın kısmi kesin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul yatırım ortaklığı tarafından bugün KAP'a yapılan açıklamada Ayazma 2. Etap'ın kısmi kesin kabul tutanağı onaylandı.

İşadamları, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Körfez ziyaretine odaklandı!

İşadamları, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın üç Körfez ülkesine ziyaretine odaklandı. Pazar günü başlayacak, dört günlük ziyarette Erdoğan’a çok sayıda işadamı da eşlik edecek.

İngiltere, İsrail'in 3 bin yeni konut kararını kınadı!

İngiltere, İsrail'in Batı Şeria'da Yahudi yerleşimciler için 3 bin yeni konut inşa edilmesi kararını kınadı.İngiltere Dışişleri Bakanlığı Ortadoğu'dan Sorumlu Devlet Bakanı Tobias Ellwood, konuya ilişkin açıklama yaptı.

Mısır, İsrail'in 566 yeni konut kararını kınadı!

Mısır, İsrail'in işgal altındaki Doğu Kudüs'te 566 yeni konut inşasını onaylamasını kınadı. Mısır Dışişleri Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, Filistin ile İsrail arasındaki barış görüşmelerinin yeniden başlaması için uluslararası toplumun çalışmalarını yoğunlaştırması gerektiği ifade edildi.

Kınık'a bir yılda 108 milyonluk yatırım yapıldı!

İzmir'in Kınık ilçesine 1 yılda 18 yıllık yatırım yağdı. 2016'da ilçeye genel bütçeden hastane, enerji, doğalgaz, köprü ve TOKİ gibi yatırımlar için 108 milyon liralık pay ayrılması Kınık'ın yıldızını parlattı.

Ali Ağaoğlu, kızının kına gecesine baskın yaptı!

24 Aralık’ta Koray Kırcal ile nikâh masasına oturmaya hazırlanan Sena Ağaoğlu’nun kına gecesi dün akşam Beşiktaş Four Seasons Hotel’de yapıldı. Ali Ağaoğlu dün akşam kızı Sena'nın "Kınası"na baskın yaptı.

Beykoz Belediyesi'nden Hilvan’a Kadın Kültür Evi!

Beykoz Belediyesi tarafından kardeş kent protokolü kapsamında Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde yapımı tamamlanan Çok Amaçlı Kadın Kültür Evi'nin açılışı gerçekleştirildi.

Ünal Şınık vefat etti Haberi

Ünal Şınık vefat etti

İstanbul Teknik Üniversitesi mezunu Yüksek Mühendis Mimar Ünal Şınık vefat etti. Ünal Şınık'ın vefatının üzerine İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi dönem arkadaşları bir taziye mesajı yayınladı. İşte o mesaj;


Ünal Şınık

15 Aralık 2014 günü aramızdan ebediyen ayrılmıştır. Kendisini derin üzüntü içinde sevgi ve saygıyla bir kez daha anarken ailesine, dost ve arkadaşlarına başsağlığı...