25 / 08 / 2024

Uncalıda konutlar

Uncalıda konutlar

Dünyanın en modern konutlarının yer aldığı Uncalı Mahallesi'nin sakinleri altyapı sorunu nedeniyle isyan ediyor. 5 yıldızlı konutların yer aldığı mahallede kaldırım bulunmuyor.

Eyüpsultan Regule Line'da  3 milyon TL'den başlayan fiyatlarla! 

Regula Yapı tarafından İstanbul Eyüpsultan'da inşa edilen Regule Line'da konutlar 3 milyon liradan başlıyor. Peki Regule Line'da hangi konutlar var? İşte proje ile ilgili detaylar...

Metrolife Kirazlı'da 3 milyon 500 bin liradan başlayan fiyatlarla! Teslimler 3 ay sonra!

Naturel Yapı tarafından Kirazlı metro istasyonun yanı başında yükselen Metrolife Kirazlı'da konutların fiyatları 3 milyon 500 bin liradan başlıyor.

Almanya Merkez Bankası açıkladı: Almanya'da konutlar hala aşırı değerli!

Almanya Merkez Bankası (Bundesbank) yaptığı açıklamada son zamanlarda sık sık gündeme gelen ipotek maliyetlerinin artmasıyla geçen sene fiyatların düşmesine rağmen ülkede konutların hala aşırı değerli olduğunu kaydetti.

Foça'da konutların metrekare fiyatı 70 bin TL'ye çıktı!

EVA Gayrimenkul Değerleme’den Değerleme Uzmanı Oğuzhan Karaarslan, İzmir Foça’da konut fiyatlarının 40-70 Bin TL/metrekare, tarla fiyatlarının da; 1000-12 bin TL/metrekare aralığında değiştiğini söyledi.

6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Malatya'da 69 bin 263 hak sahipliği başvurusu kabul edildi!

Kahramanmaraş merkezli olarak 6 Şubat tarihinde meydana gelen depremlerin etkilemiş olduğu Malatya'da, konutları yıkılan ya da ağır hasar alan 69 bin 263 kişinin hak sahipliği kabul edildi.

Tan Urla'da konutların enerjisi güneşten! Yenilenebilir enerji doğal yaşamla birleşiyor!

Tanyer Yapı Genel Koordinatörü Taylan Tanyer, Tan Urla projesi ile ilgili açıklamalarda bulunarak, konutların enerjisinin güneşten elde edileceğini dile getirdi.

Piyalepaşa İstanbul Premium’da konutların yarısından fazlası satıldı!

Polat İnşaat güvencesiyle hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul Premium’un lansmanından bugüne kadar geçen sürede konutların yarısından fazlası satıldı.

Caddebostan’da konutların metrekare fiyatı 90 bin TL'yi geçti!

İstanbul Anadolu Yakası ve Bağdat Caddesi, son dönemlerde gayrimenkul yatırımcıları için de öncelikli hedefler haline geldi. Açıklanan rakamlara göre, Caddebostan’da konutların metrekare fiyatı 90 bin TL'yi geçti.

Floransa'da konutların kısa zamanlı konaklama için kiralanması uygulaması durduruluyor!

İtalya'nın tarihi ve turistik kentleri arasında yer alan Floransa'da şehir merkezindeki konutların genel olarak turistlere yönelik olan kısa zamanlı konaklama için ev kiralama uygulaması çerçevesinde değerlendirilmesi, bundan sonrası için durduruluyor.

Nivak Florya'da yüzde 40 peşin ve 12 ay vade fırsatı! Yeni proje!

Nivak Group tarafından Florya'ya toplamda 96 konutluk yeni proje inşa ediliyor. Nivak Florya'da konutlar yüzde 40  peşin ve 12 ay vade fırsatı ile satılıyor. Peki Nivak Florya konut fiyatları ne kadar? Nivak Florya fiyat listesi...

Bartın'da konutları su altında kalacaklar için 102 yeni konut yapılıyor! 2023'ün ilk çeyreğinde teslim edilecek!

Bartın'da Kozcağız Barajı'nın faaliyete geçmesiyle konutları su altında kalacak köylüler için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından her biri 3 oda 1 salon müstakil daireden meydana gelen 102 Tarımköy Konutu inşa ediliyor.

İzmir Urla’da konutların metrekare fiyatları 30 bin TL'ye çıktı!

Egenin incisi İzmir’in dikkat çeken bölgeleri arasında yer alan Urla’da da konutların metrekare fiyatı 12 bin lira ile 30 bin lira arasında değişiyor.

TOKİ'den 166 bin TL'ye satılık konutlar!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Türkiye genelinde çok sayıda konutları satışa çıkardı. Satışa çıkarılan dairelerin fiyatı 166 bin TL'den başlıyor.

Uncalıda konutlar Haberi

Uncalıda konutlar

Sıfırdan yapılaşmanın yer aldığı Antalya'nın Konyaaltı İlçesi Uncalı Mahallesi'nde sadece Antalya'nın değil; Türkiye'nin en güzel mimari ve modern konutları yer alıyor. 5 yıldızlı rezidanslar ve akıllı evlerin yer aldığı bölgede ev fiyatları ise dudak ııçuklatıyor. 500 bin liradan başlayarak 1 milyon liraya kadar satışı yapılan konutlar gelir düzeyi yüksek insanlar tarafından kapışılıyor. 



PROJE ÜZERİNDEN SATILIYOR

Bölgede 5 yıldızlı projelerin yer aldığı konutlar daha temeli atılmadan alıcı buluyor. Sadece Antalya'dan değil, Türkiye ve dünyanın her yerinden yerli ve yabancı turistler, yatırımcılar bu bölgeden konut alıyorlar. Bölgede en küçük konut fiyatı bile dudak uçuklatıyor. ABD, İngiltere, Almanya ve Fransa'dan olmak üzere önemli kişiler aldıkları konutlarda yaz aylarında tatil yapıyor. Dünyanın en güzel konutlarının yer aldığı Konyaaltı İlçesi Uncalı Mahallesi'nde 5 yıldızlı konutların hemen...