03 / 05 / 2024

Unicera Fuarı 2014

Unicera Fuarı 2014

İnşaat sektöründeki büyüme devam ederken, seramik sektörü, Unicera Fuarı'nda bir araya geldi. 26 Şubat-2 Mart tarihleri arasında 26'ncısı düzenlenen Unicera Seramik Banyo Mutfak Fuarı'na katılan Ege Seramek, ürünlerini tanıttı...

2020 Unicera Fuarı kapılarını açtı!

Türkiye Seramik Federasyonu (TSF) ve Tesisat İnşaat Malzemecileri Derneği (TİMDER) iş birliğince düzenlenen 2020 Unicera Fuarı kapılarını açtı.

Gönye Proje, Decovita'nın Unicera Fuarı'ndaki standını tasarladı!

Gönye Proje Tasarım kurucuları Mimar Yelin Evcen ve İç Mimar Gönül Ardal, koleksiyon tasarım danışmanlığını üstlendikleri Decovita’nın, 8-12 Mart 2017 tarihleri arasında CNR EXPO’da düzenlenen Unicera fuar standını tasarladı.

Seramiksan'a UNICERA'da büyük ilgi!

Seramiksan’ın üstün teknolojisi ve benzersiz tasarımlarıyla oluşturduğu 2017 koleksiyonuna Unicera Fuarı’nda ziyaretçiler yoğun ilgi gösteriyor.

UNICERA 2017 Fuarı 08-12 Mart'ta!

Tesisat İnşaat Malzemecileri Derneği (TİMDER) ve Türkiye Seramik Federasyonu (TSF) tarafından düzenlenecek UNICERA Fuarı 08-12 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek. Fuara 181 firmanın katılması bekleniyor.

UNICERA 2017 Fuarı, 7-11 Mart'ta düzenlenecek!

TİMDER ve Türkiye Seramik Federasyonu’nun katkılarıyla organize edilen UNICERA Fuarı’nın 29.su, 2017 senesinde CNR Expo’da düzenlenecek.

Seramiksan Verona Serisi, Unicera Seramik Fuarı’nda tanıtıldı!

Seramiksan, sektörün en önemli fuarlarından biri olan 28. Unicera Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda en yeni serilerini ziyaretçilerinin beğenisine sundu.

ORKA 2016 kreasyonlarını UNİCERA Fuarı’nda sergiledi!

Türkiye’de banyo mobilyaları sektörünün lider markası ORKA® Banyo, banyolarda trendleri belirleyen tasarımları ile UNİCERA Fuarı’nda banyo mobilyaları modasının en güzel örneklerini sergiledi.

NG Kütahya Seramik Unicera'da 2016 koleksiyonlarını tanıttı!

Türk seramik sektörünün dünya pazarındaki lider kuruluşlarından NG Kütahya Seramik, 2016 koleksiyonları ve trend belirleyen tasarımları ile Unicera Fuarı'nda fark yaratıyor.

ISVEA ve Danilo Zanna Unicera Fuarı'nda!

Vitrifiye seramik, banyo ürünlerinde İtalya'nın lider markası ISVEA, mutfağın İtalyan'ı şef Danilo Zanna ile Unicera Fuarı'nda bir araya geldi.

İMSİAD, Unicera 2016 Fuarı'nı ziyaret etti!

İMSİAD üyeleri, bu yıl 28'ncisi düzenlenen Unicera Banyo, Mutfak, Seramik Fuarı'nı ziyaret etti. Namık Ziya Mescioğlu, "İMSİAD olarak; Bursa, ülkemiz ve üyelerimiz için en iyisini arayışımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz'' dedi.

Graniser Seramik, Unicera Fuarı'nda büyük beğeni kazandı!

Graniser Seramik, mevcut koleksiyonlarının yanı sıra 2016 yılında trend yaratması beklenen yeni ürünlerini 28. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı Unicera Fuarı'nda vitrine çıkardı.

Unicera 2016 Fuarı başladı!

TÜRKİYE'NİN en büyük ihtisas fuarı Unicera 2016 bugün başlıyor. Beş gün sürecek fuara 22 ülkeden 72'si yabancı toplam 371 firma katılıyor. Beş gün sürecek fuara 22 ülkeden 72'si yabancı toplam 371 firma katılıyor.

E.C.A ve Serel tasarımlarını UNICERA Fuarı’nda tanıtıyor!

Armatür ve vitrifiye sektöründe trendlerin belirleyicisi Elmor, E.C.A ve Serel markalarındaki yeni, renkli ve özgün tasarımlarını 23 – 27 Şubat tarihleri arasında TÜYAP Fuar merkezinde düzenlenen UNICERA Fuarı’nda tanıtıyor.

Unicera Fuarı 2014 Haberi

Unicera Fuarı 2014

İnşaat sektöründeki büyüme devam ederken, seramik sektörü, Unicera Fuarı'nda bir araya geldi. 26 Şubat-2 Mart tarihleri arasında 26'ncısı düzenlenen Unicera Seramik Banyo Mutfak Fuarı'na katılan Ege Seramek, ürünlerini tanıttı. Unicera Fuarı'na katılımlarıyla ilgili konuşan Ege Seramik A.Ş Genel Müdürü Göksen Yedigüller; "Bu yıl da farklı tasarımlarımızdan oluşan koleksiyonumuzla fuara katılım gerçekleştirdik. Spring Collection'da 27 tane birbirinden iddialı yeni serimizle fuarda farkımızı hissettirdik. Farklı ebat ve dokulardaki ürünlerimiz ziyaretçiler tarafından beğenildi. Ege Seramik olarak verimli bir fuar geçirdik" dedi. Ege Seramik Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Polat, Ege Seramik ve Ege Vitrifiye standlarını gezerek incelemelerde bulundu. İbrahim Polat'a Ege Seramik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bülent Zıhnalı, Ege Seramik Genel Müdürü Göksen Yedigüller ve Ege Vitrifiye Genel Müdürü Merter Savaş eşlik etti. 


Türkiye...