30 / 04 / 2024

Unicera Seramik Banyo Mutfak Fuarına kimler katıldı

Unicera Seramik Banyo Mutfak Fuarına kimler katıldı

İnşaat sektöründeki büyüme devam ederken, seramik sektörü, Unicera Fuarı'nda bir araya geldi. 26 Şubat-2 Mart tarihleri arasında 26'ncısı düzenlenen Unicera Seramik Banyo Mutfak Fuarı'na katılan Ege Seramek, ürünlerini tanıttı...

2020 Unicera Fuarı kapılarını açtı!

Türkiye Seramik Federasyonu (TSF) ve Tesisat İnşaat Malzemecileri Derneği (TİMDER) iş birliğince düzenlenen 2020 Unicera Fuarı kapılarını açtı.

UNICERA Fuarı kapılarını açtı!

CNR Expo’da düzenlenen İstanbul-Seramik Banyo Mutfak Fuarı, kapılarını açtı. TİM Başkanı İsmail Gülle, fuarın açılışında, fuara ve ihracata ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

UNICERA İstanbul 5-9 Şubat'ta!

Ülke ekonomisi ve inşaat sektörünün en önemli dinamiklerinden biri olan Türk seramik, banyo ve mutfak sektörü, "UNICERA İstanbul - Seramik, Banyo, Mutfak Fuarı"nda bir araya gelecek.

UNICERA için geri sayım başladı!

İstanbul-Seramik Banyo Mutfak Fuarı (UNICERA) için hazırlıklar tamamlanıyor. 5-9 Şubat’ta CNR EXPO Yeşilköy’de kapılarını açacak fuar için geri sayım başladı.

Çanakkale Seramik, evlere ‘Natte’ ile canlılık katıyor!

Çanakkale Seramik, hasır desenli rölyefli dokuya sahip Natte serisi ile hem banyo hem de mutfaklarda şık ve hareketli bir atmosfer oluşturuyor.

Bien Seramik’in yeni trend banyo karoları!

Bien Seramik’in yeni trend banyolar için tasarladığı 40X120cm ebadındaki duvar karoları mekanın tasarım aşamasında büyük kolaylık sağlıyor.

Salihlili inşaatçılardan İstanbul ziyareti!

Salihlili inşaatçılar İstanbul'da CNR'da düzenlenen UNICERA Seramik, Banyo, Mutfak Fuarı ile TÜYAP tarafından organize edilen Kapı ve Pencere Fuarları'na katıldı.

UNICERA 2017 Fuarı'na 73 bin 281 ziyaretçi katıldı!

UNICERA İstanbul Seramik, Banyo, Mutfak Fuarı gerçekleşti. 73 bin 281 profesyonel ziyaretçinin katıldığı fuarda, Türk seramik sektörü memnuniyet yarattı.

Seramiksan Unicera'da tam not aldı!

İlklerin ve yeniliklerin öncü markası Seramiksan’ın Unicera Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda sergilediği 2017 Koleksiyonu ziyaretçilerden tam not aldı.

Handan Derya Ercan: Seramik sektörü teşviki hak ediyor!

Kaleseramik Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Handan Derya Ercan, Yeşilköy CNR EXPO'da başlayan UNICERA İstanbul Seramik, Banyo, Mutfak Fuarı'nda Türkiye'nin seramik sektöründeki yerini anlattı.

Unicera, bugün kapılarını açtı!

Seramik, banyo ve mutfak fuarı Unicera, bugün kapılarını açtı. 12 Mart’a kadar açık kalacak fuarda yeni koleksiyonlar ve inovatif ürünler tüketiciyle buluşacak.

UNICERA Fuarı yarın başlıyor!

Türk seramik sektörünün gelişiminde önemli rol oynayan UNICERA İstanbul-Seramik Banyo Mutfak Fuarı, 8-12 Mart tarihlerinde CNR EXPO Yeşilköy’de başlıyor.

Çanakkale Seramik ve Kalebodur, porselen karo seçenekleri ile UNICERA’da!

Kaleseramik, ‘UNICERA İstanbul Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda; Çanakkale Seramik, Kalebodur, Kale Banyo ve İtalyan markaları Edilcuoghi ve Edilgres’in yenilikçi ürünleri ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Unicera Seramik Banyo Mutfak Fuarına kimler katıldı Haberi

Unicera Seramik Banyo Mutfak Fuarına kimler katıldı

İnşaat sektöründeki büyüme devam ederken, seramik sektörü, Unicera Fuarı'nda bir araya geldi. 26 Şubat-2 Mart tarihleri arasında 26'ncısı düzenlenen Unicera Seramik Banyo Mutfak Fuarı'na katılan Ege Seramek, ürünlerini tanıttı. Unicera Fuarı'na katılımlarıyla ilgili konuşan Ege Seramik A.Ş Genel Müdürü Göksen Yedigüller; "Bu yıl da farklı tasarımlarımızdan oluşan koleksiyonumuzla fuara katılım gerçekleştirdik. Spring Collection'da 27 tane birbirinden iddialı yeni serimizle fuarda farkımızı hissettirdik. Farklı ebat ve dokulardaki ürünlerimiz ziyaretçiler tarafından beğenildi. Ege Seramik olarak verimli bir fuar geçirdik" dedi. Ege Seramik Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Polat, Ege Seramik ve Ege Vitrifiye standlarını gezerek incelemelerde bulundu. İbrahim Polat'a Ege Seramik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bülent Zıhnalı, Ege Seramik Genel Müdürü Göksen Yedigüller ve Ege Vitrifiye Genel Müdürü Merter Savaş eşlik etti. 


Türkiye...