16 / 05 / 2024

Unilever Türkiye konya fabrikası

Unilever Türkiye konya fabrikası

Geçtiğimiz günlerde Unilever Türkiye Tarihi isimli 400 sayfalık kitap yayınlayan Unilever Türkiye fabrikasını taşımaya hazırlanıyor. Firmanın Türkiye fabrikasını Konya'ya taşıyacağı belirtildi..

Türkiye'nin ilk yaşam alanı projesi Konya Koru İnventum satışta! Yeni proje!

Aydın Yatırım Grup, Türkiye’de ilk olacak yaşam alanı projesini Konya'da hayata geçiriyor. Toplamda 200 bin metrekare üzerine inşa edilecek Anadolu’nun en büyük karma konut projesi Koru İnventum, satışa çıktı.

Prof. Dr. Okan Tüysüz'den korkutan deprem uyarısı! Türkiye'nin bütün şehirleri deprem konusunda riskli!

Jeolog Prof. Dr. Okan Tüysüz Türkiye'nin hiçbir şehrinin deprem konusunda risksiz olmadığını söyleyerek, Konya da dahil deprem riskinin olduğuna değindi. 

SON DAKİKA! Konya ve İzmir'in ardında şimdi de Erzurum’da deprem oldu! Türkiye sallanıyor!

Bugün Türkiye’nin farklı bölgelerinde peş peşe deprem meydana geldi. AFAD tarafından yapılan açıklamaya göre Konya’da 5,0, İzmir’de 3,9 şiddetinde meydana gelen depremlerin ardından şimdi de Erzurum’da 4,1 şiddetinde deprem oldu. İşte detaylar...

Türkiye'nin yapı stoku çıkarılmalı!

İnşaat Mühendisleri Odası Konya Şube Başkanı Süleyman Kamil Akın, Türkiye’nin yapı stokunun çıkartılmasının gerekli olduğunu vurgulayarak, "Her beş yılda bir yapıya yapılan müdahalelerin kontrol edilmesi gerekiyor" dedi.

Türkiye'nin ilk gar kütüphanesi Konya'da açılıyor!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Konya’da Gar Evi’ni kütüphaneye çevirdi. Resmi açılışı yapıldıktan sonra gar kütüphanelerinin Türkiye genelinde yaygınlaştırılması planlanıyor. 

Türkiye Kızılay Derneği Konya kat karşılığı inşaat ihalesi 13 Haziran'da!

Türkiye Kızılay Derneği Konya Şubesi Başkanlığı, Konya'da kat karşılığı inşaat ihalesi yapıyor. Açık artırma ihalesi 13 Haziran'da gerçekleşecek..

Konya'da Türkiye'nin ilk kapalı veledromu inşa edilecek!

Konya'da inşa edilecek Türkiye'nin ilk kapalı veledromu için çalışmalar başladı. Veledrom 90 bin metrekare alanda inşa edilecek. 

Türkiye'nin bisiklet şehri Konya, Kopenhag hedefine yürüyor!

Türkiye'de bisiklet kullanımının yaygınlaştırılması için hedeflenen Kopenhag sistemi kapsamında pilot il seçilen Konya'da 2023 hedefi bin kilometre olarak belirlendi. 

Tahir Akyürek Türkiye Belediyeler Birliği'nin yeni başkanı oldu!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Türkiye Belediyeler Birliğinin (TBB) yeni başkanı oldu.

Hilti Türkiye'den 3 yeni mağaza!

Hilti, 10 ülkenin bağlı olduğu bölgesel üs Türkiye’deki mağaza sayısını 2016 yılında ikiye katlamaya hazırlanıyor. İzmir, Malatya ve Konya’da üç yeni mağaza açan Hilti Türkiye, böylelikle “Hilti Center” adı verilen mağazalarının sayısını dokuza çıkardı

Lütfi Şimşek, Türkiye’nin ikinci 500 Sanayi Kuruluşu listesini değerlendirdi!

MÜSİAD Konya Şube Başkanı Dr. Lütfi Şimşek, İstanbul Sanayi Odası tarafından açıklanan Türkiye’nin ikinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesini değerlendirdi.

Meram kentsel dönüşüm projeleri Türkiye'ye örnek oldu!

50 milyon metrekarelik alanda imar planı revizyonu yaparak ilçe tarihindeki en büyük planlamayı gerçekleştiren Konya’nın merkez Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, 5 ayrı bölgeyi kapsayan kentsel dönüşüm projeleriyle de Türkiye’ye örnek oldu.

Türkiye’nin havacılık konseptli ilk parkı Konya'da yapılıyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’nin havacılık konseptli ilk parkı olan Türk Yıldızları Parkı’nı Ankara Yolu’nda 321 bin metrekarelik bir alanda hayata geçirdi.

Unilever Türkiye konya fabrikası Haberi

Unilever Türkiye konya fabrikası

Bir şirkete bakıp, ülkenin tarihi hakkında dev bilgiler edinmek! Paha biçilmez değil mi? Unilever Türkiye Tarihi isimli 400 sayfalık ansiklopedi büyüklüğündeki kitabı elime aldığımda hissettiğim bu oldu. Aynı zamanda bir koleksiyoncu olan, her türlü evrakı, kitabı biriktiren ve Unilever şirketinde de tam 30 yıl çalışan Gazanfer İbar, kendisinin tarihçi olmadığı görüşünde ama İbar konuştukça ve siz onu dinledikçe ekonomi tarihinde müthiş bir yolculuğa çıkıyorsunuz.


Önceki gün Unilever Türkiye CEO'su Mehmet Altınok ve Gazanfer İbar ile Unilever Türkiye Tarihi isimli kitabı konuşmak üzere buluştuğumuzda Türkiye ekonomisinin geçmişten günümüze yaptığı yolculuğu minik minik anekdotlarla dinleme şansı bulduk. Mesela kapalı ekonomi yılları ki Türkiye ekonomisinin en sancılı yılları olarak bilinen 70'li ve 80'li yıllar... Bir yanda deterjan üretilmesin diye Menderes'e şikâyete giden yerli...