05 / 05 / 2024

UNIQ İstanbul allan bilal

UNIQ İstanbul allan bilal

TürkMall imzalı UNIQ İstanbul'da yönetim değişti. Maslak'taki UNIQ İstanbul'un yeni yönetimini Filistin asıllı Allan Bilal aldı....

Uniq Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Uniq Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdulmonem Bıtar, Samer Mohamed Saıd ve Yaser Vaez ortaklığında kuruldu.

Uniq Proje Mühendislik Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uniq Proje Mühendislik Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 10 bin TL sermaye bedeli İle Çağan Düven tarafından kuruldu.

DoubleTree by Hilton Istanbul Ataşehir Ağustos'ta açılıyor!

İstanbul Ataşehir'de Brandium AVM'nin hemen yanında faaliyette bulunan Silence Istanbul Hotel'in tabelası değiştirildi. Otel, önümüzdeki Ağustos'tan itibaren hizmet sunacak.

İstanbul’un hızlı değerlenen semtleri hangileri?

Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş, geçen sene İstanbul'da en çok konut satışı yapılan ilçeler ve pandemi sonrası hızlı değerlenen bölgeleri değerlendirdi...

Merve Oflaz, Allan Hakko'nun evine mi taşındı?

Oyuncu Merve Oflaz'ın,  iş insanı Allan Hakko'nun Ulus Savoy’daki evine yerleştiği iddia edildi...

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nın sinyalizasyonunu ASELSAN geliştirecek!

İstanbul metrosunda ASELSAN tarafından geliştirilen sinyalizasyon sistemi kullanılacak. Sistem Kalyon-Kolin-Cengiz Marmaray iş ortaklığı ve ASELSAN işbirliğinde yapılacak...

UNIQ İstanbul satıldı mı?

TürkMall imzalı UNIQ İstanbul'da yönetim değişti. Maslak'taki UNIQ İstanbul'un yeni yönetimini Filistin asıllı Allan Bilal aldı....

16. Gayrimenkul Zirvesi başladı!

Bu yıl 16'ncısı "Türkiye Gayrimenkul Sektörünün DNA'sı Mercek Altında" teması ile düzenlenen Gayrimenkul Zirvesi, gayrimenkul sektör temsilcileri, kanaat önderleri ve ulusal ve uluslararası arenada söz sahibi isimlerin katılımıyla Uniq İstanbul'da başladı.

16. Gayrimenkul Zirvesi sektörün geleceğine yön verecek!

GYODER, 16. Gayrimenkul Zirvesi’nde sektörün geleceğine yön verecek. 7 Nisan Salı günü Uniq İstanbul’da gerçekleşecek zirvenin açılışını Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki yapacak..

ULI Türkiye sahaya indi!

ULI Türkiye’nin, düzenlediği “Sahaya İniyoruz” gezilerinin dördüncüsü gerçekleştirildi. ULI Türkiye Başkanı Ayşe Hasol Erktin, İstanbul’da, artı değer olarak kabul gören projeleri gayrimenkul sektörünün liderleriyle gezdiklerini; Uniq İstanbul’un ardından yeni gezilerin de sırada olduğunu söyledi.

Renaissance Polat Istanbul Hotel yenilendi!

Renaissance Polat Istanbul Hotel yenilenen yüzü ile misafirlerine keyifli bir İstanbul deneyimi yaşatacak.

Uniq İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Uniq İnşaat Anonim Şirketi, Aykut Küçük Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Mehmet Küçük Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL sermaye ile 1 Temmuz'da Bağcılar, Evren Mahallesi'nde kuruldu.

Istanbul Sapphire binasının satışını TFI üstleniyor!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Sapphire binasının toplu satışını üstlenen The First Investor (TFI)'ın görevini üstlenmeye devam ettiğini açıkladı.

UNIQ İstanbul allan bilal Haberi

UNIQ İstanbul allan bilal

TürkMall imzası ile 100 milyon Euro'ya İstanbul Maslak'ta hayata geçirilen kültür sanat merkezi UNIQ İstanbul kapılarını 2014 yılında açtı. Adını, İngilizce "unique-eşsiz"  kelimesinden alan UNIQ İstanbul, konser, tiyatro, müzikal, sergi, kongre, eğitim, toplantı, seminer, alışveriş ve yeme-içme gibi pek çok aktivite ile İstanbul modern kent hayatının yeni merkezi. LEED sertifikasına sahip UNIQ İstanbul 75 bin metrekare kullanılabilir alana sahip.

Peki Maslak'ta yer alan UNIQ İstanbul satıldı mı? Bu söylentiler nereden mi çıktı?

UNIQ İstanbul'un satılacağı uzun zamandır konuşuluyordu. Geçtiğimiz günlerde de TürkMall'dan UNIQ İstanbul kiracılarına "yönetimin değiştiğine" dair bir yazı gitmiş. 

Yazıya göre, UNIQ İstanbul'un yönetimini Milli Görüş lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan'a yakınlığı ile bilinen Filistin asıllı Allan Bilal almış. 

UNIQ İstanbul'u da Filistinli Allan Bilal'in satın aldığı konuşuluyor. Yönetim değişikliğinin bir...