05 / 05 / 2024

Unıq İstanbul avm nerede

Unıq İstanbul avm nerede

TURKMALL'un yatırımı ile Maslak'ta hayata geçen, kültür sanat ve yaşam merkezi, UNIQ İstanbul açıldı. Görsel sanatlar alanında faaliyet gösteren UNIQ Müze ise dünya çapında sergilerin ve eğlence deneyimlerinin gerçekleşebileceği bir mekan sunuyor.

Mall of İstanbul AVM'nin değeri ikiye katlandı: 21.6 milyar TL!

Mall of İstanbul AVM'nin 29 Aralık 2023 tarihi itibarıyla toplam değeri açıklandı. Dev AVM'nin değeri, 1 yılda resmen 2'ye katlandı. Peki dev AVM'nin pazar değeri ne kadar oldu? Hangi mağazalar var? Kiralanabilir alanı kaç metrekare? 

İstanbul depremi iki deprem uzmanını birbirine düşürdü! Celal Şengör, Şener Üşümezsoy'u ağır eleştirdi: Zır cahillik!

Prof. Dr. Şener Üşümezsoy'un beklenen İstanbul depremiyle ilgili açıklamalar yapmasının ardından Prof. Celal Şengör'den ağır eleştiri geldi.

Mecidiyeköy'deki Profilo AVM'nin yıkım tarihi belli oldu! Yerine büyük konut projesi yapılacak!

İstanbul'un en eski AVM'si olan Şişli'nin Mecidiyeköy Mahallesi'ndeki Profilo AVM yıkılıyor. Yerine ise dev rezidans projesinin yapılacağı söyleniyor. 

Mall Of İstanbul AVM'nin 2022 değeri resmen açıklandı! Rakam şok etti! 

Torunlar GYO tarafından Mall Of İstanbul AVM'nin 2022 değeri resmen açıklandı. Peki Mall Of İstanbul AVM'nin 2022 değeri ne kadar oldu? İşte merak edilen o rakam...

V Mall İstanbul AVM'de pay satışı başlıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Başakşehir'de hayata geçirdiği yeni projesi V Mall İstanbul AVM'yi 2024 yılında tamamlayarak açmayı planlayan İsra Holding, gayrimenkul sektörüne yeni bir soluk getiriyor. İşte ayrıntılar...

VEGA AVM İstanbul’da 500 liralık alışveriş yap, para yüklü Param Card’ı kap!

30 Eylül 2022 tarihine kadar Vega İstanbul AVM içerisinde yer alan tüm mağazalardan aynı gün içerisinde yapılan 500 Türk Lirası ve üzeri alışverişe içinde 100 Türk Lirası yüklü Param Card hediye edilecek.  Kampanya sınırlı sayıda, faydalanabilmek için acele edin…

V Mall İstanbul AVM 2024'te açılıyor!

Başakşehir'de Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'ndan alınan arsada İsra Holding tarafından inşa edilen V Mall İstanbul AVM, 2024 yılının ilk çeyreğinde kapılarını açıyor.

Unıq Tr Yönetim Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Unıq Tr Yönetim Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Çakır tarafından kuruldu.

Mall of İstanbul AVM'nin 2021 piyasa değeri ne kadar?

Torunlar GYO projelerinden Mall of İstanbul'un 2021 değerleme raporu yayınlandı. Dev AVM'nin piyasa değeri dudak uçuklattı. Peki Mall of İstanbul AVM'nin piyasa değeri 2021'de ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Seyit Torun'dan Murat Kurum'a Kanal İstanbul tepkisi!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un, “Kanal İstanbul’u milletimize sorduk, milletimiz onay verdi” şeklindeki açıklamalarına ilişkin konuştu.

V Mall İstanbul AVM 2023'te açılıyor!

İsra Group İnşaat tarafından hayata geçirilecek olan V Mall İstanbul AVM 2023'te kapılarını açacak. 1.2 milyar TL'lik yatırımla inşa edilen Başakşehir V Mall AVM'nin 40 bin metrekare kiralanabilir alanı olacak.

Türkiye'nin Kanal İstanbul'a ihtiyacı var!

Kanal İstanbul Projesi hakkında yorum yapan Piri Reis Denizcilik Vakfı Başkanı Vehbi Koç, Türkiye'nin ve İstanbul'un Kanal İstanbul'a ihtiyacının olduğunu dile getirdi. 

Kanal İstanbul güzergahında arazi fiyatları fırladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un Kanal İstanbul ihalesinin yakın zamanda yapılacağını açıklaması, 2 yıldır yerinde sayan arazi fiyatlarında hareketlenmeye neden oldu. Bölgede arazi fiyatlarında yüzde 30’a yakın yükseliş öngörülüyor. 

Unıq İstanbul avm nerede Haberi

Unıq İstanbul avm nerede

TURKMALL'un yatırımı ile Maslak'ta hayata geçen, kültür sanat ve yaşam merkezi UNIQ İstanbul açıldı. 

Turkmall Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Levent Eyüboğlu, 62 dönüm arazi üzerinde 150 bin metrekare toplam inşaat alanına sahip UNIQ İstanbul'un konser, müzikal, sergi, kongre, eğitim, toplantı, seminer, alışveriş ve yeme-içme gibi pek çok aktivite üe İstanbul modern hayatının yeni merkezi olacağını söyledi. Eyüboğlu, 100 ntilyon Euro'luk yatırımla gerçekleştirdikleri merkeze günde 30 bin ziyaretçi beklediklerini belirtti. UNIQ İstanbul'un 12 bin metrekarelik alana sahip gösteri merkezi Volkswagen Arena pek çok uluslararası isimi ağırladı. Görsel sanatlar alanında faaliyet gösteren UNIQ Müze ise dünya çapında sergilerin ve eğlence deneyimlerinin gerçekleşebileceği  bir mekan...