04 / 05 / 2024

UNIQ İstanbul kazakistan

UNIQ İstanbul kazakistan

Turkmall'un 100 milyon euroluk yatırımla hayata geçirdiği UNIQ İstanbul projesi, ihraç ediliyor. UNIQ İstanbul CEO'su Levent Eyüboğlu, " Kazakistan'a yapacağız. Mısır'a da bakıyoruz " dedi.

Türkiye ve Kazakistan arasında inşaat alanında hızlı bir iş birliği var!

İstanbul Kimyevi Maddeler ve Muamulleri İhracatçıları Birliği (İKMİB) Yönetim Kurulu Üyesi Tayfun Koçak yaptığı açıklamada "Kazakistan'ı bir kardeş ülke olarak görüyoruz. İnşaat, tekstil ve diğer sektörlerde hızlı bir iş birliği olduğunu görüyoruz" dedi.

UNIQ İstanbul satıldı mı?

TürkMall imzalı UNIQ İstanbul'da yönetim değişti. Maslak'taki UNIQ İstanbul'un yeni yönetimini Filistin asıllı Allan Bilal aldı....

16. Gayrimenkul Zirvesi başladı!

Bu yıl 16'ncısı "Türkiye Gayrimenkul Sektörünün DNA'sı Mercek Altında" teması ile düzenlenen Gayrimenkul Zirvesi, gayrimenkul sektör temsilcileri, kanaat önderleri ve ulusal ve uluslararası arenada söz sahibi isimlerin katılımıyla Uniq İstanbul'da başladı.

16. Gayrimenkul Zirvesi sektörün geleceğine yön verecek!

GYODER, 16. Gayrimenkul Zirvesi’nde sektörün geleceğine yön verecek. 7 Nisan Salı günü Uniq İstanbul’da gerçekleşecek zirvenin açılışını Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki yapacak..

ULI Türkiye sahaya indi!

ULI Türkiye’nin, düzenlediği “Sahaya İniyoruz” gezilerinin dördüncüsü gerçekleştirildi. ULI Türkiye Başkanı Ayşe Hasol Erktin, İstanbul’da, artı değer olarak kabul gören projeleri gayrimenkul sektörünün liderleriyle gezdiklerini; Uniq İstanbul’un ardından yeni gezilerin de sırada olduğunu söyledi.

Ali Ağaoğlu, oğlu Mert'in doğum gününü kutladı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlı, Ayten Alpar'dan olan 10 yaşındaki oğlu Mert için Maslak'taki Uniq İstanbul'da doğum doğum günü partisi verdi.

Turkmall, AVM yatırımlarıyla 1000'den fazla mağaza açacak!

M1, Forum ve Novada gibi market zincirlerini kuran, Uniq İstanbul’u hayata geçiren Turkmall Anadolu’ya odaklandı. Turkmall Anadolu’daki AVM yatırımlarıyla 1000’ün üzerinde mağaza açılacak, 20 bin kişiye istihdam yaratılacak.

Turkmall Anadolu’ya odaklandı!

M1, Forum ve Novada gibi market zincirlerini kuran, Uniq İstanbul’u hayata geçiren Turkmall Anadolu’ya odaklandı. Turkmall Anadolu’daki AVM yatırımlarıyla 1000’ün üzerinde mağaza açılacak, 20 bin kişiye istihdam yaratılacak.

UNIQ İstanbul, Sign of the City ödülü aldı!

Turkmall’un Maslak’ta hayata geçirdiği, İstanbul’un yeni nesil kültür-sanat ve yaşam merkezi UNIQ İstanbul, gayrimenkul sektörünün prestij ödüllerinden Sign of the City Awards’un Tamamlanmış Projeler kategorisinde “En İyi Sosyo-Kültürel Yapı” seçildi.

UNIQ İstanbul, En İyi Sosyo-Kültürel Yapı seçildi!

İstanbul’un yeni nesil kültür-sanat ve yaşam merkezi UNIQ İstanbul; Türkiye’nin en prestijli gayrimenkul ödüllerinin verildiği ‘Sign of the City Awards’da ‘En İyi Sosyo-Kültürel Yapı’ seçildi.

IEG Kültür ve Eğlence Merkezi için geri sayım başladı!

Türkiye’nin çocuklara yönelik çok kapsamlı kültür ve eğlence merkezi IEG Kültür ve Eğlence Merkezi Uniq İstanbul’da 12 Kasım 2015 tarihinde kapılarını açmaya hazırlanıyor.

Türk inşaatçısından Kazakistan'a çıkarma!

Orta Asya'nın en büyük inşaat fuarı "Kazbuild 2015", Kazakistan'ın Almatı şehrindeki Atakent Uluslararası Fuar Merkezi'nde açıldı. Dört gün açık kalacak fuara çok sayıda şirket katılıyor.

TKS Vinç, Kazakistan'daki vinç sayısını 10'a çıkaracak!

Vinçlerin güvenlik sistemlerinin elektronik ve elektrik kurulumunu yürüttüğü gibi, vinç tedariği de sağlayan Taha Kontrol Sistemleri (TKS) Vinç, Kazakistan'da şirket kurdu. Firmanın hedefi 10 vinç...

UNIQ İstanbul kazakistan Haberi

UNIQ İstanbul kazakistan

Turkmall'un 100 milyon euroluk yatırımla hayata geçirdiği UNIQ İstanbul projesi kapılarını açalı iki ay olmasına rağmen Kazakistan'dan teklif aldı. Şirket, eğlence konseptini Almata'da yapmak üzere anlaştı. UNIQ İstanbul, konser, müzikal, sergi, kongre, eğitim, toplantı, seminer, alışveriş ve yeme-içme gibi pek çok aktivite ile İstanbul modern hayatının yeni merkezi olacak. Turkmall'un CEO'su Levent Eyüboğlu ile bir araya gelerek hem projeyi hem de gelecek hedeflerini konuştuk. 


-UNIQ'in bir ikincisi olacak mı? 

Bu projeyi çok sevdik, Kazakistan'da da yapacağız. Almata'da bir bankayla anlaştık, finansman konusunda iyi bir noktaya geldik. 


-Başka bir ülkede de düşünüyormusunuz? 

Mısır'a da bakıyoruz. Böyle bir proje İzmir, Eskişehir ve Antalya'da da olabilir. Şehirleri yaşanabilir kılmak çok önemli. 


-Kazakistan'daki Maslak'takinden büyük mü? 

Biraz daha büyük. Şehir merkezi ve havaalanı arasında, Maslak gibi. 


GÜNDE 30 BİN KİŞİ 

-UNIQ...