18 / 05 / 2024

Uniq İstanbul Maslak açılış

Uniq İstanbul Maslak açılış

Uniq İstanbul Maslak projesi açıldı. Proje için her 15 dakikada bir İTÜ Ayazağa Metro çıkışı, Windowist karşısından ring servisi kalkıyor. Proje 100 milyon Euro yatırım bedeline sahip.

Rams Beyond İstanbul satışta! Rams Beyond İstanbul nerede? 

RAMS Global imzasıyla, İstanbul Maslak'ta yükselen yeni proje Rams Beyond İstanbul için ön satış süreci devam ediyor. İşte projeye ilişkin tüm merak edilenler...

Rams Beyond İstanbul ön satışta! 

RAMS Global, İstanbul Maslak'taki yükselen yeni projesi Rams Beyond İstanbul için ön satış sürecini başlattı. İşte proje ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Auto Home Otomotiv Ticaret Limited Şirketi İstanbul Maslak Şubesi açıldı!

Auto Home Otomotiv Ticaret Limited Şirketi İstanbul Maslak Şubesi bugün Sarıyer'de 7 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Al tarafından açıldı.

İş Bankası, İş GYO Maslak ofis binasından ilave alan kiraladı!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yaptığı açıklamada, İstanbul Maslak Ofis Binası'nda halihazırda yaklaşık 594 metrekarelik alanda kiracı olan Türkiye İş Bankası A.Ş.'ye 68,7 metrekarelik ilave alan kiralandığını bildirdi.

Maslak’a yeni teknopark geliyor!

Yıldız Teknopark yeni merkezini İstanbul Maslak’ta açacak. Maslak'taki teknoparkın finans teknolojileri yani fintech yatırımlarına odaklanacağı açıklandı... 

UNIQ İstanbul satıldı mı?

TürkMall imzalı UNIQ İstanbul'da yönetim değişti. Maslak'taki UNIQ İstanbul'un yeni yönetimini Filistin asıllı Allan Bilal aldı....

Doğuş GYO, Maslak Ofis Binası ve Doğuş Center Etiler'i satın aldı!

Doğuş GYO, İstanbul Maslak'ta bulunan D Ofis Maslak binasını KDV hariç 525 milyon 690 bin TL bedel ve Doğuş Center Etiler'i KDV hariç 62 milyon 900 bin TL bedel ile satın almaya karar verdi.

Hilton İstanbul Maslak açıldı!

Hilton İstanbul Maslak açıldı. Birinci sınıf otelcilik anlayışını Türkiye’de iş ve eğlence dünyasının kalbine getirecek olan otelin lobisindeki özel sanat galerisinde uluslararası şaheserlerden oluşan etkileyici bir sergi yer alacak.

Maslak Sun Plaza'da yangın!

İstanbul Maslak'taki 32 katlı Sun PLaza'nın dış aydınlatma sisteminde yangın çıktı. Yangın 1 saat 20 dakikalık çalışma sonucu söndürüldü.

16. Gayrimenkul Zirvesi başladı!

Bu yıl 16'ncısı "Türkiye Gayrimenkul Sektörünün DNA'sı Mercek Altında" teması ile düzenlenen Gayrimenkul Zirvesi, gayrimenkul sektör temsilcileri, kanaat önderleri ve ulusal ve uluslararası arenada söz sahibi isimlerin katılımıyla Uniq İstanbul'da başladı.

16. Gayrimenkul Zirvesi sektörün geleceğine yön verecek!

GYODER, 16. Gayrimenkul Zirvesi’nde sektörün geleceğine yön verecek. 7 Nisan Salı günü Uniq İstanbul’da gerçekleşecek zirvenin açılışını Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki yapacak..

Hakan Ural'a site yönetiminden yarım milyonluk dava!

İstanbul Maslak'ta yer alan bir sitenin yöneticileri yorumculuk yaptığı televizyon programında "Bu sitelerde ne para götürüyorlar. Çatır çutur para topluyorlar. İndiriyorlar'' diyen Hakan Ural'a 500 milyon TL'lik manevi tazminat davası açtı.

Maslak 1453 Konutları 2017 güncel fiyat listesi!

Maslak 1453 projesi Ağaoğlu İnşaat tarafından İstanbul Maslak'ta inşa edildi. 1+0'dan 4+1'e kadar konut seçenekleri sunulan projede fiyatlar minimum 714 bin TL'den başlıyor...

Uniq İstanbul Maslak açılış Haberi

Uniq İstanbul Maslak açılış

Uniq İstanbul Maslak projesinin açılışı gerçekleşti. Ofislerin yer aldığı projede konser, müzikal, sergi, kongre, eğitim, toplantı, seminer, alışveriş ve yeme-içme alanları bulunacak.


Uniq İstanbul Maslak projesi 100 milyon Euro yatırım bedeli ile, Turkmall imzası ile hayata geçiriliyor. Proje 62 dönüm alan üzerinde konumlandırılıyor. 


Uniq İstanbul Maslak projesi için her 15 dakikada bir İTÜ Ayazağa Metro çıkışı, Windowist karşısından ring servis kalkıyor.


150 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Uniq İstanbul Maslak, Era Mimarlık'tan Yüksek Mimar Ertun Hızıroğlu  ve Yüksek Mimar Alı Hızıroğlu tarafından tasarlanıyor.


Uniq İstanbul nerede?

Adres: Maslak – Ayazağa Caddesi No:4 Ayazağa/Sarıyer Istanbul /Türkiye


Telefon: 0212 350 91 00

http://www.uniqistanbul.com/

Esra Nur...