28 / 04 / 2024

Univa ortadoğu projesi

Univa ortadoğu projesi

Erkanlı Holding’in yatırım amaçlı öğrenci evi projesi Univa, Ortadoğu’da yeni projesine başlıyor. İlk günden beri Ortadoğulu yatırımcılardan büyük bir ilgi gören Univa, Lübnan’ı da satış ağına ekledi.

Erkanlı Holding'ten Ortadoğu atağı!

Erkanlı Holding’in yatırım amaçlı öğrenci evi projesi Univa, Ortadoğu’da yeni projesine başlıyor. İlk günden beri Ortadoğulu yatırımcılardan büyük bir ilgi gören Univa, Lübnan’ı da satış ağına ekledi.

Ortadoğu Grup Resim Modern teslimleri!

KDV oranı yüzde 1 olarak belirlenen Resim Modern projesi İstanbul Kağıthane'de yükseliyor. Peki Ortadoğu Grup Resim Modern teslimleri ne zaman?

Ortadoğu Resim Modern daire fiyatları!

Toplam 335 konuttan meydana gelen Ortadoğu Resim Modern projesi Kağıthane Talatpaşa Mahallesi'nde inşa ediliyor. İşte Ortadoğu Resim Modern daire fiyatları...

Ortadoğu Resim Modern ev fiyatları ne kadar?

Ön talep toplanan Ortadoğu Resim Modern projesi 335 daireden meydana geliyor. Peki Ortadoğu Resim Modern ev fiyatları ne kadar?

Ortadoğu Resim Modern teslim tarihi!

İstanbul Kağıthane'de hayata geçirilen Resim Modern Evleri projesi için ön talepler toplanıyor. Ortadoğu Resim Modern teslim tarihi ne zaman?

Resim İstanbul Ortadoğu Grup güncel fiyatlar!

Resim İstanbul Projesi Ortadoğu Grup tarafından İstanbul Sancaktepe'de hayata geçirildi. Projede daire fiyatları 393 bin TL'den başlıyor...

Ortadoğu Grup Yeni Nesil fiyat listesi!

Ortadoğu Grup Yeni Nesil fiyat listesi 750 bin TL'den başlayarak değişiyor. Yeni Nesil Eyüp projesi Mart 2018'de teslim ediliyor...

Ortadoğu Mod İstanbul satış fiyatları!

Mod İstanbul projesi Ortadoğu Grup tarafından hayata geçiriliyor. Ortadoğu Mod İstanbul satış fiyatları daire tiplerine göre değişiyor.

Ortadoğu Grup Eyüp ve Kağıthane projelerinde en uygun fiyatlarla!

Ortadoğu Grup, Yeni Nesil Eyüp ve Mod İstanbul projeleri için ön talep sürecine başladı. Kağıthane’de yapımına başlanacak ‘Mod İstanbul Projesi’ 3 bin 770 metre kare alandan oluşuyor.

Ortadoğu Grup'tan Eyüp'e 200 konutluk dönüşüm projesi!

Ortadoğu Grup, Eyüp’ün ilk kentsel dönüşüm projesine başlıyor. Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı Mehmet Gür, “Hak sahipleriyle anlaştık, 200 konutluk proje yapacağız” dedi.

12 soruda Ortadoğu Resim İstanbul Nefes projesi!

Ortadoğu Resim İstanbul Nefes etabının 2017 yılının Mart ayında teslim edilmesi öngörülüyor. Projede yüzde 25 peşinde, 48 ay sıfır faiz taksitli ödeme imkanı sağlanıyor. İşte 12 soruda Ortadoğu Resim İstanbul Nefes projesi...

Mod İstanbul: Ortadoğu Grup Kağıthane projesinin adı belli oldu!

Ortadoğu Grup'un Kağıthane'de hayata geçireceği 110 konutluk yeni projesinin adı belli oldu. Mod İstanbul adını taşıyan projesi için ön talep toplanıyor...

Ortadoğu Grubu'nun 2 bin konutluk gayrimenkul projesi var!

Ortadoğu Grubu hakkında da bilgi veren Mehmet Gür, halen değeri 1 milyar lira olan 2 bin konutluk gayrimenkul projeleri olduğunu belirtti. Grubun 2 bin yataklı “Wome Deluxe Resort &Spa” adıyla bir oteli de var.

Univa ortadoğu projesi Haberi

Univa ortadoğu projesi

Türkiye’de bir ilke imza atıp gayrimenkul sektöründe yeni bir dönemi başlatan Erkanlı Holding’in yatırım amaçlı öğrenci evi projesi Univa, Ortadoğu yapılanmasını güçlendirdi. 

Geçtiğimiz yıl düzenlenen en büyük yatırımla Sakarya’daki projeden tek seferde 260 öğrenci evi satın alan Ortadoğulu yatırımcıların Univa’ya olan ilgisi bu kapsamda yeni bir lokasyonu da beraberinde getirdi. Ortadoğu’da bulunan yapılanmasına son halka olarak Lübnan’ı da ekleyen Univa, böylece bölgedeki satış ağı sayısını 6’ya yükseltti. 

Konu hakkında konuşan Erkanlı Holding Genel Müdürü Evrim Karayel, Univa’nın yerli yatırımcıların olduğu kadar yabancı yatırımcıların da yoğun ilgisiyle karşılaştığını, bu talepte Ortadoğuluların önemli bir paya sahip olduğunu
sözlerine ekledi.

Univa, Lübnan’ı da etkisi altına aldı!

Ortadoğu’daki satış ağlarının her geçen gün daha da güçlendiğini söyleyen Karayel, geçtiğimiz günlerde Beyrut’ta gerçekleşen bir gayrimenkul fuarında yer aldıklarını...