30 / 04 / 2024

üniversite binası kira

üniversite binası kira

Bakanlığa bağlı birimlerin kullanımındaki binalara, bunlardan kiralık olanların sayısı ve yıllık kira giderleri meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Öztürk, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İş GYO 4 gayrimenkulünün kira değerini açıkladı! İşte o rakamlar! 

İş GYO, Ankara İş Kule, Mallmarine AVM, Tuzla Meydan Çarşı ve Dikilitaş binasına ilişkin kira değerleme raporlarını yayınladı. İşte İş GYO'nun o 4 gayrimenkulünün kira değerleri... 

Kentsel dönüşüm kira yardımı için gerekli belgeler 2022!

Oturduğu binası kentsel dönüşüm dahilinde riskli olarak tespit edilerek yıkılan malikler ve kiracılar kira yardımı alabiliyor. Peki, kentsel dönüşüm kira yardımı için gerekli belgeler 2022 nelerdir?

Deniz GYO Karaköy binasının değeri belli oldu!

Deniz GYO Karaköy binasının KDV hariç kira değeri 254 bin TL olarak belirlenirken, KDV hariç toplam değeri 75 milyon TL oldu. Gayrimenkulün toplam değeri KDV dahil 88 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

Halk GYO İstanbul Salıpazarı otel binasının değeri ne kadar?

Halk GYO İstanbul Salıpazarı otel binası için 117 milyon TL piyasa değeri takdir edildi. Değerleme konusu taşınmazların KDV hariç aylık kira bedeli toplam 750 bin TL olarak belirlendi.

İş GYO Maslak ofis binasının kira değeri ne kadar?

İş GYO Maslak ofis binasının toplam aylık kira değeri 561 bin 200 TL olarak belirlendi. Gayrimenkulün KDV dahil toplam kira değeri ise 662 bin 216 TL oldu. Binanın KDV hariç yıllık kira değeri ise 6 milyon 734 bin 400 TL olarak belirlendi.

Halk GYO Adapazarı Sakarya binasının değeri ne kadar?

Halk GYO Adapazarı Sakarya binası için yayınlanan 2021 yıl sonu raporuna göre, gayrimenkul için takdir edilen piyasa değeri 12 milyon 550 bin TL, KDV dahil toplam satış değeri 14 milyon 809 bin TL oldu. Halk GYO'nun Adapazarı Sakarya binası için KDV hariç aylık 44 bin TL kira bedeli takdir edildi.

İş GYO Taksim Ofis Lamartine binasının değeri ne kadar?

İş GYO Taksim Ofis Lamartine binasının pazar değeri 105 milyon 120 bin TL, yıllık toplam kira değeri 3 milyon 657 bin 180 TL, ortalama aylık birim kira değeri 77,18 TL olarak belirlendi. 

Halk GYO İzmir Konak 1 binasının değeri 56.6 milyon TL oldu!

Halk GYO İzmir Konak 1 binası için 48 milyon TL piyasa değeri takdir edildi. Binanın tamamı için 205 bin TL aylık KDV hariç kira değeri takdir edilirken, yüzde 18 KDV dahil toplam satış değeri 56 milyon 640 bin TL olarak belirlendi.

Halk GYO Şişli binasının değeri ne kadar?

Halk GYO Şişli binasının takdir edilen piyasa değeri 28 milyon TL oldu. Gayrimenkulün tamamının aylık toplam KDV hariç kira değeri 143 bin 500 TL olurken, KDV dahil toplam satış değeri 33 milyon 40 bin TL oldu. 

Halk GYO Fatih binasının değeri ne kadar oldu?

Halk GYO Fatih binasının piyasa değeri 20 milyon 500 bin TL olarak belirlendi. Taşınmazın tamamına aylık 94 bin 750 TL kira değeri takdir edilirken, binanın KDV dahil toplam satış değeri 24 milyon 190 bin TL oldu. 

Halk GYO İstanbul Bakırköy binasının değeri ne kadar oldu?

Halk GYO İstanbul Bakırköy Binasının piyasa değeri 37 milyon TL olarak belirlendi. Taşınmazın tamamı için aylık toplam KDV hariç 198 bin 500 TL kira değeri takdir edilirken, KDV dahil satış değeri 43 milyon 660 bin TL oldu. 

Halk GYO İstanbul Ataköy binasının değeri ne kadar?

Halk GYO İstanbul Ataköy binasının piyasa değeri 20 milyon 250 bin TL olarak belirlendi. Binanın aylık toplam KDV hariç kira değeri 111 bin TL, KDV dahil toplam satış değeri ise 23 milyon 895 bin TL olarak belirlendi.

Ziraat GYO Bahçekapı Postane Caddesi binasının değeri ne kadar? 

Ziraat GYO Bahçekapı Postane Caddesi binasının değeri 65 milyon TL, KDV dahil toplam değeri ise 76 milyon 700 bin TL olarak açıklandı. Gayrimenkulün aylık piyasa kira değeri ise 300 bin TL olarak belirlendi.

üniversite binası kira Haberi

üniversite binası kira

İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, bakanlığa bağlı birimlerin kullanımındaki binalara, bunlardan kiralık olanların sayısına ve yıllık kira giderlerine ilişkin soru önergesi hazırladı. Öztürk, sorusunun Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

İYİ Parti'li Öztürk, ''Basında yer alan haberlerden, Sağlık Bakanı sayın Fahrettin Koca'nın kurucusu olduğu Medipol Üniversitesine ve TEBA Vakfı'na TCDD Misafirhanesi, TCDD Müze binası ile birlikte AOÇ imar planı kapsamındaki Maliye hazinesi arazisinden de 555 bin metrekarelik bir alanın verildiği öğrenilmiştir'' diye konuştu.

Öztürk, açıklamalarına şu şekilde devam etti: ''Mayıs 2019'da Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından 'kamu yararına dönük' eğitim hizmetlerinde kullanılmması koşuluyla Maliye Bakanlığı'na devredilen TEKEL'İN Unkapanı'nda bulunan binası Temmuz 2009'da Medipol Üniversitesi'ne verilmiştir.

2010'da ise Karayolları 17. Bölge Müdürlüğü'nün Beykoz Kavacık'ta bulunan yaklaşık 220 bin metrekarelik arazisi önce Milli...