05 / 05 / 2024

üniversite kampüsleri

üniversite kampüsleri

İstanbul Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, "Haliç Üniversitesi, Sütlüce sınırları içerisinde çok büyük bir mekanı daha edinerek, yaklaşık 35 bin metrekarelik alanda 10 binin üzerinde öğrencisiyle Haliç sahilinde hak ettiği yeri alıyor" dedi.

Hatay 100. Yıl Köyü'nün temeli atıldı! Depremzedeler 3 yıl boyunca ücretsiz yararlanacak!

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, Jandarma Asayiş Vakfı ve Gülmek İyileştirir Derneğinin işbirliği ve sanatçılar, iş insanları ve gönüllülerin katkılarıyla üniversite kampüsü içerisinde depremzedeler için temeli atılan "100. Yıl Köyü" isimli yaşam alanının 3 ay içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Türkiye Maarif Vakfı, Kuzey Makedonya'da 10 bin metrekarelik okul alanı satın aldı!

Türkiye Maarif Vakfı (TMV) ile Kuzey Makedonya'nın başkenti Üsküp'teki FON Üniversitesi arasında üniversite kampüsünün 10 bin metrekarelik kısmının Türkiye Maarif Vakfı tarafından satın alınması için anlaşma imzalandı.

İHÜ'yü 'Kampüs Üniversite' kimliğine kavuşturan külliye inşaatı bitti! Yarın açılıyor!

İbn Haldun Üniversitesi'ni teknolojik imkanlarla donatılan modern fakülte binaları ve derslikleri, kongre ve konferans salonları, yurtları, kütüphanesi, yeşil alanları ve sosyal donatılarıyla "kampüs üniversitesi" hüviyetine kavuşturan külliye yarın günü hizmete açılacak. 

Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsünde dersler, inşaat bitmeden mi başladı?

Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsünde inşaat bitmeden binalarda ders verilmeye başlanması öğrenciler, akademisyenler ve üniversite çalışanlarının can güvenliğini tehdit ediyor…

Devr-i Alem Eğitim Kolejleri'nin Halkalı ve Kurtköy şubeleri kapandı!

Kağıthane, Kurtköy ve Halkalı'da kampüsleri olan Devr-i Alem Eğitim Kolejleri'nin Halkalı ve Kurtköy şubeleri kapandı.

Univa, iki günde 1.5 milyon dolarlık satışa imza attı!

Türkiye’de bir ilke imza atarak gayrimenkul sektöründe adeta yeni bir dönemin kapılarını aralayan Erkanlı Holding’in “Univa Öğrenci Evi Kampüsleri”, Ortadoğulu yatırımcıların yoğun ilgisiyle karşılaştı....

Pendik Gedik Üniversitesi Ana Kampüsü’nün temeli atıldı!

Pendik’in ilk üniversite kampüsü olan Gedik Üniversitesi Ana Kampüsü’nün temel atma töreni yapıldı.

Kocaeli Üniversitesi'ne bağışlanan arazinin akıbeti TBMM'de!

Kandıra ilçesinde bir aile tarafından üniversite kampüsü yapılmak üzere Kocaeli Üniversitesine bağışlanan arazinin akıbeti TBMM gündemine taşındı. İYİ Parti'li Tükkan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Mektebim Okulları'ndan üniversite yatırımı!

204 okul 65 kampüsü bulunan Mektebim Okulları yeni yatırımlara odaklandı. Mektebim Okulları CEO’su Fuat Sancak, gelecek yıl üniversite yatırımları için çalışmalara başlayacaklarını söyledi.

Univa Öğrenci Evi Kampüsleri yabancı yatırımcılara satıldı!

Erkanlı Holding'in Asset Campus ortaklığıyla hayata geçirdiği “Univa Öğrenci Evi Kampüsleri” projesi yabancı yatırımcıların yeni gözdesi oldu. Sakarya’daki öğrenci evi projesine Ürdün'den yoğun talep geldi.

Erkanlı Holding’in öğrenci evlerine Ürdün'den talep!

Erkanlı Holding’in dünyaca ünlü Asset Campus iş birliğiyle hayata geçirdiği Univa Öğrenci Evi Kampüsleri, yabancı yatırımcılardan ilgi görüyor. 

Adana Orman Müdürlüğü Kampüsleri 102.9 milyon TL'ye inşa edilecek!

Adana Orman Bölge Müdürlüğü; Osmaniye İli Merkez İlçesi Raufbey Mahallesi ve  Osmaniye İli Kadirli İlçesi Cemalpaşa Mahallesi'nde kampüs inşaatlarını ihale edecek. Adana Orman Bölge Müdürlüğü Kampüsleri 102.9 milyon TL'ye inşa edilecek.

Peker İnşaat İzmir’de 2,2 milyar liralık projeye başlıyor!

Pekerler İnşaat, son 20 yılda yatırım hacmi 6 milyar 800 milyon lirayı bulan, hastane, otel, otoyol, üniversite kampüsü gibi projelere imza attı ve İzmir’de 2.2 milyar liralık projeye başlıyor....

üniversite kampüsleri Haberi

üniversite kampüsleri

Yapılan kentsel dönüşüm projeleriyle İstanbul'da adından en çok söz ettiren ilçe olan Beyoğlu, eğitim kurumları için de cazibe merkezi olmayı başardı. 


Ahmet Misbah Demircan başkanlığında son 11 yılda en iyi dönemini geçiren Beyoğlu, kültür, sanat ve turizmden sonra son yıllarda açılan eğitim kurumlarıyla farklı bir kimliğe daha bürünüyor. 


İlçede faaliyet gösteren İstanbul Teknik Üniversitesi ve Mimar Sinan Üniversitesinden sonra son yıllarda Beyoğlu'na gelen Bilgi Üniversitesi, Beykent Üniversitesi, İstanbul Ticaret Üniversitesi, Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi ve Haliç Üniversitesi ile bu sayı hızla artıyor. 


Başkan Demircan, "Bu süre içerisinde bugüne kadar ifade etmediğimiz bir yanımız daha gelişti, o da eğitim kurumlarımızın gelişmesiydi" dedi. 


Bizim...