01 / 05 / 2024

unkapanı kemer

unkapanı kemer

Unkapanı'ndaki Bozdoğan Kemeri, turistler için seyir kulesine dönüştürülerek, turizme açılacak.

Kemer Beldibi sit alanı imar planı askıya çıktı!

Güney Antalya Turizm Alanı sınırları içerisinde, Antalya Kemer ilçesi Beldibi mahallesinde yer alan 1. ve 2. derece doğal sit alanında belirlenen parsellerin imar planı askıya çıktı...

Kemer'deki antik kent arazisi otopark oldu!

Antalya’nın Kemer İlçesi’nde turizme açılmayı bekleyen Idyros Antik Kenti’nin bulunduğu 1’inci Derece Arkeolojik SİT alanının tel örgüleri yıkılarak otoparka çevrildi.

Kemer Life XXIII projesinin inşaat çalışmaları ne zaman bitecek?

1+0'dan 5+1'e kadar daire seçeneklerinin bulunduğu Kemer Life'ın inşaat süresi 2 yıl olarak belirlendi.Metal Yapı, Kemer Life serisine yeni bir halka daha ekliyor. 160 konuttan oluşan proje Kemerburgaz’da inşa ediliyor.

Kemer sakinleri kat sayısı sorunun çözülmesini bekliyor!

Aydın'ın Efeler ilçesi Kemer Mahallesi sakinleri, imar kat sayısı nedeniyle mahallelerinin gelişip yenilenememesinden şikayetçi.

Kemer'de 5.8 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Kemer Satış Memurluğu, Antalya Kemer'de bulunan gayrimenkulu satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulun toplam bedeli 5 milyon 828 bin 51 TL olarak belirlendi.

Kemer Belediyesi'nden 3.1 milyon TL'ye satılık 5 gayrimenkul!

Kemer Belediyesi tarafından Antalya İli, Kemer İlçesi'nde bulunan 4 mesken ve 1 arsa 3 milyon 110 bin TL bedelle 7 Eylül günü açık artırma usulüyle ihale edilecek.

2003 yılında Kemer Hill satışa sunulmuş!

2003 yılında Artell İnşaat tarafından Kemerburgaz'da inşa edilecek Kemer Hill satışa sunulmuş. Sitede bulunan konutlar 160 bin dolardan (220 milyar 280 milyon lira) başlayan fiyatlarla satılıyormuş.

Orka Kemer ile Aydınlık ve ferah banyolar!

ORKA® KEMER, banyolarda bir ilki gerçekleştiriyor. Aynası ile bütünleşik tezgahı daha temiz bir görünüm sunarken su sıçramaları sonucu oluşan lekeli duvarlara da son veriyor.

Kemer'e 2 yılda 60 milyon TL'lik yatırım yapılacak!

Antalya'nın Kemer ilçesini ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Kemer’e 2 yılda sadece arıtma için 60 trilyon yatırım yapacaklarını açıkladı..

Kemer turizmine 60 milyon liralık yatırım yapılacak!

Kemeri ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Kemer'e 2 yılda sadece arıtma için 60 trilyon yatırım yapacaklarını açıkladı. Türel Kemer 2 üst geçişli kavşağın Haziran ayında hizmete gireceğini belirtti.

Kemer yat turizminin merkezi olacak!

Antalya’nın Kemer ilçesini ziyaret eden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, ilçeye iki yılda sadece arıtma için 60 trilyon yatırım yapacaklarını açıkladı.

Kemer'de arıtma tesisleri 2016'da yenilenecek!

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi Kemer Koordinatörü Kahraman Üraz, ilçedeki arıtma tesisinin 2016 yılında yenileneceğini söyledi.

TOKİ Burdur Kemer Emniyet Müdürlüğü inşaatı ihalesi bugün!

TOKİ Burdur ili Kemer ilçesi Emniyet Müdürlüğü hizmet binası inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün saat 15:00'te gerçekleşecek.

unkapanı kemer Haberi

unkapanı kemer


İmparator Valens tarafından 4. yüzyılın sonuna doğru yaptırılan Bozdoğan Kemeri'nin, restore edilerek turizme kazandırılması için Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan onay verildi. Unkapanı'ndaki Bozdoğan Kemeri için restorasyon çalışmaları bu ay içerisinde başlıyor. Bozdoğan Kemeri restore edilerek, seyir kulesine...