01 / 05 / 2024

ünlü mimar Emre Arolat

ünlü mimar Emre Arolat

Ünlü mimar Emre Arolat imzası ile Maslak’ta uluslararası teknoloji standartlarına uygun yapılan doğa ve çevre dostu Maslakno1 Ofis Plaza, kiracılarına sunduğu fiyat avantajı ile de dikkat çekiyor...

Emre Arolat, eski eşinin kirasını ödememek için dava açtı!

Emre Arolat, 14 yıl önce boşandığı eski eşi ve kızının oturduğu evin kira ve aidat giderlerini ödeme taahhüdünün kaldırılması için dava açtı. Eski eş Ayşegül Açıkgöz davanın reddini istedi...

“Ücretlerdeki artış, döviz kurunu da yükseltecek mi?” sorusuna ünlü ekonomist Emre Alkin’den yanıt

Ücretlerdeki artışın döviz kurunu yükselteceği şeklindeki görüşler gerçeği yansıtıyor mu, özellikle asgari ücrete yapılan zammın ardından kurda bir patlama yaşanır mı? İşte bu soruyu Prof. Dr. Emre Alkin yanıtladı.

İç Mimar Ahmet Güneş'e 'En İyi İç Mimar' ödülü!

Ünlü İç Mimar Ahmet Güneş, 1.Zirve ve Kariyer Ödül Töreni’nde Türkiye’nin En İyi İç Mimarı Ödülünü aldı.

Ünlü mimar Engin Artemel vefat etti!

ABD'de yaşayan ünlü Türk mimarı Engin Artemel Virginia'nın Alexandria bölgesinde 81 yaşında yaşamını yitirdi.

Şişecam Düzcam T Buluşmaları'nda iki ünlü mimarı ağırlıyor!

Bir hafta arayla iki farklı etkinliğe ev sahipliği yapacak olan Şişecam Düzcam T Buluşmaları’nın ilk konuğu Danimarka merkezli 3XN Architecture’ın kurucusu Mimar Kim Herforth Nielsen oldu. 

Emre Aydın Ömerli'deki lüks villasının kapılarını açtı!

Ünlü sanatçı Emre Aydın, mimar eşi Eda Köksal ile yaşadığı evin kapılarını açtı. Ömerli'deki lüks villanın dekorasyonu Eda Köksal'a ait.

Ünlü Mimar Spela Videcnik Kalebodur ile Mimarın Mutfağı’nda!

‘Kalebodur ile Mimarın Mutfağı’nın bu dizesinin konuğu Spela Videcnik oldu. Ünlü Mimar Spela Videcnik “Hep aynı tipolojide bina yaptığımız zaman çok sıkılıyoruz” diye konuştu.

Notre Dame Katedrali için Türk mimar Sunay Erdem'den çarpıcı fikir!

Dünyaca ünlü mimar Sunay Erdem yanan Notre Dame çatısı için bir proje üretti. Erdem, ''Çatıyı bir kamusal alana çevirebiliriz. Paris'in için yeni bir bakış, buluşma noktası olur'' diye konuştu. 

Arjantinli ünlü mimar Cesar Pelli hayatını kaybetti!

Kuala Lumpur'daki Petronas Kuleleri ve New York'taki Dünya Finans Merkezi binalarının mimarı Arjantinli Cesar Pelli,  92 yaşında yaşamını yitirdi...

Deren Talu'ya mimar babası Eren Talu'dan uyarı!

Güzelliği, fiziği ve iInstagram paylaşımlarıyla gündeme gelen Deren Talu’ya babası Eren Talu’dan uyarı geldi. Ünlü mimar, kızı Deren'den okuluna devam etmesini istedi.

Tuzla Aydınlı - Mimar Sinan Mahallesi imar planı tadilatı askıda!

Tuzla İlçesi, Aydınlı - Mimar Sinan Mahallesi, 7441 ada, 8 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı...

Nef Ortayaka daire fiyatları!

Dünyaca ünlü Türk Mimar Emre Arolat'ın tasarladığı Nef Ortayaka, TEM ile E-5'in ortasında yer alıyor. Projeden kişiye özel ödeme planı avantajı ile ev sahibi olunabiliyor...

Mimar Levent Penso ve FB Gayrimenkul davalık oldu!

Ünlü mimar Levent Penso, Bodrum Bitez’deki yalı projesinin sahipleri ile davalık oldu. Penso, Rolls Royce’dan ilham alarak tasarımına imza attığı projede ödemenin yapılmadığı için icra takibi başlattı. 

Mimar Han Tümertekin İSÜ öğrencileriyle buluştu!

İstinye Üniversitesi (İSÜ), birçok uluslararası proje ve ödülün sahibi, dünyaca ünlü mimar Han Tümertekin’i, Topkapı kampusunda öğrencileriyle bir araya getirdi. 

ünlü mimar Emre Arolat Haberi

ünlü mimar Emre Arolat

Ünlü mimar Emre Arolat imzası ile Maslak’ta uluslararası teknoloji standartlarına uygun yapılan doğa ve çevre dostu Maslakno1 Ofis Plaza, kiracılarına sunduğu fiyat avantajı ile de dikkat çekiyor. 


Dünyada tanınan ve geçerliliği olan Green Gold Design ödülü ve Leeds Gold sertifikası ile Maslakno/1 ofis plaza, her ofis katında yeşil yürüme alanları ve her 4 katta bir bulunan peyzaj çalışmaları ile kiracılarına metrekaresi 35 $’dan yaşanabilir ve çalışılabilir ortamlar sunuyor.


 Toplam 26 kattan oluşan plazanın 20 katında, 1042 m2’lik tek kat kullanımlı ofisler  yer alıyor. Diğer katlarda ise, toplantı salonları, cafe ve restaurant, mobil sağlık hizmetleri, kiralık depolar, otopark, vale, oto yıkama ve araç kiralama hizmetleri sunulmak üzere hazırlıkları devam ediyor. Ayrıca plaza, açılır kapanır cam sistemi, 7/24 güvenlik,  jeneratör desteği, fiber optik...