02 / 05 / 2024

ünlüler konuta mı yatırım yapıyorlar

ünlüler konuta mı yatırım yapıyorlar

Magazin dünyasının ünlü isimleri yıllardır kazançlarını, en doğru yatırım olarak gördükleri gayrimenkulde değerlendiriyor. Ünlüler arasındaki emlak zenginleri listesinde en başı 100 evi olan Emrah çekiyor.

İbrahim Tatlıses tüm malvarlığını açıkladı! Usta sanatçının serveti görenleri şaşırttı

Usta Sanatçı İbrahim Tatlıses, geçtiğimiz günlerde serveti dudak uçuklatan ünlüler listesinde yer almıştı. Bu listede yer almaktan rahatsız olan usta sanatçı listenin yanlış olduğunu belirterek tüm mal varlığını tek tek açıkladı. 

Instagram'dan en çok para kazanan ünlüler belli oldu! Hande Erçel, Beren Saat, Serenay Sarıkaya...

Dünyada ve Türkiye'de milyonlarca kullanıcısı olan Instagram uygulamasından en çok para kazanan ünlüler belli oldu. Peki, Hande Erçel, Beren Saat, Serenay Sarıkaya ne kadar kazanıyor? İşte detaylar...

Yatırımda gümüş trendi! Dünyaca ünlü ekonomist gümüşü işaret etti! Alan kazanacak!

Son zamanlarda dalgalı bir seyiri devam eden gümüş fiyatları günlük değişime uğrayışını sürdürüyor. Hem ülkemizdeki hem de yabancı uzmanlar ise gümüş yatırımını öneriyor.

Kerem Bürsin'den 50 milyon TL'lik dev yatırım! Malikane satın aldı

Ünlüler zaman zaman yaptıkları yatırımlarla gündeme geliyor. Bir çok oyuncu gayrimenkule yatırım yapıyor. Bu isimler arasına Kerem Bürsin de katıldı. Yakışıklı oyuncu, Beykoz Konakları'nda 50 milyon TL'ye muhteşem bir malikane satın aldı. İşte detaylar...

Oyun canavarlarına PS Plus'tan müjde! 880 TL’lik oyunlar ücretsiz

PlayStation Plus, PlayStation kullanıcılarına daha kapsamlı bir oyun deneyimi sunmak amacıyla kurulmuştur. PlayStation Plus kataloğuna Nisan 2023'te ilave edilecek oyunlar neler? 3 popüler yapım, Nisan'da PS Plus'a eklenecek.

Geniş iç mekanıyla popüler Skoda Sacala Mart zammı ne kadar oldu? 24 Mart 2023 fiyat listesi

SKODA Scala, çeşitli motor seçenekleri, geniş bir iç mekan ve iyi bir ekipman seviyesi ile pratik ve güvenilir bir kompakt hatchback'tir. Günlük kullanım için çok yönlü ve ekonomik bir araç isteyenler için iyi bir seçenektir. Peki 24 Mart 2023 fiyat listesi nedir?

Altın da değil dolar da! O yatırım araçları enflasyona kafa tuttu! Getirisi bir yılda yüzde 29 oldu!

Altın ve dolar bilinen en ünlü yatırım araçlarındandır. Ancak o yatırım araçları enflasyona bile kafa tuttu. İşte detaylar!

Dünyaca ünlü yatırım gurusu Mobius’tan Türkiye ekonomisi için çarpıcı sözler!

Yatırım alanında dünyanın en ünlü isimlerinden ABD’li Mark Mobius, Türkiye’de yaşanan büyük deprem felaketlerinin ardından bir açıklama yaptı. CNBC televizyonundaki deprem özel programına katılın ünlü yatırım gurusu, Türkiye ekonomisi hakkında çok önemli ifadeler kullandı.

Elçin Sangu ile Hayko Cepkin'in rol aldığı Jekyll & Hyde müzikalinin bilet fiyatı ne kadar? 1 Şubat 2023 fiyat listesi

Robert Louis Stevenson’ın klasik gerilim romanından uyarlanan dünyaca ünlü ‘Jekyll & Hyde’ müzikali, çarpıcı bir prodüksiyon ve muhteşem bir kadro ile yeniden sahnelendi. Peki bu müzikalinin bilet fiyatları ne kadar oldu? İşte detaylar...

2023 yılının parlayanı gümüş olacak! Analistler peş peşe duyurdu! Acil hemen güncel rakamlara bakın!

Yatırımcılar gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını merak ediyor. Dünyaca ünlü analist gümüşün geleceği en yüksek rakamı duyurdu. İşte gümüş fiyatları 2023'te bu kadar olacak. Analistler peş peşe duyurdu! Acil hemen bakın...

Gümüşün geleceği en yüksek rakam resmen belli oldu! Elinde gümüş olanlar gözlerine inanamadı! Acil Bakın!

Gümüş yatırımcıları gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını merak ediyor. Dünyaca ünlü analist gümüşün geleceği en yüksek rakamı resmen açıkladı. İşte gümüş fiyatları bu kadar olacak! Elinde gümüş olanlar gözlerine inanamadı! Acil Bakın!

Ünlü analist Bitcoin için 37 bin dolar dedi ve zamanı açıkladı!

Dünyaca ünlü analist, önümüzdeki dönem ve Bitcoin fiyatının ne zaman 37.000 dolara ulaşacağı hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu.

Ünlü ekonomist 'Duyumlarım o yönde' diyerek açıkladı! İşte asgari ücrette yeni oran

Ekonomist Şeref Oğuz, asgari ücrete yapılacak zamma ilişkin iddiasını paylaştı. Oğuz, "Asgari ücretin 8 bin 500- 9 bin arasında Cumhurbaşkanı tarafından ilan edilebileceğini iddia ediyorum, duyumlarım da o yönde" ifadelerini kullandı.

ünlüler konuta mı yatırım yapıyorlar Haberi

ünlüler konuta mı yatırım yapıyorlar

Kenan İmirzalıoğlu

'Karadayı' dizisiyle zirvede olan Kenan İmirzalıoğlu parasını emlağa yatıranlardan. Cihangir'i şantiyeye çeviren Kenan İmirzalıoğlu'nun, bölgedeki yatırımlarının 30 milyon doları aştığı söyleniyor. Kendisi de Cihangir'de oturuyor.



Tarkan

Sevilen popçu da emlak yatırımı yapıyor. Tarabya Sümer Korusu'nda 2 milyon doları aşkın değerde bir villası olan Tarkan'ın, Arnavutköy'de tarihi bir köşkü, Beykoz'un Öğümce Köyü'nde bir çiftliği ve AmerikaManhattan'da 5 milyon dolar değerinde bir dairesi bulunuyor. 



Yılmaz Erdoğan

 Organik tarım Tekirdağ-Şarköy'e bağlı olan Uçmakdsre adlı köyden 60 dönümlük bir arazi aldı. Araziye 3 milyon lira ödeyen Yılmaz Erdoğan buraya çiftlik kuracak, etini ve sütünü kendi üreterek organik tarım yapacak. 



Emrah

Twitter'ın ortağı.Bir dönem 100'e yakın emlak yatırımı olduğunu söylenen Emrah, Twitter'ın 5 milyon dolar değerindeki hissesini satın aldı. Kısa süre içinde Emrah'ın hisselerinin değeri 15...