07 / 07 / 2024

ünlülerin diğer meslekleri

ünlülerin diğer meslekleri

Sahnelerde ya da ekranda görmeye alışkın olduğumuz ünlüler, kendi mesleklerinin dışında ticarette de şanslarını deneme konusunda kararlı! Peki başarı hangisinin kapısını çalarken hangisini teğet geçiyor?

Deprem teminati için binalar, diğer afetler için binalar ve taşınır mallar teminat altına alınıyor! 

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, deprem teminatı için binaların, diğer afetler için ise binalar ve taşınır malların teminat altına alındığını belirtti. İşte ayrıntılar...

Tebernüş Kireçci: Konut fiyatları ile diğer yatırım araçları arasında ilişki vardır!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, yatırım yapmak isteyenlere seslenerek, konut fiyatları ile diğer yatırım araçları arasında ilişki olduğunu söyledi ve açıkladı. İşte ayrıntılar...

GYO'lar sadece konut üretmiyor: Ekonomiye, yatırımcıya ve diğer sektörlere de fayda sağlıyor!

GYO'lar ilk kez Türkiye'de 1995'te kuruldu ve 2024 yılı itibarıyla toplam sayı 48'e ulaştı. Peki GYO'lar nasıl işler? Diğer sektörlere faydaları neler? İşte ayrıntılar...

Demet Akalın'a mağdur ev sahiplerinden destek geldi: 'Bizim tarafımızda bir ünlüyü görmek harikulade bir şey'

Ev sahibi-kiracı kavgalarında sular durulmazken ünlü şarkıcı Demet Akalın da yaşadığı mağduriyeti dile getirmişti. 5 bin TL kira ödeyen kiracısına sert çıktı başlığıyla yaptığımız haber paylaşımına yorum yapan Demet Akalın'a diğer ev sahiplerinden de destek mesajları geldi.

Zorunlu deprem sigortası genişletiliyor! Deprem dışında diğer afetler de eklenecek!

Zorunlu Deprem Sigortası’nın (DASK) genişletilecek ve bu sigorta türünün yerine Zorunlu Afet Sigortası gelecek DASK poliçesi, sadece deprem riskini değil, sel baskını gibi diğer afet risklerini de kapsayacak.

İŞKUR açıkladı! Çalışmayanlara, ev hanımlarına ve öğrencilere günlük 654 TL, 719 TL verilecek!

İŞKUR'dan meslek edinme ve günlük 654 Türk Lirası ile 719 Türk Lirası destek verileceği kaydedildi. Devlet, sosyal yardımlar aracılığı ile ihtiyaç sahiplerinin yanında olmaya devam ederken diğer yandan da çalışmayanlara yönelik destek paketi ile geldiği belirtildi.

EFT uyanıkları Maliye kıskacına takıldı! 'Kira' ve 'Diğer' seçeneği incelemeye alındı!

Maliye, son senelerin en kapsamlı çalışması için düğmeye bastı. Kira gelirlerini masaya yatıran maliye şimdi de bütün kira ödemeleri ile "Diğer" olarak işaretlenip yapılan para transferlerini incelemeye aldı. 

Asker, polis, jandarma ve diğer memurlara kira yardımı müjdesi!

CHP Muğla Milletvekili Süreyya Öneş Derici, Meclis'te asker, polis, jandarma ve diğer memurlara kira yardımını gündeme getirdi. İşte Derici'nin o açıklaması...

Aile konutunda şok detay! Vefat durumunda 4'te 1 miras diğer eşin olur! 

Eşlerin vefat durumunda aile konutu hükmünün sona erip ermeyeceği ve diğer eşin ne gibi hakları olacağı merak ediliyor. İşte aile konutu ile ilgili merak edilenler...

Ev sahibi-kiracı davası için emsal karar! Kiracı diğer odaları başkalarına kiralayabilir!

Federal Mahkeme, emsal niteliğinde bir karar alarak kiracının, söz konusu konutun diğer odalarını başkalarına kiralayabileceğine hükmetti.

Mülk sahibi mirasını istediğine bırakabilir mi, diğer mirasçılar bu durumda nasıl hak talep eder?

Anne ve babanın hayatta iken evlatlarına mal vermesine “sağlararası kazandırma” işlemi denir. Peki, Mülk sahibi mirasını istediğine bırakabilir mi? Diğer mirasçılar bu durumda nasıl hak talep eder?

Sınıf geçme puanı, Türkçe için 70 diğer dersler için 50'ye yükseltildi

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Okul Öncesi Eğitim ve İlköğretim Kurumları Yönetmeliğinde yapılan değişiklikle, daha önce kırk beş olan sınıf geçme puanı Türkçe dersi için yetmişe, diğer dersler için elliye çıkarıldı. İşte detaylar...

Z kuşağının iş hayatından beklentileri neler? İşte, Z kuşağını verimli çalıştırmanın yolları!

İş hayatında artık herşey Z kuşağına göre şekilleniyor. Çünkü 1996 yılı sonrası doğan gençlerin, diğer kuşaklardan çok farklı bir profile sahip. İş dünyası şimdi Z kuşağını verimli bir şekilde çalıştırmanın formüllerini arıyor.

ünlülerin diğer meslekleri Haberi

ünlülerin diğer meslekleri

Geçtiğimiz hafta magazin gündemi 2 yıldız isim arasındaki ‘beach savaşları’nı konuştu. Hande Yener, geçen sezon Bodrum’da açtığı Sebastian Beach’le ticarete atılmış ve mekânı sayesinde Dubaili yatırımcılardan 1 milyon dolarlık teklif alarak müzikteki başarısını işletmecilikte de gösterdiğini kanıtlamıştı. Aslında pop müziğin genç yıldızlarının bu ticari atakları, sanat camiasında ne ilk ne de son sayılır. Dizi, albüm ya da sahne çalışmalarından kazandıklarıyla yetinmeyip birbirinden farklı iş kollarına atılan birçok yıldız isim var. İbrahim Tatlıses; gömlek markası, kebapçı, otel ve çiğköfteci gibi birçok farklı iş kolunda şansını deneyen bir isim. İmparator her ne kadar, ticarette istediği başarıyı sağlayamasa da yatırım yaptığı iş kolları sayesinde birçok kişiye istihdam sağlayabildi.


GAYRiMENKUL ZENGİNİ EMRAH


Tutumlu yapısıyla bilinen şarkıcı Emrah ise birikimlerini bilinen en garanti yöntemle değerlendiriyor. Gayrimenkul...