05 / 05 / 2024

ünlülerin muhteşem evleri

ünlülerin muhteşem evleri

Hepimizin özendiği, örnek aldığı, 'keşke onun gibi olsam' dediği ünlüler vardır. Peki bu ünlüler nasıl evlerde yaşıyor? İşte hayranı olduğumuz ünlülerin evlerinden kareler...

İşte ünlülerin merak edilen lüks evleri!

Türkiye'nin ünlü isimlerinin yaşadığı evleri oldukça merak ediliyor. Peki, ünlüler nasıl evlerde yaşıyor, hangi semtleri tercih ediyor?  İşte ünlülerin muhteşem evleri…

Ünlü isimlerin merak edilen evleri! 

Türkiye binlerce hayranı olan magazinin ünlü isimleri nasıl evlerde ve nerede oturuyor? İşte Türkiye'nin ünlü isimleri ve yaşadıkları muhteşem evler...

Ünlülerin merak edilen evleri!

Ünlü isimler en çok hangi semtleri tercih ediyor, nasıl evlerde oturuyor? İşte ünlülerin herkes tarafından merak edilen evleri... 

Ünlülerin yaşadığı evler!

Ünlü isimler en çok hangi semtleri tercih ediyor, nasıl evlerde oturuyor? İşte ünlülerin evleri... 

Ünlü isimlerin yaşadığı muhteşem evler!

Türkiye'nin ünlü isimleri ve yaşadıkları muhteşem evler meraklıları için araştırıldı. Kimi ünlü milyonluk villarda yaşarken kimi ünlü ise lüks sitelerde yaşamayı tercih ediyor. İşte ünlülerin evleri...

Ünlülerin yaşadığı evler!

Magazin gazetelerini süsleyen isimlerden bazıları yüzlerce metrekare büyüklükteki evlerde otururken bazıları ise kutu gibi evde yaşıyor. İşte merak ettiğiniz ünlülerin evleri....

Hayalinizdeki yaşamın adı; Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları!

Ceylan İnşaat imzası taşıyan Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları’nda müşterilerie banka kredisi olmadan 72 ay vade ile 0 faiz şirket finansmanı sunuluyor..

ZER Muhteşem Yeni Yıl’dan son 8 daireye özel yeni yıl kampanyası!

ZER Muhteşem Yeni Yıl’da kalan son 8 daire için  “muhteşem yeni yıl kampanyası” hazırlandı. Kampanya dahilinde banka kredisi olmadan 101 ay vade ile faizsiz ödeme fırsatı sunuluyor..

İşte Jon Bon Jovi’nin muhteşem evi!

Toplam on iki stüdyo albümüne imza atan Bon Jovi grubunun yakışıklı solisti Jon Bon Jovi, Forbes dergisi tarafından yılın en çok kazanan 2. müzisyeni ünvanı almıştı. İşte İşte Jon Bon Jovi’nin muhteşem evi!

Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları'nın yüzde 45'i tamamlandı!

Ceylan İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları'nın yüzde 45'i tamamlandı. Projede konutların yüzde 80'i satıldı.

Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları'nın yüzde 80'i satıldı!

Yüzde 80'inin satıldığı Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları'nda daire fiyatları 568 bin TL'den başlıyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor.

Yeni AKM projesi ünlülerin beğenisini topladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeni AKM projesi ünlülerin beğenisini topladı. 2019'da açılacak olan Yeni AKM projesi yıldızlardan tam not aldı.

Zer Muhteşem Yeni Yıl Evleri ne zaman teslim?

Zer Muhteşem Yeni Yıl Evleri İstanbul Göztepe'de kentsel dönüşüm kapsamında yükseliyor. Zer Muhteşem Yeni Yıl Evleri ne zaman teslim?

ünlülerin muhteşem evleri Haberi

ünlülerin muhteşem evleri
1- ABD'li oyuncu Kate Hudson, tatil yapmak için İbiza'yı seçti. Geçtiğimiz Pazartesi gününden beri kız arkadaşlarıyla tatilde olan 37 yaşındaki Hudson, kiraladığı ev için haftalık 80 bin dolar ödüyor. 
5 odalı ve birçok banyosu olan, hem deniz hem dağ manzaralı bu evde çok mutlu olan güzel oyuncu, sosyal medya hesabında ''Bu kadar güzel bir ev bulduğum için çok şanslıyım'' yazdı.


2- Dünyaca ünlü İngiliz popstar Robbie Williams, Kaliforniya Beverly Hills’teki malikanesini 11 milyon dolara (yaklaşık 32 milyon TL) satışa çıkardı.

Dünya çapında 70 milyondan fazla satan, eski Take That grubu üyesi Williams, 992 metrekare büyüklüğündeki muhteşem malikanesini, 2002 yılında country müzik yıldızı Clint Black’ten 5.45 milyon dolara satın almış ve içini yeniden restore ettirmişti.

3- ALİ AĞAOĞLU: Ali Ağaoğlu...