01 / 07 / 2024

ünlülerin yaşadığı ilçeler

ünlülerin yaşadığı ilçeler

Ünlülerinin büyük bir kısmı İstanbul'da ikamet ediyor. Peki, hangi ünlü İstanbul'un hangi semtinde yaşamayı tercihe diyor? İşte ünlülerin yaşadığı semtler..

İl olmaya aday ilçeler belli oldu, vatandaş kendi listesini açıkladı

TÜİK verilerine göre, sekiz kriteri karşılayarak il olmaya aday olan ilçeler belli oldu. Aday ilçeleri açıklayan ekonomist Şenol Babuşcu’ya vatandaş kendi listesini açıkladı.

Büyük kentlerde tersine göç dalgası başladı! En çok taşınmanın yaşandığı ilçeler hangileri?

Türkiye’yi sarsan depremlerden sonra İstanbul ve Ankara’da başlayan şehir içi göç dalgası hızlandı. 6 Şubat depreminin ardından İstanbul’da en fazla taşınma Küçükçekmece ve Ümraniye ilçelerinde yaşandı. Esenyurt, Pendik ve Maltepe’deki hareketlilik öne çıkarken, Ankara’da ise Çankaya dikkat çekti.

İstanbul'da geçen ay 17 bin 408 konut satıldı: Ortalama fiyat 4 milyon 677 bin TL oldu! İşte en çok ev satılan ilçeler..

Konut fiyatlarında yaşanan yükseliş enflasyon oranını da geçti. İBB Genel Sekreter Yardımcısı Buğra Gökçe, İstanbul'da bir yılda konut fiyatlarının ortalama yüzde 68 arttığını ve 4 milyon 677 bin TL'ye çıktığını belirtti. İstanbul'da en çok konut satılan ilçeler de belli oldu. İşte ayrıntılar...

Altın şaha kalktı! Kıyıda köşede, yastık altında 1 gramı bile olan yaşadı! 23 Ağustos Çarşamba altın fiyatları

Son günlerde aşağı yönlü hareket eden altın fiyatları bugün şaha kalktı. 1900 doların altına kadar gerileyen ons altın bugün 1903 dolardan işlem görüyor. Kıyıda köşede, yastık altında 1 gramı bile olan yaşadı! Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 23 Ağustos Çarşamba altın fiyatları.

AFAD peş peşe sıraladı: İstanbul depremini en çok o ilçeler hissedecek! Adalar, Bakırköy, Üsküdar, Esenyurt...

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı raporu İstanbul'da olası bir depremde hangi ilçelerin daha çok zarar göreceğini peş peşe sıraladı. İşte İstanbul depreminde en çok hasar alacak o ilçeler...

İstanbul'da hangi ilçeler yabancılara kapatıldı? Göç İdaresi açıkladı! 

Milyonlarca göçmenin yaşadığı İstanbul'da geçtiğimiz Mart'tan beri zorunlu haller dışında yabancılara oturum izinlerinin durdurulduğu ileri sürüldü. Göç İdaresi'nden konuya ilişkin açıklama geldi. İşte ayrıntılar...

Dolar tüm zamanların rekorunu kırdı! Elinde 1 doları bile olanlar yaşadı!

Türkiye ekonomisine yönelik belirsizlikler artmaya devam ederken dolar/TL yukarı bugün yönlü hareketini hızlandırarak tüm zamanların rekorunu kırdı! Elinde 1 doları bile olanlar yaşadı! Peki bugün dolar ne kadar oldu? Dolar/TL kuru kaç lira?

Bu ilçelerde elektrik kesintisi olacak! İşte 21 Haziran Çarşamba elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler!

Elektrikler bugün nerede kesilecek? İstanbul’da hangi ilçelerde elektrik kesintisi olacak? İşte 21 Haziran 2023 elektrik kesintisi yaşayacak ilçeler!

Bitcoin geçen hafta yaşadığı kaybını telafi etti!

Kripto para piyasası önceki hafta yaşadığı kayıpları cuma günü ve hafta sonu geri almayı başardı. Algı nispeten daha olumlu bir görünüm kazandı. Uzmanlar, Bitcoin’in yeni haftada yukarı yönlü mü, yoksa aşağı yönlü mü hareket edeceğine karar vereceğini ifade ediyor.

Elektrikler mi kesilecek? Bugün elektrik mi kesilecek? İşte 20 Haziran Salı elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler!

İstanbul’da bugün elektrikler kesilecek mi? İstanbul’da hangi ilçelerde elektrik kesintisi yaşanacak? İşte 20 Haziran 2023 elektrik kesintisi yaşayacak ilçeler!

Elektrik kesintisi yaşayacak ilçeler açıklandı! İşte 18 Haziran Pazar elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler!

İstanbul’da bugün elektrikler kesilecek mi? İstanbul’da hangi ilçelerde elektrik kesintisi yaşanacak? İşte 18 Haziran 2023 elektrik kesintisi yaşayacak ilçeler!

Bu ilçelerde elektrikler kesilecek! İşte 17 Haziran Cumartesi elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler!

İstanbul’da ne zaman elektrikler kesilecek? Vatandaşlar hangi ilçelerde elektrik kesintisi olacağını merak ediyor. İşte 17 Haziran 2023 elektrik kesintisi yaşayacak ilçeler!

Bu ilçelerde yaşayanlar hemen bakın! İşte 16 Haziran Cuma elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler!

İstanbul’da ne zaman elektrikler kesilecek? Vatandaşlar hangi ilçelerde elektrik kesintisi olacağını merak ediyor. İşte 16 Haziran 2023 elektrik kesintisi yaşayacak ilçeler!

ünlülerin yaşadığı ilçeler Haberi

ünlülerin yaşadığı ilçeler

Türkiye'nin ünlülerinin büyük bölümü ağırlıklı olarak İstanbul'da yaşamayı tercih ediyor. Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, bazı ünlüler ise daha sakin bölgelerde yaşıyor.

Peki, İstanbul'un hangi semtlerinde sokağa çıksanız en çok ünlüye rastlarsınız? Hangi semtlerde ev alırsanız bir ünlüyle komşu olma ihtimaliniz artar?

İşte ünlülerin yaşadığı semtler..

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen, Beykoz'da yaşıyor.

Burcu Esmersoy'un tercihi Emirgan.

Çağla Şıkel, iki oğluyla birlikte Balmumcu'da yaşıyor.


Ayşegül Aldinç, Cihangir'in eski sakinlerinden.


Ajda Pekkan, Arnavutköy'de oturuyor.


Engin Altan Düzyatan ve Neslişah Alkoçlar, minik oğullarıyla birlikte Beyrkoz'da yaşıyor.


Ebru Cündübeyoğlu, Kurtköy'de yaşıyor.


Ezgi Mola, Nişantaşı'ndan vazgeçmeyen ünlülerden.

Gülşen ve Ozan Çolakoğlu, Rumelihisarı'nda yaşıyor.


Engin Hepileri ve Beyza Şekerci,...