04 / 05 / 2024

Ünlülerin yaşadıkları evler

Ünlülerin yaşadıkları evler

Magazin dünyasında adından sıkça söz ettiren ünlülerin evlerini hiç merak ettiniz mi? İşte Türkiye'nin ünlü isimleri ve yaşadıkları muhteşem evler...

Ünlüler nerelerde yaşıyor?

Magazin gazetelerini süsleyen isimlerden bazıları yüzlerce metrekare büyüklükteki evlerde otururken bazıları ise doğa ile başbaşa kalmayı tercih ediyor. İşte merak ettiğiniz ünlülerin yaşadıkları yerler...

Bakan Özhaseki açıkladı: İsterlerse rezerv alanda, isterlerse yaşadıkları mahallede şehit ailemizin evi hazır!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki,  şehit olan askerlerden Kahramanmaraşlı Piyade Er Müslüm Özdemir’in ailesi için isterlerse rezerv alanda, isterlerse yaşadıkları mahallede ev verileceğini açıkladı. İşte detaylar...

Sağlıklı konut stoku ve yaşam kalitesi sağlamak için adım atıldı! Kentsel dönüşüm derneği kuruldu!

Karabağlar Şehitler Mahallesi sakinleri, kentsel dönüşümde örnek bir model gerçekleştirmek ve yaşadıkları semti daha da güzelleştirmek adına kentsel dönüşüm derneği kurdu.

Altın şaha kalktı! Kıyıda köşede, yastık altında 1 gramı bile olan yaşadı! 23 Ağustos Çarşamba altın fiyatları

Son günlerde aşağı yönlü hareket eden altın fiyatları bugün şaha kalktı. 1900 doların altına kadar gerileyen ons altın bugün 1903 dolardan işlem görüyor. Kıyıda köşede, yastık altında 1 gramı bile olan yaşadı! Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 23 Ağustos Çarşamba altın fiyatları.

Dolar tüm zamanların rekorunu kırdı! Elinde 1 doları bile olanlar yaşadı!

Türkiye ekonomisine yönelik belirsizlikler artmaya devam ederken dolar/TL yukarı bugün yönlü hareketini hızlandırarak tüm zamanların rekorunu kırdı! Elinde 1 doları bile olanlar yaşadı! Peki bugün dolar ne kadar oldu? Dolar/TL kuru kaç lira?

Bitcoin geçen hafta yaşadığı kaybını telafi etti!

Kripto para piyasası önceki hafta yaşadığı kayıpları cuma günü ve hafta sonu geri almayı başardı. Algı nispeten daha olumlu bir görünüm kazandı. Uzmanlar, Bitcoin’in yeni haftada yukarı yönlü mü, yoksa aşağı yönlü mü hareket edeceğine karar vereceğini ifade ediyor.

Hasarsız ve az hasarlı bina ne demektir? Bir bina hasarsız ya da az hasarlı olarak tespit edilirse ne olur?

Kahramanmaraş’ta merkez üstü olan iki depremden sonra 10 il derin yaralar aldı. Ülkece bu yaralar sarılmaya çalışılıyor. Bu büyük doğal afetten sonra vatandaşlar yaşadıkları evlerini depreme karşı kontrol ettirmek istiyor.

SGK ve vergi borcu olanlar yaşadı! İki ay içinde af çıkabilir!

Yükselişte olan enflasyon ve bütçelerin daralması nedeniyle pek çok vatandaşın yaşadığı ödeme güçlüğüne nefes aldıracak haber geldi. Şubat ya da Mart ayında af çıkabileceği belirtildi.

Haftada 4 gün mesai ses getirdi, ünlü isimden bir adım ilerisi için öneri geldi!

Dün Aksa Akrilik’in 3 ay süreyle 200 personeli için haftada 4 gün mesai uygulamasına başladığını duyurması, iş dünyası ve çalışanlar arasında yankı bulurken, ünlü isimden bir adım daha ilerisi için yeni bir öneri geldi.

Gümüş fiyatları 14 TL'ye merdiven dayadı! Elinde gümüşü olanlar yaşadı! Son dakika gümüş fiyatları

Gümüş fiyatları, bugün altın fiyatları ile birlikte bugün yükselişe geçti. 14 TL'ye merdiven dayayan gümüş bugün yüzde 0,91 yükseliş kaydetti. Elinde gümüşü olanlar yaşadı. İşte son dakika gümüş fiyatları...

İş Bankalı olanlar yaşadı! Hediyeniz kapınızda! İşte detaylar!

İş Bankası yeni kampanyalarını tanıtmaya başladı. İş Bankası olanlar yaşadı. Şartları sağlayanlara 150 TL hediye edilecek. İşte detaylar!

Altın, dolar, euro... Bu haftanın en çok kazandıranı belli oldu! Buna yatırım yapanlar yaşadı

Bu hafta piyasalar oldukça hareketli geçti. Piyasalarda merakla beklenen kritik gelişmeler sonucunda, altın, dolar ve euronun da içinde bulunduğu yatırım enstrümanlarından kazandıranı belli oldu. Buna yatırım yapanlar yaşadı. Ayrıntılar haberimizde...

Zekeriyaköy'de 4 katlı lüks villa! İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli işte bu evde yaşıyor

İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli, Zekeriyaköy'de yaşadıkları 4 katlı lüks evin kapılarını ilk kez açtı. 

TOKİ çıldırdı, 2+1, 3+1 evler 163 bin TL'den satışa çıkacak! Hemen hemen bakın

TOKİ tarafından yapılacak ucuz sosyal konutların detayları belli olmaya devam ediyor. 2+1, 3+1 evlerin 163 bin TL'den satış fiyatını duyan vatandaşlar ise büyük şaşkınlık yaşadı. Herkes bu evleri almak için sıraya girecek.

Ünlülerin yaşadıkları evler Haberi

Ünlülerin yaşadıkları evler

Magazin gazetelerini süsleyen isimlerden bazıları yüzlerce metrekare büyüklükteki evlerde otururken bazıları ise doğa ile başbaşa kalmayı tercih ediyor. İşte Türkiye'nin ünlü isimleri ve yaşadıkları muhteşem evler...

1- DENİZ SEKİ

 


Bodrum'da her akşam sahne alan Deniz Seki kazandığı paraları gayrimenkule yatırdı. Ünlü şarkıcı, Sarıyer'de Boğaz manzaralı bir köşke taşındı. 

2- TUBA BÜYÜKÜSTÜN

 


Kadıköy Caddebostan’da yaşayan Tuba Büyüküstün, yine aynı semtten 4+1 daire kiraladı. İkiz çocukları Toprak ve Maya’yla yaşayacak güzel oyuncu, yeni dairesi için aylık 5 bin TL kira ödeyecek.

3- DENİZ AKKAYA

 


Eski manken ve sunucu Deniz Akkaya, 2 yıl önce taşınma kararı aldığı Emirgan’daki evinde yaşıyor. 250 metrekarelik evde kızı Ayşe ve kedisi Pati ile oturan Akkaya, evi için “Daha önce yaşadığım evler de hep uzun süreli oldu....