04 / 05 / 2024

Ünlülerin yaşadıkları yerler

Ünlülerin yaşadıkları yerler

Magazin gazetelerini süsleyen isimlerden bazıları yüzlerce metrekare büyüklükteki evlerde otururken bazıları ise doğa ile başbaşa kalmayı tercih ediyor. İşte merak ettiğiniz ünlülerin yaşadıkları yerler...

Bakan Özhaseki açıkladı: İsterlerse rezerv alanda, isterlerse yaşadıkları mahallede şehit ailemizin evi hazır!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki,  şehit olan askerlerden Kahramanmaraşlı Piyade Er Müslüm Özdemir’in ailesi için isterlerse rezerv alanda, isterlerse yaşadıkları mahallede ev verileceğini açıkladı. İşte detaylar...

Sağlıklı konut stoku ve yaşam kalitesi sağlamak için adım atıldı! Kentsel dönüşüm derneği kuruldu!

Karabağlar Şehitler Mahallesi sakinleri, kentsel dönüşümde örnek bir model gerçekleştirmek ve yaşadıkları semti daha da güzelleştirmek adına kentsel dönüşüm derneği kurdu.

Altın şaha kalktı! Kıyıda köşede, yastık altında 1 gramı bile olan yaşadı! 23 Ağustos Çarşamba altın fiyatları

Son günlerde aşağı yönlü hareket eden altın fiyatları bugün şaha kalktı. 1900 doların altına kadar gerileyen ons altın bugün 1903 dolardan işlem görüyor. Kıyıda köşede, yastık altında 1 gramı bile olan yaşadı! Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 23 Ağustos Çarşamba altın fiyatları.

Dolar tüm zamanların rekorunu kırdı! Elinde 1 doları bile olanlar yaşadı!

Türkiye ekonomisine yönelik belirsizlikler artmaya devam ederken dolar/TL yukarı bugün yönlü hareketini hızlandırarak tüm zamanların rekorunu kırdı! Elinde 1 doları bile olanlar yaşadı! Peki bugün dolar ne kadar oldu? Dolar/TL kuru kaç lira?

Bitcoin geçen hafta yaşadığı kaybını telafi etti!

Kripto para piyasası önceki hafta yaşadığı kayıpları cuma günü ve hafta sonu geri almayı başardı. Algı nispeten daha olumlu bir görünüm kazandı. Uzmanlar, Bitcoin’in yeni haftada yukarı yönlü mü, yoksa aşağı yönlü mü hareket edeceğine karar vereceğini ifade ediyor.

'Doların güçlenmek için alanı var' diyen dev kurum olacakları peş peşe açıkladı! Doları olan yaşadı!

Goldman Sachs Group doların  güçlenmek için alanı var diyerek dolardaki yükselişlere değinerek olacakları peş peşe çaıkladı. Doları olan yaşadı.

Dolar rekor kırdı! 20 TL'yi aştı! Kıyıda köşede 1  doları bile olanlar yaşadı! Son dakika dolar kuru

Dolar/TL kuru sabah saatlerinde 20,18 TL seviyesiyesine ulşarak rekor kırdı. Kıyıda köşede 1 doları bile olanlar yaşadı! Son dakika dolar kuru.

Elimizdeki altınları bozduralım mı, bekletelim mi? Altının piri İslam Memiş'ten son uyarı geldi! Bunu yapan yaşadı!

14 Mayıs seçiminden sonra düşüşe geçen altın fiyatları yatırımcılar tarafından hayal kırıklığına neden olurken Elimizdeki altınları bozduralım mı, bekletelim mi? sorusu merak ediliyor.  Altının piri İslam Memiş'ten son uyarı geldi! Bunu yapan yaşadı...

Ceza ve faizlerin yüzde 90'ı silinecek! Bu ay sonuna kadar başvuran yaşadı!

14 milyon vatandaşı yakından ilgilendiren vergi ve prim borcu ile idari para cezalarında faizlerinin yüzde 90'ı silinecek. Bu ay sonuna kadar başvuran yaşadı...

Altın Kahini İslam Memiş gümüş için noktayı koydu! Gümüşü olan yaşadı! İşte gümüşün geleceği rekor rakam!

Altın Kahini İslam Memiş, yatırımcıları uyararak, gümüş fiyatlarının geleceği rekor rakamı açıkladı. Gümüşü olan yaşadı. İşte gümüşün geleceği yeni rakam...

Akbank kartı olanlara yaşadı! Herkesin konuştuğu kampanya! Düşük faizin adresi değişti!

Akbanklı olanlar yaşadı. Mobil üzerinden Akbanklı olanlara yüzde 0,99 faizli masrafsız ihtiyaç kredisine sahip olabilirsiniz. İşte detaylar!

Hasarsız ve az hasarlı bina ne demektir? Bir bina hasarsız ya da az hasarlı olarak tespit edilirse ne olur?

Kahramanmaraş’ta merkez üstü olan iki depremden sonra 10 il derin yaralar aldı. Ülkece bu yaralar sarılmaya çalışılıyor. Bu büyük doğal afetten sonra vatandaşlar yaşadıkları evlerini depreme karşı kontrol ettirmek istiyor.

SGK ve vergi borcu olanlar yaşadı! İki ay içinde af çıkabilir!

Yükselişte olan enflasyon ve bütçelerin daralması nedeniyle pek çok vatandaşın yaşadığı ödeme güçlüğüne nefes aldıracak haber geldi. Şubat ya da Mart ayında af çıkabileceği belirtildi.

Ünlülerin yaşadıkları yerler Haberi

Ünlülerin yaşadıkları yerler

Magazin gazetelerini süsleyen isimlerden bazıları yüzlerce metrekare büyüklükteki evlerde otururken bazıları ise doğa ile başbaşa kalmayı tercih ediyor. Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre işte merak ettiğiniz ünlülerin yaşadıkları yerler...


1-) Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, eşi Başak Dizer'le birlikte yaşamlarını sürdürdüğü Demet Akbağ'ın Bebek'teki evinden taşınma kararı aldı.

Başarılı oyuncu, yıllık 100 bin TL peşin ödediği lüks dairesini kapatarak Göktürk'te bahçeli dubleks bir villa kiraladı. Daha büyük bir eve geçerek aşk yuvalarını genişleten Tatlıtuğ çifti, bu villaları için yaklaşık 15 bin TL kira ödeyecek. İkilinin yeni villası Başak Dizer'in zevkine göre dekore edilecek.

2-) Semiramis Pekkan ile Hintli aşkı Gulu Lalvani son yatırımlarını İsviçre'de yaptı.

Çift dünyanın en pahalı kayak merkezleri arasında olan Gstaad bölgesinden bir dağ evi satın...