05 / 05 / 2024

Ünsal Group döviz kampanyası

Ünsal Group döviz kampanyası

Ankaralı inşaat firması Ünsal Group, döviz bozdurana yeni projesindeki ev satışlarında 20 bin lira indirim uyguluyor. 

Jewel Premium Beytepe geliyor! Ünsal Group'tan Ankara'ya 720 konutluk yeni proje!

Ünsal Group, Jewel Premium Beytepe projesi için düğmeye bastı. Başkent Ankara'da hayata geçirilecek olan projede 720 konut yer alacak.

Eurotrans Group Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eurotrans Group Dış Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da 20 bin TL sermaye bedeli ile Sinem Sayın tarafından kuruldu.

Döviz geliri olan gayrimenkullerin satışına teşvik geliyor!

Yabancı vatandaşların Türkiye'de gayrimenkul yatırımı hızla devam ediyor. Döviz getirisi olan gayrimenkullerin satışı içi Türkiye'de çeşitli teşvik politikaları gündemde.

Anya Group Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anya Group Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu.

Next İstanbul Eng Group Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Next İstanbul Eng Group Dış Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Saber    Sadeghı tarafından kuruldu.

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan'dan önemli döviz kuru mesajı!

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, döviz kuruna yönelik "Kur istikrarının sağlanması ve enflasyonda düşüşle sermaye girişi hızlanacak, TL varlıklara giriş artacak" dedi. Elvan, "Enflasyonla mücadele, tüm politikalarımızın merkezinde yer alıyor" ifadesini kullandı.

Döviz mevduatında düşüş yaşandı!

Döviz piyasasında hareketlilik etkisini göstermeye devam ediyor. Döviz kurları geçen hafta rekor kırarken, yurt içi yerleşiklerin döviz mevduatı 576 milyon dolar düştü.

Faiz kararı sonrası döviz kurları düşüşe geçti!

Merkez Bankası faiz kararını açıkladı ve faiz oranlarını değiştirmeyerek sabit tuttu. Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrasında döviz kurlarında aşağı yönlü hareketlilik yaşandı. Dolar/TL 8.31-8.32 seviyelerinden 8.28'e düşerken euro/TL ise tekrar 10 liranın altına düştü.

Falco Group Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Falco Group Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Em Moh Shawesh tarafından kuruldu.

Bosphorus Group Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bosphorus Group Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Danış tarafından kuruldu.

Teknik Yapı'dan döviz bozan kampanya!

Teknik Yapı, 2021 yılının ilk aylarında başlattığı kampanya ile TL'ye destek vermeyi ve döviz mağdurlarının zararlarını telafi etme imkanı sunuyor. 

Teknik Yapı'dan döviz bozduran vatandaşa konut alımında kolaylık!

Teknik Yapı, 2021 yılı destek kampanyaları kapsamında döviz bozduran vatandaşlar için İstanbul'dan konut alan vatandaşlara kur farkı konusunda kolaylık sağlanacağını açıkladı. 

Döviz mevduatı rekor kırdı!

Merkez Bankası haftalık para ve banka istatistiklerine göre, yurtiçi yerleşiklerin döviz mevduatı 8 Ocak haftasında 235 milyar 857 milyon dolar ile yeni rekor kırdı.

Ünsal Group döviz kampanyası Haberi

Ünsal Group döviz kampanyası

Ankara'da inşaat projeleri hayata geçiren Ünsal Group, miktarı fark etmeksizin, elindeki dövizi bozdurup dekontunu getirene ev satışlarında 20 bin lira fazladan indirim yaptıkları bir kampanya başlattı.

Karar Gazetesi'nde yer alan habere göre, Ünsal Group Yönetim Kurulu Başkanı ve Müteahhit Orhan Ünsal, “Hepimizin bildiği gibi ülkemiz çok zor günlerden geçiyor Özellikle, Amerika merkezli bir ekonomik abluka altında. Aslında, Cumhurbaşkanımızın ifade ettiği gibi, ‘bu bir ekonomik savaş.’ Cumhurbaşkanımızın çağrısına uyarak, ‘Nasıl bir katkı sağlayabiliriz, bu ekonomik ablukayı nasıl kırabiliriz, bu anlamda biz ne yapabiliriz?’ diye düşündük” açıklamasında bulundu.

Makbuzuyla gelen indirim

Ankara Eryaman'da “Meva Şehir” isimli emlak projesi hayata geçirdiklerini belirten Ünsal, “Projemiz yaklaşık bin 800 konutlu bir proje. İçinde AVM’si, okulu olan konsept bir proje ve kaynak olarak da yaklaşık 2 katrilyon...