04 / 05 / 2024

Ünsal Sertoğlu erzurum

Ünsal Sertoğlu erzurum

Erzurum Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu kimdir? Ünsal Sertoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ünsal Sertoğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Ünsal Sertoğlu..

Bakan Uraloğlu açıkladı! Yeni Zigana Tüneli'nden 1 yılda 1 milyon 770 bin araç geçti...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, geçen sene bugün hizmete açılan Trabzon'u Gümüşhane üzerinden Bayburt, Aşkale ve Erzurum'a bağlayan Avrupa'nın en uzun çift tüplü kara yolu tüneli Yeni Zigana Tüneli'nden 1 yılda 1 milyon 770 bin aracın geçtiğini duyurdu.

Milli Emlak'tan Erzurum'da imarlı arsa fırsatı! Fiyatına inanamayacaksınız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Erzurum ili Oltu ilçesi, Yasinhaşimoğlu Köyü'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği ihale 18 Temmuz 2022 tarihinde saat 09:45'te yapılacak.

Erzurum depreminde 55 ev oturulamayacak hale geldi!

AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu Ban, Erzurum'da toplamda 55 evin oturulamayacak düzeyde olduğuna dikkat çekti. 

Çizgi Nebo İnşaat Tekstil Sanayi Ticaret  Limited Şirketi kuruldu!

Çizgi Nebo İnşaat Tekstil Sanayi Ticaret  Limited Şirketi bugün Silivri’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hakan    Sertoğlu ve Ünal Gökcegöz tarafından kuruldu.

Erzurum Havalimanı Temmuz'da açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, Erzurum gündemini çok meşgul eden havalimanı pistine ilişkin son noktayı koyduklarına dikkat çekerek, "İnşallah temmuz ayı bitmeden buraya gelerek bu havalimanının açılışını hep beraber yapacağız" şeklinde konuştu...

İmamoğlu'nun Kanal İstanbul'a yaptığı 15 itiraza, Mustafa Ilıcalı'dan 15 yanıt!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, dün basın toplantısı yapıp “Felaket projesi” dediği Kanal İstanbul projesine neden karşı çıktığını 15 maddede anlattı. Eski AK Parti Erzurum Milletvekili Prof Dr. Mustafa Ilıcalı, İmamoğlu’nun itirazlarına yanıt verdi...

Erzurum Yakutiye'de yenileme alanı belirlendi!

Erzurum ili, Yakutiye ilçesi, Camiikebir, Caferiye, İbrahimpaşa ve Kuloğlu mahalleleri sınırları içerisinde yer alan alanın yenileme alanı olarak belirlendi. 

Archeo Turizm Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Archeo Turizm Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Halil    Şekeral ve Okan  Sertoğlu ortaklığında kuruldu. 

Erdoğan'dan Karamollaoğlu'na Kanal İstanbul cevabı!

Erzurum mitinginde açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip,Erdoğan, "Kanal İstanbul'a gerek yok' diyerek göreve geldiğinde Kanal İstanbul projesini durduracağını söyleyen Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'na cevap verdi.

Seka Group Mimarlık İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seka Group Mimarlık İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Sertoğlu tarafından kuruldu.

Boyut Mimari Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Boyut Mimari Yapı İnşaat Limited Şirketi Emin Çırak ve Oğuzhan Sertoğlu ortaklığında 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ovit Tüneli yıl sonunda açılacak!

Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, Erzurum'un İspir ilçesi ile Rize'nin İkizdere ilçeleri arasında yapımı devam eden Ovit Tüneli'ni inceledi. Sona gelinen tünelin yılbaşında hizmete açılması planlanıyor.

Erzurum'da dev projeler hayata geçecek!

Çalık Holding'in CEO'su Abiş Hopikoğlu, Dr. Dündar Özbaylar ile birlikte yeni bir Erzurum için yol haritası çizdi. Erzurum'a Hava Alanı yolu üzerinde 2 bin 500 dönümlük serbest bölgenin kurulacağı belirtildi.

Ünsal Sertoğlu erzurum Haberi

Ünsal Sertoğlu erzurum

Ünsal Sertoğlu kimdir?

Ünsal Sertoğlu, 1970 yılında Pasinler'de doğdu.İlk , orta ve lise öğrenimini Pasinler'de tamamladı. Atatürk Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Elektrik Teknikerliği bölümü mezunudur.


8 yıldır Pasinler Ticaret Sanayi Odası Meclis Başkanlığı görevini sürdürmekle beraber Siyaset Akademisini bitirdikten hemen sonra, 2009 yerel yönetimler seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi'nden Pasinler Belediye Başkanı seçilerek, Belediye Başkanlık görevine devam etmektedir.


Ünsal Sertoğlu'nun mesajı;

"Çok kıymetli Hemşehrilerim;


    2009 Yılından bu yana Hasankale'ye ve Hasankalelilere hizmet etme gururu ile Belediye Başkanlığı görevini yürütmekteyim.


    Halka hizmetin hakka hizmet olduğu inancıyla çıktığımız hizmet yolunda dört yılı geride bırakırken yapmış olduğumuz çalışmaları takdirle karşılayan Hasankale halkının teveccühleri ile seçilmiş olduğum bu onurlu görevi layıkıyla yerine getirebilmek için gece gündüz demeden gayretle çalışmaya devam edeceğiz.


    Göreve geldiğimiz 2009...