17 / 07 / 2024

Ünye Belediyesi 112 acil istasyonu parseli

Ünye Belediyesi 112 acil istasyonu parseli

Ünye Belediyesi Kaledere Mahallesinde 112 Acil istasyonun bulunduğu alan ile Tabakhane Deresi kenarında mülkiyeti Ünye Belediyesine ait olan parsellerin takas etti.

O ilde 7 adet iş yeri satılıyor! İş yeri arayanlar bu tarihe dikkat!

Ordu Ünye Belediyesi, Ordu Ünye'de yer alan 7 adet iş yerini satıyor. Peki Ordu'nun Ünye ilçesinde satışı yapılacak iş yerlerinin fiyatları ne kadar?

Gürpınar Belediyesi'nden TOKİ müjdesi! 112 adet yeni konut inşa edilecek!

Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, ilçedeki konut ihtiyacını karşılayacak ve ilçe ekonomisine katkı sağlayacak projeyi duyurdu. İlçeye TOKİ aracılığıyla 112 adet yeni konut ve iş yeri inşa edilecek.

Ünye Belediyesi imarlı arsa satacak! İhalesi 31 Temmuz'da!

Ordu İli Ünye Belediye Başkanlığı, Ordu Ünye Yüceler Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 31 Temmuz'da yapılacak.

Kayseri'de geçici ruhsatı alınmış, projesi hazır 112 daire 6 dükkan satılıyor!

Kayseri İli Kocasinan Belediyesi Kocasinan İmar A.Ş., Kayseri'de Geçici Ruhsatı Alınmış Projesi Hazır 112 Daire 6 Dükkan için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Arsa yatırımı yapacaklar dikkat! İzmir Bergama Belediyesi 112 bin 288 metrekarelik arsayı satıyor! 

İzmir ili Bergama Belediye Başkanlığı, İzmir ili, Bergama ilçesi, Kadıköy Mahallesi, 158 ada 8 parselde yer alan 112 bin 288 metrekarelik arsayı satıyor...

Ordu Ünye'ye raylı sistem hattı geliyor!

Ordu Ünye'nin önemli yerlerinden biri olan Ünye Kalesi'ne raylı sistem hattı geliyor. Ünye Belediyesi'nin hazırladığı projeye  Samsun Kültür Varlıklarını Koruma Kurulu’ndan onay geldi.

Ünye Bisiklet Yolu Projesi'nde son durum ne? 

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Ünye'de başlatılan Bisiklet yolu Projesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. 

İzmir Uzundere'de 112 konut depremzedelere teslim edildi! 

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Uzundere'de depremzedelere tahsis edilen 224 konuttan 112'sini hak sahiplerine teslim etti. 

Yıldırım Belediyesi'nden satılık 112 konut ve 9 dükkan!

Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından 112 adet konut ve 9 adet dükkan ihale ile satılacak. İhale 24 Eylül 2020 günü saat 14:00’te gerçekleşecek.

Etimesgut Belediyesi'nden 112.4 milyon TL'ye satılık 9 arsa!

Ankara İli Etimesgut Belediye Başkanlığı, belediyeye ait olan 9 adet arsayı 112 milyon 468 bin TL'ye satıyor. Gayrimenkullerin ihalesi 18 Ağustos 2020 günü gerçekleşecek.

Ünye Limanı iç alanına dolgu yapılacak!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Ünye Limanı iç alanına dolgu yapılacak. İhalesi 10 Mart'ta gerçekleştirilecek...

Ordu Büyükşehir Belediyesi 112 konutu satışa çıkarıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'yla birlikte hayata geçirdiği 112 konut satışa sunuluyor.

Ünye yatırımları masaya yatırıldı!

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’nın girişimleriyle, Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin Ünye’de yaptığı ve yapacağı yatırımlarla ilgili bir değerlendirme toplantısı yapıldı.

Ünye Belediyesi 112 acil istasyonu parseli Haberi

Ünye Belediyesi 112 acil istasyonu parseli

Ünye Belediyesi Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı Ünye Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirildi. Toplantıda, 10 gündem ve 2 gündem dışı madde görüşülerek karara bağlandı. İmarla ilgili görüşülen 6 maddeden 2 si oy birliği ile kabul edilirken 4 madde imar komisyonuna havale edildi. Meclis toplantısında, Kaledere Mahallesinde 112 Acil istasyonun bulunduğu alan ile Tabakhane Deresi kenarında mülkiyeti Ünye Belediyesine ait olan parsellerin takası görüşülerek kabul edildi.


Kanser tarama merkezi kurulacak

Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar; “İl Sağlık Müdürlüğümüz kanser erken teşhis tarama ve eğitim merkezi kurulması için bir yer arayışındalar, şuanda geçici olarak Ünye Ticaret ve Sanayi Odamızın öncülük ettiği bir yerde bu faaliyet yürütülecek. Ama KETEM’le ilgili bir mülk edinmek ve bölgeye ciddi bir katkı sunmak istiyorlar....