17 / 07 / 2024

Ünye Belediyesi Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı

Ünye Belediyesi Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı

Ünye Belediyesi Kaledere Mahallesinde 112 Acil istasyonun bulunduğu alan ile Tabakhane Deresi kenarında mülkiyeti Ünye Belediyesine ait olan parsellerin takas etti.

O ilde 7 adet iş yeri satılıyor! İş yeri arayanlar bu tarihe dikkat!

Ordu Ünye Belediyesi, Ordu Ünye'de yer alan 7 adet iş yerini satıyor. Peki Ordu'nun Ünye ilçesinde satışı yapılacak iş yerlerinin fiyatları ne kadar?

Ünye Belediyesi imarlı arsa satacak! İhalesi 31 Temmuz'da!

Ordu İli Ünye Belediye Başkanlığı, Ordu Ünye Yüceler Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 31 Temmuz'da yapılacak.

Ordu Ünye'ye raylı sistem hattı geliyor!

Ordu Ünye'nin önemli yerlerinden biri olan Ünye Kalesi'ne raylı sistem hattı geliyor. Ünye Belediyesi'nin hazırladığı projeye  Samsun Kültür Varlıklarını Koruma Kurulu’ndan onay geldi.

Bursa İnegöl'de kaçak yapıların yıkımı gündemde!

Bursa İnegöl Belediyesi Ekim ayı olağan meclisi ikinci oturum toplantısı Pazartesi günü yapıldı. 7 gündem maddesiyle açılan mecliste, kaçak yapıların yıkımında encümen kararı alındı.

Kartepe Belediyesi'nin gündeminde imar var!

Kartepe Belediyesi Ekim ayı olağan meclis toplantısı Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman başkanlığında yapıldı. Meclis toplantısında imar planları görüşüldü.

Kaş'ın imar planları masaya yatırılacak!

Kaş Belediyesi ekim ayı Meclis toplantısında Ahatlı, Karadağ, Kalkan, Kınık, Ova, Yeşilköy, Ağullu, Bayındır ve Çukurbağ mahallelerinin imar planına ilişkin maddeleri görüşülmek üzere ilgili komisyona havale edildi. 

Şanlıurfa'nın 6 ilçesinde imar planı değişikliği!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Ekim ayı dördüncü birleşim meclis toplantısında İmar ve Bayındırılık Komisyon raporları görüşülüp karara bağlandı.

Beylikdüzü Kavaklı'ya kreş inşa edilecek!

Beylikdüzü Belediyesi Ekim Ayı Meclis Toplantısı'nıda Kavaklı Mahallesi'nde bin 367 metrekarelik belediye hizmet alanının İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne kreş yapılmak üzere 25 yıllığına bedelsiz tahsisi oy çokluğuyla kabul edildi. 

Kapaklı Belediyesi’nden inşaat ruhsatlarına yüzde 30 indirim!

Kapaklı Belediyesi Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı ikinci oturumu gerçekleşti. Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, indirim ruhsatları ile ilgili şu açıklamalarda bulundu, “Uygulama ile birlikte inşaat ruhsatlarına yaklaşık olarak yüzde 30’a yakın indirim gerçekleşmiş oldu.’’…

Kapaklı Belediye Meclisi'nden müteahhitleri sevindiren karar!

Tekirdağ Kapaklı Belediyesi Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı'nın ikinci oturumunda müteahhitleri sevindiren karar çıktı.

Bartın Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Bartın Belediyesi Ekim 2019 Meclis Toplantısı'nda imar planı görüşülüp karara bağlandı.

Şahinbey Belediyesi Ekim ayı toplantısı gerçekleştirildi!

Şahinbey Belediyesi Ekim ayı olağan meclis toplantısının 1.oturumu,  Şahinbey Belediyesi Meclis Başkanı Mehmet Tahmazoğlu başkanlığında Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleştirildi.

Ünye Uniport AVM'deki iş yerlerinin kira sözleşmesi feshedildi!

Ünye Belediyesi Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Belediye Başkan Vekili Ahmet Şahin başkanlığında yapıldı. Toplantıda Uniport AVM'deki iş yerlerinin durumu da konuşuldu.

Ünye Belediyesi Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı Haberi

Ünye Belediyesi Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı

Ünye Belediyesi Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı Ünye Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirildi. Toplantıda, 10 gündem ve 2 gündem dışı madde görüşülerek karara bağlandı. İmarla ilgili görüşülen 6 maddeden 2 si oy birliği ile kabul edilirken 4 madde imar komisyonuna havale edildi. Meclis toplantısında, Kaledere Mahallesinde 112 Acil istasyonun bulunduğu alan ile Tabakhane Deresi kenarında mülkiyeti Ünye Belediyesine ait olan parsellerin takası görüşülerek kabul edildi.


Kanser tarama merkezi kurulacak

Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar; “İl Sağlık Müdürlüğümüz kanser erken teşhis tarama ve eğitim merkezi kurulması için bir yer arayışındalar, şuanda geçici olarak Ünye Ticaret ve Sanayi Odamızın öncülük ettiği bir yerde bu faaliyet yürütülecek. Ama KETEM’le ilgili bir mülk edinmek ve bölgeye ciddi bir katkı sunmak istiyorlar....