01 / 05 / 2024

Ünye Çimento güney denetim

Ünye Çimento güney denetim

Ünye Çimento Sanayii ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ünye Çimento A.Ş. Güney Bağımsız Denetim ile anlaştı...

Ünye Çimento'da gelir yüzde 11 arttı!

Ünye Çimento'nun satış gelirleri 2015 ve 2016 üç aylık dönemlerinde yüzde 11 arttı. Şirket Mart 2016 itibarıyla 2015 yılı eş dönemine göre yüzde 122 daha fazla ihracat gerçekleştirdi.

Ünye Çimento yönetimine 2 bağımsız aday!

Ünye Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş., Aslı GÜNEL ve Özgür ÖZKAN'ın Bağımsız Yönetim Kurulu üyesi olarak yapılacak genel kurul toplantısında aday gösterileceğini KAP'a bildirdi.

Oyak Ünye Çimento, mimar adaylarını betonla buluşturuyor!

OYAK Çimento A.Ş.’nin desteğiyle Mimarlık Yaz Okulu, “Betonun Bilindik Hafifliği” temasıyla Ünye Çimento’da 30 Ocak 2016 Cumartesi günü OYAK Ünye Çimento San. ve Tic. A.Ş. Genel Müdürü Yıldıray Yıldız’ın açılış konuşmasıyla başladı.

Güney Avustralya'daki yangınlarda onlarca ev yandı!

Hava sıcaklığının 40 dereceyi bulduğu Victoria ve Güney Avustralya eyaletlerinde cuma günü başlayan yangınlar devam ediyor. Victoria'daki yangınlar kontrol altına alınırken, Güney Avustralya eyaletindekiler kontrolsüz bir şekilde sürüyor.

İngiliz turistler Güney Ege'ye paketsiz gelebilecek!

İngiliz turistler Güney Ege'ye paketsiz gelebilecek. İngilizler, Türkiye'de tatil için en fazla tercih ettikleri yer olan Güney Ege'ye konulan tarifeli seferler sayesinde paket turlar dışında da gelebilecek.

Güney Amerika'da hidroelektrik santrali tüneli çöktü!

Güney Amerika ülkesi Ekvador'da bir Çin firması tarafından yapılan hidroelektrik santrali inşaat alanında dün tünelin çökmesi sonucu 13 isçi hayatını kaybetti...

Güney Akım doğalgaz boru hattı projesi resmen kapandı!

Rusya Enerji Bakanı Aleksandr Novak, Güney Akım doğalgaz boru hattı projesinin resmen kapandığını AB'ye iletti. Novak Avrupa Komisyonu Başkan Yardımcısı Maros Sefcovic ile telefonla görüştü.

Güney Akım resmi olarak kapandı!

Rusya Enerji Bakanı Aleksandr Novak, Güney Akım doğalgaz boru hattı projesinin resmen kapandığını AB'ye iletti. Novak Avrupa Komisyonu Başkan Yardımcısı Maros Sefcovic ile telefonla görüştü.

Güney Akım süreci TAP'ı etkilemez!

Trans Adriyatik Boru Hattı Genel Müdürü Tungland, Güney Akım Boru Hattı Projesiyle ilgili gelişmelerin TAP’ı etkilemeyeceğini belirterek, “Güney Akım olsa da olmasa da TAP projesi ilerlemeye devam ediyor” dedi.

Fitch: Güney Akım projesi Türkiye için pozitif!

Fitch Ratings, Güney Akım projesinin yeni rotasıyla yılda 63 milyar metreküp doğalgazın Türkiye'ye yönlendirileceğini, bunun Türkiye için pozitif bir gelişme olduğunu vurguladı.

Fitch Ratings: Güney Akım Türkiye için pozitif olabilir!

Fitch Ratings, Güney Akım projesinin yeni rotası ile yılda 63 milyar metreküp doğalgazın Türkiye'ye yönlendirileceğini belirterek, bu durumun, transit ülke olması açısından Türkiye için pozitif bir gelişme olduğunu belirtti

Güney Akım Doğalgaz Boru Hattı'nda belirleyici ülke Türkiye!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Güney Akım Doğalgaz Boru Hattı 'nın Bulgaristan yerine Türkiye'den geçebileceğine yönelik açıklaması, Rusya'nın batıya karşı stratejik hamlelerinden biri olarak nitelendirildi...

Dünyanın en büyük Legoland Parkı Güney Kore'ye yapılacak!

GÜNEY Kore'ye, dünyanın en büyük Legoland eğlence parkının yapılacağı duyuruldu. Chuncheon kentindeki gölün ortasında bulunan bir adaya yapılması planlanan eğlence parkında otel, su eğlence parkı, alışveriş merkezleri yer alacak...

Ünye Çimento güney denetim Haberi

Ünye Çimento güney denetim

Ünye Çimento Sanayii ve Ticaret A.Ş. tarafından yapılan açıklama şöyle;


2014 yılı için Sermaye Piyasası Kurulu'nun ve Türk Ticaret Kanununun öngörmüş olduğu denetimleri yapıp rapor yazmak üzere Denetimden Sorumlu Komitemiz önerileri doğrultusunda Güney Bağımsız Denetim ve SMMM A.Ş. ( A Member Firm of Ernst & Young Global Limited ) ile anlaşma yapılmasının Genel Kurul ortaklarının onayına sunulmasına karar...