24 / 07 / 2024

Ünye Çimento projeleri

Ünye Çimento projeleri

Ünye Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre OYAK Çimento Grubu Basın Toplantısı Sunumu ve Basın Bülteni yayınlandı.

Ünye Çimento yatırımcı bültenlerini yayınladı!

Ünye Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ünye Çimento OYAK Çimento Grubu tarafından hazırlanan yatırımcı bültenlerini yayınladı.

Ünye Çimento sorumluluk beyanını yayınladı!

Ünye Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ünye Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş. sorumluluk beyanını yayınladı.

Ünye Çimento yönetim kurulu komitelerinin üyelerini seçti!

Ünye Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ünye Çimento yönetim kurulu komitelerinin üyelerini seçtiğini açıkladı.

Ünye Çimento genel kurul tescilini yayınladı!

Ünye Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre Ünye Çimento genel kurul tescilini yayınladı. Genel kurul toplantısı 26 Mart' ta yapılmıştı...

Ünye Çimento Güney Bağımsız Denetim ile anlaştı!

Ünye Çimento Sanayii ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ünye Çimento A.Ş. Güney Bağımsız Denetim ile anlaştı...

Ünye Çimento 2013 genel kurul toplantısı gündemini yayınladı!

Ünye Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ünye Çimento 2013 genel kurul toplantısı gündemini yayınladı...

Ünye Çimento şirket yetkililerini açıkladı!

Ünye Çimento Sanayi ve Ticaret A. Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ünye Çimento Sanayi ve Ticaret şirket yetkililerini açıkladı...

2023 çimento fiyatlarına zam geldi mi? 1 kg, 25 kg ve 50 kg çimento fiyatları ne kadar? 1 Temmuz çimento fiyat listesi

İnşaat projeleri için temel malzemelerden biri olan çimento, yapıların dayanıklılığı ve sağlamlığı açısından büyük önem taşıyor. Peki 2023 çimento fiyatlarına zam geldi mi? 1 kg,3 kg,5 kg, 25 kg ve 50 kg çimento fiyatları ne kadar? 1 Temmuz çimento fiyat listesi.

OYAK’ın 5 çimento şirketi birleşti!

OYAK, üyelerine sürdürülebilir yüksek nema sağlama hedefiyle halka açık 5 şirketi; Adana Çimento, Bolu Çimento, Aslan Çimento, Ünye Çimento ve Mardin Çimento’yu, “OYAK Çimento Fabrikaları A.Ş.” adı altında bir araya getirdi.

OYAK'ın çimento şirketleri birleşiyor!

OYAK'ın halka açık beş çimento şirketi birleşmek için çalışmalara başladı. Çalışmalar tamamlandığında Adana Çimento, Aslan Çimento, Bolu Çimento, Mardin Çimento ve Ünye Çimento birleşecek...

Ünye Oto Galericiler Sitesi Projesi hazırlandı!

Ünye Belediyesi Şubat Ayı olağan meclis toplantısı meclis toplantı salonunda gerçekleştirildi. Toplantıda organize sanayi bölgesi ve oto galericiler sitesi projeleri konuşuldu.

Ünye'deki dönüşüm projeleri göz dolduruyor!

Ünye Belediyesi 2014 yılından bu yana ortaya koyduğu örnek projelerle Ünye'yi baştan aşağı değiştiriyor.

Ordu Ünye ve Aybastı'da cephe giydirme çalışması yapılacak!

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısında Ünye ilçesi devlet sahil yolu üzerinde otogar mevkii ve Ünye Çimento arasında yer alan binalar ile Aybastı ilçesi Reşadiye Caddesi’ndeki binalarda da dış cephe giydirme çalışmasının yapılması kararlaştırıldı

Ünye projeleri için geri sayım başladı!

Ünye için büyük önem arz eden projelerde geri sayım başladı. Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar’da bu çerçevede sık sık Ankara’da bir dizi görüşmeler gerçekleştirerek projelerin bürokrasi ayağını sıkı takip ediyor.

Ünye Ticaret Merkezi inşaatı erken bitebilir!

Ünye Belediyesi’nin en önemli projeleri arasında yer alan Ticaret Merkezi inşaatı hızla sürüyor. Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, en önemli projelerden biri olan ticaret merkezi inşaatından incelemelerde bulundu.

Ünye'nin çehresi mega projelerle değişecek!

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar ilçeyi 2023 vizyonuna taşıyacak dev projeleri SABAH’a anlattı. İlçede değişimin hızla devam ettiğin belirten Çamyar projelerin açılışa hazır hale geldiğini ifade etti.

Çimento sektörü enerjide Polonya Modeli'ni uygulayacak!

Devam eden yatırımlarla çimento üretim kapasitesinin 2 yılda 115 milyon tona çıkacağını kaydeden TÇMB Başkanı Şefik Tüzün, nitelikli konut ve mega projeleri karşılayacak kapasiteye ulaşıldığını söyledi.

Ünye Çimento'da gelir yüzde 11 arttı!

Ünye Çimento'nun satış gelirleri 2015 ve 2016 üç aylık dönemlerinde yüzde 11 arttı. Şirket Mart 2016 itibarıyla 2015 yılı eş dönemine göre yüzde 122 daha fazla ihracat gerçekleştirdi.

Türk çimento sektörü mega projelerin etkisiyle hareketlendi!

Nuh Grubu'nun ortağı Rahmi Çuhacı, Türk çimento sektörünün 3. Havalimanı, 3. Boğaz Köprüsü ve Osman Gazi Köprüsü gibi büyük kamu projeleri ile konut inşaatlarının etkisiyle hareketli bir dönem yaşadığını kaydetti.

Ünye Çimento yönetimine 2 bağımsız aday!

Ünye Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş., Aslı GÜNEL ve Özgür ÖZKAN'ın Bağımsız Yönetim Kurulu üyesi olarak yapılacak genel kurul toplantısında aday gösterileceğini KAP'a bildirdi.

Ünye Çimento projeleri Haberi

Ünye Çimento projeleri

Oyak Çimento tarafından yapılan açıklama şöyle;


OYAK Çimento Grubu Basın Toplantısı Sunumu ve Basın Bülteni ektedir.


Dosya için