07 / 05 / 2024

ünye projeleri 2016

ünye projeleri 2016

Ünye’de, Büyükşehir Belediyesi ve Ünye Belediyesi tarafından yürütülen altyapı ve üstyapı çalışmaları ile şehir adeta şantiye alanına döndü. İşte Ünye projelerinde son durum...

Ünye'de yol yatırımları artacak!

2015 yılında, 52 bin metrekare ile Belediye tarihinin en büyük yol ihalesini gerçekleştiren Ünye Belediyesi, 2016 yılında 75 bin metrekarelik beton yol ihalesi gerçekleştirerek yol yatırımını artırdı.

Ünye'ye sosyal yaşam alanı müjdesi!

Ünye Belediyesi tarafından eski Belediye Sineması ve Kültür Sarayı binalarının olduğu alana yapılacak olan Sosyal Yaşam Alanı projesinin ihalesi gerçekleştirildi. Projenin 23 ayda bitirilmesi planlanıyor...

Ünye Oto Galericiler Sitesi Projesi hazırlandı!

Ünye Belediyesi Şubat Ayı olağan meclis toplantısı meclis toplantı salonunda gerçekleştirildi. Toplantıda organize sanayi bölgesi ve oto galericiler sitesi projeleri konuşuldu.

Ünye'deki dönüşüm projeleri göz dolduruyor!

Ünye Belediyesi 2014 yılından bu yana ortaya koyduğu örnek projelerle Ünye'yi baştan aşağı değiştiriyor.

Okmeydanı'na Göz Hastanesi geliyor!

İstanbul Okmeydanı'na Göz Hastalıkları Hastanesi geliyor. 9 katlı olacak Beyoğlu Göz Hastalıkları Hastanesi'nin yapım projeleri, 2016 yılında mimar Musab Kesgin tarafından çizilmişti. 

Ünye Ticaret Merkezi'nin kaba inşaatı Nisan'da tamamlanacak!

Ünye’de temeli 18 Haziran 2016’da Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Prof.Dr. Numan Kurtulmuş’un da katılımlarıyla atılan Ünye Ticaret Merkezinin inşaatı son sürat ilerliyor.

Ünye Çamlık Projesi'ne ilk kazma Mayıs'ta vurulacak!

Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin 2014-2016 yılları arasında Ünye’de gerçekleştirdiği ve 2017 yılında gerçekleştireceği yatırımlar ele alındı.

Ünye Engeliler Koordinasyon Merkezi açıldı!

Aralık 2016’da meclis kararı ile başlatılan Ünye Engeliler Koordinasyon Merkezi Projesi’nin açılışı gerçekleştirildi.

Ağaoğlu Maslak 1453 projesi 2016'da satış rekoru kırdı!

Ağaoğlu Maslak 1453, Emlak Konut GYO'nun 2016 yılının hasılat paylaşım modeliyle gerçekleşen projeleri arasında 1 milyar 346 milyon 976 bin lira ile satış rekoru kırdı

2016 yılı yatırım programına 4 proje alındı!

Başbakan Yıldırım'ın talimatıyla "Dağkapı-Hastane Raylı Sistem Hattı","Yozgat Havalimanı" ve "Karaman Havalimanı" ile "Tokat Yeni Havalimanı Yapımı" projeleri 2016 Yılı Yatırım Programı'na dahil edildi.

Ünye projeleri için geri sayım başladı!

Ünye için büyük önem arz eden projelerde geri sayım başladı. Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar’da bu çerçevede sık sık Ankara’da bir dizi görüşmeler gerçekleştirerek projelerin bürokrasi ayağını sıkı takip ediyor.

Ünye Ticaret Merkezi inşaatı erken bitebilir!

Ünye Belediyesi’nin en önemli projeleri arasında yer alan Ticaret Merkezi inşaatı hızla sürüyor. Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, en önemli projelerden biri olan ticaret merkezi inşaatından incelemelerde bulundu.

Ünye'ye 16,5 milyon TL'lik yatırım!

OSKİ (Ordu Su ve Kanalizasyon İdaresi) Genel Müdürü Fatih Yörük, bugün Ünye Belediyesi’nde gerçekleştirdiği sunumla OSKİ’nin 2015-2016 ve 2017 yılı yatırımları ile ilgili bir sunum gerçekleştirdi.

Ünye'nin çehresi mega projelerle değişecek!

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar ilçeyi 2023 vizyonuna taşıyacak dev projeleri SABAH’a anlattı. İlçede değişimin hızla devam ettiğin belirten Çamyar projelerin açılışa hazır hale geldiğini ifade etti.

Manisa projeleri Yapex Fuarı'nda!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, hayata geçirdiği projeleri görücüye çıkarıyor. 16-19 Kasım 2016 tarihlerinde restorasyon, renovasyon ve kültür mirasını koruma temasıyla düzenlenecek Yapex Fuarı'nda, Manisa Büyükşehir Belediyesi de projeleriyle yer alacak.

ünye projeleri 2016 Haberi

ünye projeleri 2016


Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Ünye Belediyesi tarafından Ünye’de yürütülen çalışmalar tüm hızıyla devam ederken şehrin çehresi her gün değişmeye devam ediyor. Şehrin dört bir yanında doğalgaz, su, Telekom ve elektrik hatlarının yeraltına alınması çalışmaları devam ederken, altyapı çalışmaları biten yerlerde yol ve kaldırım yapım çalışmaları en modern şekilde gerçekleştirilerek estetik bir görünüme kavuşturuluyor. Şehre yeni bir kimlik kazandırmak için önemli hizmetlere imza atana Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, yapılan çalışmalarla vatandaşların takdirini topluyor.


“Daha Yaşanabilir Bir Ünye İçin Çalışıyoruz”


Ünye’yi daha yaşanabilir bir kent yapma amacıyla çalışmalara devam ettiklerini ve bu çalışmalar sonucunda Ünye’nin adeta bir şantiye alanına dönüştüğünü belirten Başkan Çamyar çalışmalarla ilgili şu bilgileri verdi: “Ünye’mizin şuanda doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine her noktasında çalışma var. İlçe Başkanımız, Büyükşehir Belediye...