19 / 05 / 2024

ünye sahili çiçeklendirme çalışması

ünye sahili çiçeklendirme çalışması

Ordu Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, sahil bandında kışa dönük çiçeklendirme çalışmalarının başladığını söyledi. Başkan Arpacıoğlu "Ünye adına 'hoş geldin' demek adına şehrimizi çiçeklendiriyoruz" dedi...

Gebze OSB-Darıca Sahili Hattı için özel tasarlanan sürücüsüz metro aracı hazır! İlk yerli ve milli sürücüsüz metro aracı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Gebze OSB-Darıca Sahili Hattı için özel olarak tasarlanan sürücüsüz metro aracının milli teknoloji vizyonunun en güzel örneklerinden ve ürünlerinden biri olduğuna dikat çekerek, sefere çıkmaya hazır olduğunu dile getirdi. 

Fildişi Sahili'nde bina çöktü: 10 yaralı!

Fildişi Sahili'nin en büyük kenti Abidjan'da inşaat halindeki bir bina çöktü, yaşanan çökme sonucunda 10 kişi yaralandı.

Ünye Kültür Merkezi projesi için düğmeye basıldı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler Ünye Kültür Merkezi projesi için düğmeye bastı.

Ünye Limanı iç alanına dolgu yapılacak!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Ünye Limanı iç alanına dolgu yapılacak. İhalesi 10 Mart'ta gerçekleştirilecek...

Muhittin Böcek'ten Konyaaltı Sahili açıklaması!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Konyaaltı Sahili işletme ihalesi iptali ile ilgili bir açıklama yaptı. Böcek, “Resmi olarak belediyemize yazı girmemiştir, yürütmeyi durdurma nihai bir karar değildir. Türk adaletine güvenimiz tamdır” diye konuştu.

Muhittin Böcek'ten Konyaaltı sahili işletme ihalesinin iptali hakkında açıklama! 

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek, Konyaaltı Sahili Projesi işletme ihalesine ilişkin mahkemece verilen yürütmeyi durdurma kararına ilişkin şunları söyledi; "Bize resmi yazı geldiği an itibarıyla tüm belgelerimizi belediye olarak vereceğiz, sonucu hep birlikte bekleyeceğiz" 

Antalya Konyaaltı Sahili’nde yıkım gerginliği!

Antalya Konyaaltı Sahili'nde, mavi bayrak kriterlerine aykırı yerleştirildiği öne sürülen locaların yıkımı, belediye ve işletmeciler arasında anlaşmazlık yarattı. 

Ünye Uniport AVM'deki iş yerlerinin kira sözleşmesi feshedildi!

Ünye Belediyesi Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Belediye Başkan Vekili Ahmet Şahin başkanlığında yapıldı. Toplantıda Uniport AVM'deki iş yerlerinin durumu da konuşuldu.

Şile Doğu Sahili Bölgesi 1. etap nazım imar planı değişikliği tadilatı askıda!

Şile İlçesi, Doğu Sahili Bölgesi 1. Etap Nazım İmar Planı Değişikliğine ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı bugün askıya çıkarıldı...

Şile Doğu Sahili Bölgesi 1. Etap Nazım İmar Planı Değişikliği askıda!

Şile İlçesi, Doğu Sahili Bölgesi 1. Etap Nazım İmar Planı Değişikliğine ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda...

Ünye Orman İşletme Müdürlüğü'nden 8.1 milyon TL'ye inşaat ihalesi!

Ordu Ünye Orman İşletme Müdürlüğü tarafından  8 milyon 107 bin 31 TL'lik "Arsa Satışı Karşılığı İnşaat Yaptırılması İşi" ihale ediliyor.

Şile Doğu Sahili Bölgesi 2.Etap imar planı değişikliği askıda!

Şile Doğu Sahili Bölgesi 2.Etap Nazım İmar Planı değişikliğine ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı..

Şile Doğu Sahili Bölgesi 1. Etap plan tadilatı askıda!

Şile İlçesi, Doğu Sahili Bölgesi 1. Etap Nazım İmar Planı değişikliğine ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı bugün askıya çıkarıldı.

ünye sahili çiçeklendirme çalışması Haberi

ünye sahili çiçeklendirme çalışması


Sahili baştan başa çiçeklerle donattıklarını vurgulayan Başkan Arpacıoğlu, "Bu sahil çalışmalarımız çerçevesinde şehre gelen insanlarımızın daha estetik daha güzel şehirle karşılamak, onlara bütün Ünye adına 'hoş geldin' demek adına şehrimizi çiçeklendiriyoruz. Çiçeklendirme faaliyetlerine önem veriyoruz. Marka kent haline gelmeye başlayan Ünyemizin daha güzelleşmesi daha estetik hale gelmesi adına bu faaliyetlerimizi devam ettireceğiz. Bizleri bu konuda hiç yalnız bırakmayan değerli Ünyeli hemşerilerime bir kez daha çok teşekkür ediyorum."...