05 / 05 / 2024

UPN International Cityscape Global 2014 fuarı

UPN International Cityscape Global 2014 fuarı

UPN International, Cityscape Global 2014 fuarını ziyaret etti. Uluslararası gayrimenkul sektörünün nabzını tutmak ve yeni kanallar geliştirmek için fuarı ziyaret eden UPN International’a fuar boyunca ilgi büyüktü...

UPN, Türk konut projelerini Körfezli yatırımcılarla buluşturuyor!

UPN International, Kasım – Aralık aylarında; İstanbul, Bursa, Trabzon, İzmir ve Antalya bölgelerinde bulunan konut projelerini, kendi organizasyonları ve fuarlarla görücüye çıkaracak.

Dubai Cityscape Fuarı'nda satış rekoru kırıldı!

Cityscape Dubai fuarında bu yıl Türkiye'den 61 inşaat şirketi vardı. Firmaları yönetim kurulu başkanları bizzat temsil etti. Cityscape, ülkenin neredeyse bütün lider sektör oyuncularını, asla yanyana gelmezler dediğiniz firma sahiplerini bir araya getirdi

Ağaoğlu Cityscape 2015'te 67 milyon dolarlık satış yaptı!

Ağaoğlu Cityscape 2015'te 67 milyon dolarlık satış yaptı. Suudi merkezli Şeyh Sulaiman Al Rajhı Vakfı'na yapılan satış ile Maslak 1453 projesinde 140 dairenin bulunduğu kule tek kalemde satıldı.

Dubai Cityscape Emlak Fuarı’nda en çok ilgi İstanbul'a!

Dubai’deki Cityscape Emlak Fuarı’na katılan Türk şirketleri memnun döndü. Fuarın ilk günü 250 milyon dolarlık satışa imza atılırken, bu rakam son gün 2 katına çıktı. Fuarda en çok ilgiyi İstanbul’un yeni projeleri gördü.

Pana Yapı, Cityscape'te kentsel dönüşümü tanıttı!

Dünyanın en önemli gayrimenkul fuarı Cityscape’i değerlendiren Pana Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Kürşat Ufuk, fuardan tüm Türk firmalarının çok verimli döndüğünü söyledi.

Siyahkalem KÖY Cityscape'te 10 milyon dolarlık satış yaptı!

İstanbul ilinin Zekeriyaköy ilçesinde bulunan KÖY projesinin yapımını üstlenen Siyahkalem Mühendislik'in icra Kurulu Üyesi İbrahim Kahraman, Cityscape Global Fuarı'nda 15 birimde 8 ile 10 milyon dolarlık satış yaptıklarını açıkladı.

Cityscape Global Fuarı'nın en büyük satışını Ağaoğlu yaptı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu, Dubai'deki Cityscape Global'de fuarının en büyük satışını yaptı. Grubun Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Maslak 1453'ten bir kuleyi 67 milyon dolara sattıklarını açıkladı.

Soyak, Cityscape Global'de 6,5 milyon dolarlık teklif aldı!

Soyak CEO'su Emre Çamlıbel, Soho projesi için Cityscape Global'de 3 kişiden, gelecek projeleri için de 35 kişiden ön rezervasyon aldıklarını ifade etti. Çamlıbel, bunun yaklaşık değerinin 6,5 milyon dolar olduğunu söyledi.

Pana Yapı, Cityscape'te kentsel dönüşümü anlattı!

Cityscape’i geride bırakan gayrimenkul sektörü, verimi işbirlikleriyle döndü. Fuarı değerlendiren Pana Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk, Brooklyn Park ve Brooklyn Life projeleriyle katıldıkları fuarda yatırımcıya kentsel dönüşümü anlattıklarını söyledi.

Pana Yapı Cityscape'de kentsel dönüşümü anlattı!

Cityscape’i geride bırakan konut sektörü, verimi işbirlikleriyle döndü. Fuarı değerlendiren Pana Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Kürşat Ufuk, Brooklyn Park ve Brooklyn Life projeleriyle katıldıkları fuarda yatırımcıya kentsel dönüşümü anlattıklarını söyledi.

Sinpaş Holding Cityscape Fuarı'da projelerini tanıttı!

Cityscape Fuarı'na katılan Sinpaş Holding, Bomonti Queen, Altın Oran, Aydos Country, Ege Yakası gibi projelerin yanı sıra özellikle Araplardan son dönemde ilgi çeken Bursa’daki Bursa Modern projelerini tanıttı.

Fortis İstanbul, Dubai Cityscape Fuarı’nda tanıtıldı!

Yiğit Group’un İstanbul’da hayata geçirdiği Fortis İstanbul, sektörün en önemli buluşması Dubai Cityscape Fuarı’nda uluslararası yatırımcılara tanıtıldı. Fortis İstanbul, metrekaresi 4 bin 100 TL’den satışa sunuluyor.

Nlogo İstanbul ve Nlive Bahçeşehir projesine Cityscape’te büyük ilgi!

Özyurtlar İnşaat’ın Nlogo İstanbul ve Nlive Bahçeşehir projeleri uluslararası yatırımcıdan tam not aldı. Dubai’de gerçekleştirilen Cityscape Global 2015’te her iki projeye de uluslararası yatırımcı yoğun ilgi gösterdi

UPN International Cityscape Global 2014 fuarı Haberi

UPN International Cityscape Global 2014 fuarı




Gayrimenkul, inşaat ve yatırım sektörünün en önemli fuarları arasında yer alan Cityscape Global, 2014 sezonunun ilk fuarını 21 ve 23 Eylül tarihlerinde Dubai’de gerçekleştirdi. 28 ülkeden 280 firmanın yer aldığı, 35,000 kişinin katıldığı fuarın ziyaretçilerinden biride UPN Internation aldı. 

Uluslararası gayrimenkul sektörünün nabzını tutmak ve yeni kanallar geliştirmek için fuarı ziyaret eden UPN International’a fuar boyunca ilgi büyüktü. Cityscape Global 2014 fuarında yabancı yatırımcılardan gördükleri ilgi karşısında duyduğu memnuniyetini dilegetiren UPN Uluslararası Satış & Kanal Geliştirme Müdürü Esin Turhan, gerçekleştirdiği röportajlarda UPN International’ın portföyünde bulunan exclusive projelerinden söz etti.  

Yabancı yatırımcılarının Türkiye’ye ilgilerinin artarak devam ettiğini, bölgesel ve uluslararası platformlarda düzenlenen fuarların yatırımcılar ile birebir temas kurmak açısından ayrıcalıklı alanlar olduğunu, fuarda önemli görüşmeler gerçekleştirme şansını da bulduklarını...