03 / 05 / 2024

UPN International Kuveyt

UPN International Kuveyt

Ulak Group bünyesinde faaliyet gösteren UPN Uluslararası Gayrimenkul Operasyonları A.Ş. ile Kuveyt’te faaliyet gösteren Mazaya United, portföyünde bulunan gayrimenkul projelerinin Kuveyt sınırları içerisinde satış ve pazarlama faaliyetlerini gerçekleştirm

Cengiz Holding, Kuveyt'te 450 milyon dolarlık iş aldı!

Cengiz Holding, Kuveyt'te 450 milyon dolarlık iş aldı. Cengiz Holding CEO'su Mafa, "Türk müteahhitlik sektörünün başarısını Kuveyt'te de gösterdiğimiz için gururluyuz" dedi. 

Telekomünikasyonun ilk kurumsal kira sertifika ihracı Kuveyt Türk’ten!

Kuveyt Türk Katılım Bankası, Superonline’ın finansman ihtiyaçlarını karşılamada alternatif faizsiz ürünüyle piyasadan kaynak temin etti.  

Kuveyt Uluslararası Havalimanı'nın ihalesini Cengiz İnşaat kazandı!

Cengiz Holding Üst Yöneticisi (CEO) Ömer Mafa yaptığı açıklamada inşaatını tamamlamak üzere oldukları Kuveyt Uluslararası Havalimanı'nın yeni terminal binasını mayıs ayı içinde Kuveytli yetkililere teslim edeceklerini söyledi.

Polatyol, Kuveyt'te 165 milyon dolarlık ihaleyi kazandı!

Dünyanın en büyük 250 müteahhidi arasında bulunan Polatyol, Kuveyt tarihinin en büyük projesinde 165 milyon dolarlık altyapı işleri ihalesini kazandı. 

Kuveyt Havalimanı için 823 milyon dolarlık finansman!

Limak Holding, kontrat bedeli 4,3 milyar dolar olan Kuveyt Uluslararası Havalimanı yeni terminal inşaatı için önde gelen iki Kuveyt bankasından yaklaşık 823 milyon dolar finansman sağladı

Limak, Kuveyt'in en büyük projesini yapıyor!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Limak'ın Kuveyt'te üstlendiği yeni havalimanı terminalinde incelemelerde bulundu, şantiyede işçilerle yemek yedi.

Kuveyt Türk Portföy, gayrimenkul yatırım fonları kurmayı planlıyor!

KT Portföy Genel Müdürü Tayfun Özkan, Kuveyt Türk Portföy, gayrimenkul yatırım fonları kurmayı planladıklarını açıkladı...

Limak, Kuveyt, Hindistan, Rusya'da inşaat işlerini takip edecek!

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir,  Kuveyt, Hindistan, Rusya’da inşaat işlerini özellikle takip edeceklerini açıkladı.

Kuveyt Uluslararası Havalimanı yeni terminal inşaatında inceleme!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Kuveyt Emiri Şeyh Sabah el-Ahmed el-Cabir es-Sabah, Kuveyt Uluslararası Havalimanı'nın yeni terminali inşaat alanında çalışmaları incelediler.

Kuveyt Türk kira sertifikası ihraç edecek!

Kuveyt Türk, nitelikli yatırımcıya veya halka arz yollarıyla satılmak üzere kira sertifikaları ihraç edecek.

Kuveyt Türk'ten 400 milyonluk kira sertifikası ihracı rekoru!

Kuveyt Türk, TL cinsinden tek seferde en yüksek tutarlı kira sertifikası ihracını gerçekleştirerek Türkiye rekoru kırdı. Banka, 400 milyonluk kira sertifikası ihracı gerçekleştirdi.

Kuveyt Türk'ten kurumsal kira sertifikası ihracı!

Kuveyt Türk Hazine ve Uluslararası Bankacılıktan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Albayrak, "Altı farklı kurumdan 18 ayrı fonun katılım gösterdiği ihraçta 50 milyon TL talep toplanarak işlem kapanmış oldu" dedi.

Kuveyt Havalimanı'nın yeni binasının temeli atıldı!

Kuveyt Uluslararası Havalimanı'nın yeni terminal binasının temeli atıldı. Tören, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Kuveyt Emiri Şeyh Sabah Ahmed Cabir el-Sabah'ın katılımıyla yapıldı.

UPN International Kuveyt Haberi

UPN International Kuveyt

Ulak Group bünyesinde faaliyet gösteren UPN Uluslararası Gayrimenkul Operasyonları A.Ş. ile Kuveyt’te faaliyet gösteren Mazaya United, portföyünde bulunan gayrimenkul projelerinin Kuveyt sınırları içerisinde satış ve pazarlama faaliyetlerini gerçekleştirmek üzere imza attı. 


UPN Uluslararası Gayrimenkul Operasyonları Şirketi ile Kuveyt merkezli Mazaya United, 09 Temmuz 2015 tarihinde Kaya Ramada Otel’de imzaladıkları bu anlaşmaya göre; UPN International’ın portföyünde bulunan proje ve ticari ünite satışlarını, Kuveyt’te Mazaya United şirketi aracılığıyla gerçekleştirecek. 


Uluslararası satış operasyonları konusunda sektörünün lideri olan UPN International, iki ülke arasında sektörel anlamda stratejik öneme sahip olan bu anlaşma ile satış ağı zincirine bir halka daha eklemiş oldu. UPN International Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Ulaş Akbal ile Mazaya United’ın Kurucusu ve CEO'su Hisham Gharib, basın toplantısında yaptıkları konuşmada; uluslararası pek çok projenin...