06 / 05 / 2024

Uptown İncek ev fiyatı

Uptown İncek ev fiyatı

ANKARA'NIN gol ve orman manzaralı konut projesi Uptown İncek, özellikle ayrıcalıklı manzarası ile Başkent'in öne çıkan projeleri arasında ilk sırada yer alıyor.

Uptown İncek Konutları'nda teslime yakın satışlar arttı!

Ankara’nın göl ve orman manzaralı projesi Uptown İncek ‘te teslime yakın satışlar arttı. TED Ankara Koleji’ne kapı komşusu olan proje sosyal donatı alanları ile de dikkat çekiyor.

Bulvar Loft ev fiyatları ne kadar?

Toplam 822 adet daireye yer verilen Bulvar Loft, Ankara İncek’te yükseliyor..Proje Akfen İnşaat imzası taşıyor. Peki Bulvar Loft ev fiyatları ne kadar?

Uptown İncek'te son fırsatlar!

Ankara'da yükselen Uptown İncek Konutları'nda kalan son daireler için cazip teklifler sunuluyor..

Uptown İncek eğitim kurumlarına yakınlığıyla dikkat çekiyor!

Ankara'da hayata geçirilen Uptown İncek konutlarında, “town” konsepti ile kendilerini spordan sanata çok sayıda alanda geliştirme olanağı bulan çocuklar, hemen yanı başlarındaki kaliteli eğitim kurumları ile yeni sınav sisteminin de en şanslıları oldu.

Ankara'nın en şanslı çocukları Uptown İncek'te!

18 bin 27 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen  Uptown İncek  projesi tamamen çocuklara yönelik olarak tasarlandı. Ankara'nın en şanslı çocukları Uptown İncek'te.

Uptown İncek Konutları ile 4 mevsim sosyalleşin!

Uptown İncek Konutları alıcılarını bekliyor. Sosyal donatı alanlarına güvenen Uptown İncek Konutları komşuluk ilişkilerini güçlendirmeyi hedefliyor.

Uptown İncek Konutları'nda doluluk oranı arttı!

İncek’in en kupon lokasyonunda yer alan ve TED Ankara Koleji’nin adeta kapı komşusu olan Uptown İncek Konutları’nda da doluluk oranının kısa süreli artışında, önemli okulların tam merkezinde yer almasının büyük etkisi olduğu ifade ediliyor.

Uptown İncek Konutları'nda 5 yıldızlı otel konforu!

Ankara'nın gözde yerleşim yerlerinden İncek'te inşa edilen "Uptown İncek Konutları" projesinde ev sahibi olanlar tatili evinde yaşıyor. 226 dairenin yer aldığı proje “şehir içinde şehir” kurgusu ile konut sektörüne yeni bir boyut getirdi.

Akfen Bulvar Loft İncek ev fiyatları 2017!

Akfen Bulvar Loft İncek ev fiyatları 330 bin TL'den başlıyor. Akfen Bulvar Loft projesinde teslimler Mart 2019'da gerçekleştiriliyor...

Bulvar Loft İncek ev fiyatları 2017!

Bulvar Loft İncek ev fiyatları 324 bin 500 TL'den başlıyor. Bulvar Loft projesinde teslimler Ocak 2019 yılında yapılıyor...

Bulvar Loft İncek ev fiyatları!

Bulvar Loft İncek ev fiyatları 290 bin TL'den başlayarak değişiyor. Akfen Bulvar Loft projesi 2018 yılında teslim edilecek...

Akfen İncek Loft Gölbaşı ev fiyatları!

Akfen İncek Loft Gölbaşı ev fiyatları 314 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Ankara Gölbaşı'nda yer alan Akfen İncek Loft Evleri'nde 1.199 daire yer alıyor...

Gölbaşı İncek Loft ev fiyatları!

Gölbaşı İncek Loft ev fiyatları 314 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Akfen İnşaat'ın projesi İncek Loft Evleri'nde ilk etap teslimleri nisan ayının sonunda yapılacak...

Uptown İncek Ankara fiyatları!

Uptown İncek Ankara fiyatları 439 bin liradan başlayarak değişiyor. Uptown İncek Ankara projesinde peşin alımlarda yüzde 9 ve banka kredili ödemelerde yüzde 7 indirim yapılıyor...

Uptown İncek ev fiyatı Haberi

Uptown İncek ev fiyatı

ANKARA'NIN gol ve orman manzaralı konut projesi Uptown İncek, özellikle ayrıcalıklı manzarası ile Başkent'in öne çıkan projeleri arasında ilk sırada yer alıyor. 

Uptovvn Incek, ayrıcalıklı manzarası ile Başkentin öne çıkan projeleri arasında İlk sırada yer alıyor. Mogan Gölü'nün huzur veren manzarası eşliğinde misafirlerinizi ağırlarken, doğa yeşil teraslar, kat bahçeleri ve yemyeşil çatılar ile Uptown İncek. 

doğa ile iç içe bir yasam konforu sunuyor. Lema Grup Yönetim Kurulu Başkanı Emre Katırcı, rezidansların  yer aldığı modern konut projelerinin teknik niteliklerin yanı sıra sahip oldukları manzara ile de on plana çıktıklarına dikkat çekiyor. 


http://www.uptownincek.com/



Star...