05 / 05 / 2024

Uptown İncek lokasyonu

Uptown İncek lokasyonu

Uptovvn İncek 'te teslime yakın satışlar arttı .2012 yılının Aralık ayında temeli atılan ve kısa sürede Ankara'nın gözde projeleri arasında yerini alan Uptown İncek yatırımcıların beğenisini kazanmaya devam ediyor.

Kolektif House yeni lokasyonu için gün sayıyor!

Paylaşımlı ofis konseptiyle hizmet veren Kolektif House, Maslak'taki yeni lokasyonu için geri sayıma başladı. Kolektif House’un Aksoy Plaza’da yer alacak lokasyonu, Haziran ayında üyelerine hizmet verecek.

Uptown İstanbul Gayrimenkul Pazarlama Geliştirme ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Uptown İstanbul Gayrimenkul Pazarlama Geliştirme ve Danışmanlık Limited Şirketi Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Turgay Erarslan tarafından kuruldu. 

Uptown İncek'te son fırsatlar!

Ankara'da yükselen Uptown İncek Konutları'nda kalan son daireler için cazip teklifler sunuluyor..

Uptown İncek eğitim kurumlarına yakınlığıyla dikkat çekiyor!

Ankara'da hayata geçirilen Uptown İncek konutlarında, “town” konsepti ile kendilerini spordan sanata çok sayıda alanda geliştirme olanağı bulan çocuklar, hemen yanı başlarındaki kaliteli eğitim kurumları ile yeni sınav sisteminin de en şanslıları oldu.

Ankara'nın en şanslı çocukları Uptown İncek'te!

18 bin 27 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen  Uptown İncek  projesi tamamen çocuklara yönelik olarak tasarlandı. Ankara'nın en şanslı çocukları Uptown İncek'te.

Uptown İncek Konutları ile 4 mevsim sosyalleşin!

Uptown İncek Konutları alıcılarını bekliyor. Sosyal donatı alanlarına güvenen Uptown İncek Konutları komşuluk ilişkilerini güçlendirmeyi hedefliyor.

Dap Yapı İzmir Konak projesi nerede? İşte lokasyonu!

Toplam 700 adet konuttan oluşacak Dap Yapı İzmir Evleri'nde ön talep toplanıyor. Peki Dap Yapı İzmir Konak projesi nerede? İşte lokasyonu...

Nef Çekmeköy nerede? İşte lokasyonu!

Yakın zamanda satışa sunulacak olan Nef Çekmeköy projesinde lansman öncesinde talep toplanıyor. Peki Nef Çekmeköy nerede? İşte lokasyonu!

Uptown İncek Konutları'nda doluluk oranı arttı!

İncek’in en kupon lokasyonunda yer alan ve TED Ankara Koleji’nin adeta kapı komşusu olan Uptown İncek Konutları’nda da doluluk oranının kısa süreli artışında, önemli okulların tam merkezinde yer almasının büyük etkisi olduğu ifade ediliyor.

İstanbul Kuzey Yakası nerede? İşte lokasyonu!

Emlak Konut'un yeni projesi olan İstanbul Kuzey Yakası Başakşehir projesi "İstanbul'un en yeşil yakası" sloganıyla alıcılarını bekliyor. Peki İstanbul Kuzey Yakası nerede? İşte lokasyonu!

Uptown İncek Konutları'nda 5 yıldızlı otel konforu!

Ankara'nın gözde yerleşim yerlerinden İncek'te inşa edilen "Uptown İncek Konutları" projesinde ev sahibi olanlar tatili evinde yaşıyor. 226 dairenin yer aldığı proje “şehir içinde şehir” kurgusu ile konut sektörüne yeni bir boyut getirdi.

Esenyurt Fly Salmiya Residence nerede? İşte lokasyonu!

Bu yıl sonunda teslimlerin gerçekleşeceği Fly Salmiya Residence projesi Uçarlar Yapı ve Beşikyapı tarafından inşa ediliyor. Peki Esenyurt Fly Salmiya Residence nerede? İşte lokasyonu!

Avangart İstanbul nerede? İşte lokasyonu!

İstanbul Seyrantepe'de konumlandırılan Avangart İstanbul projesi 735 daire ve 18 dükkandan meydana geliyor. Peki Avangart İstanbul nerede? İşte lokasyonu!

Uptown İncek lokasyonu Haberi

Uptown İncek lokasyonu

ANKARA'NIN göl ve orman manzaralı projesi Uptovvn İncek 'te teslime yakın satışlar arttı .2012 yılının Aralık ayında temeli atılan ve kısa sürede Ankara'nın gözde projeleri arasında yerini alan Uptown İncek yatırımcıların beğenisini kazanmaya devam ediyor. İnşaat sektörünün önde gelen markalarından LEMA İnşaat'ın, teslime yaklaşan projesi Uptown İncek'te konut sahibi olmak isteyenlere kaliteli ve konforlu bir yaşam sunuluyor. 


Teslim sürecine yaklaşırken elde edilen satış başarısına vurgu yapan LEMA Grup Yönetim Kurulu Başkanı Emre Katıra, " İnşaatımızın büyük oranda tamamlanmış olması ve teslim tarihine çok yalan olmamız satışlarımızın artmasını sağladı. Aynı zamanda peyzaj çalışmalarının da hız kazandığı bugünlerde son fırsatları değerlendiren yatırımcıya İncek Yumrutepe bölgesinin ilk teslim edilecek projesi olarak katkı sağlamaya devam ediyoruz " dedi. 


Tel:  0312 483 5555

Web: