30 / 04 / 2024

Uptown İncek teslim tarihi

Uptown İncek teslim tarihi

İncek, ev sahibi olmak isteyenlerin ilgi odağı oldu. İncek Yumru tepe'nin kent merkezine en yakın bölgesinde LEMA Grup tarafından inşa edilen Uptown İncek, Ankaralıları ihtiyaç duydukları temiz hava ile buluşturuyor.

Uptown İncek projesi teslime hazırlanıyor!

Ankara’nın göl ve orman manzaralı konut projesi Uptown İncek teslime hazırlanıyor. Eylül ayında yaşamın başladığı proje 226 konuttan oluşuyor.

Uptown İncek'te fiyatlar 451 bin liradan başlıyor! 365 gün tatil!

Ankara'daki Uptown İncek, sosyal donatılarıyla tatil kıvamında yaşam vaat ediyor. 226 konutluk projede ev fiyatları, 451 bin TL'den başlıyor.Emre Katırcı, projede yaşayanların 'town'lar sayesinde eğlenceli zamanlar geçirebileceğini vurguladı.

Uptown İncek projesinde 1+1 daireler 355 bin TL!

Ankara’nın gözde yerleşim bölgelerinden İncek’te yükselen Uptown Kule Konut projesinde ev sahibi olmak için erken davrananlar kazançlı çıkıyor. Uptown İncek Konutları'nda 1 oda 1 salon daireler 355 bin TL'den satışa sunuluyor...

Uptown İncek'te 2+1 konutlar 325 bin TL!

Ankara’nın yükselen değeri İncek’te inşaatının önemli bölümü tamamlanan Uptown İncek Konut Projesi, 3 katlı satış ofisi ve örnek dairesinde satışlara başladı. Projede fiyatlar 325 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Ankara Kent İncek projesi 2020'de teslim edilecek!

İnşaat firması BESA Grup, Başkent Ankara'da başlattığı Kent İncek projesini Haziran 2020’de teslim edeceğini duyurdu.

Kent İncek Haziran 2020'de teslim edilecek!

Ankara İncek'te 54 metrekare alanda hayata geçirilen Kent İncek Haziran 2020'de teslim edilecek. Proje 7 blok halinde inşa ediliyor ve 604 adet daire yer alıyor...

İncek Bellapais Konakları ne zaman teslim?

100 bin metrekare yapı inşaat alanına sahip İncek Bellapais Konakları'nda 1+1, 2+1, 3+1,4+1, 5+1 olmak üzere 18 tip ve farklı  büyüklüklerdeki daire seçenekleri sunuluyor. Peki İncek Bellapais Konakları ne zaman teslim?

Cepa Evleri 2018'de teslim!

Cepa Gayrimenkul imzasını taşıyan Cepa Evleri'nin 2018 yılında teslim edilmesi öngörülüyor. 188 konuttan meydana gelen proje Ankara İncek'te hayata geçiriliyor. 

Uptown İncek'te son fırsatlar!

Ankara'da yükselen Uptown İncek Konutları'nda kalan son daireler için cazip teklifler sunuluyor..

Uptown İncek eğitim kurumlarına yakınlığıyla dikkat çekiyor!

Ankara'da hayata geçirilen Uptown İncek konutlarında, “town” konsepti ile kendilerini spordan sanata çok sayıda alanda geliştirme olanağı bulan çocuklar, hemen yanı başlarındaki kaliteli eğitim kurumları ile yeni sınav sisteminin de en şanslıları oldu.

Ankara'nın en şanslı çocukları Uptown İncek'te!

18 bin 27 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen  Uptown İncek  projesi tamamen çocuklara yönelik olarak tasarlandı. Ankara'nın en şanslı çocukları Uptown İncek'te.

Uptown İncek Konutları ile 4 mevsim sosyalleşin!

Uptown İncek Konutları alıcılarını bekliyor. Sosyal donatı alanlarına güvenen Uptown İncek Konutları komşuluk ilişkilerini güçlendirmeyi hedefliyor.

Uptown İncek Konutları'nda doluluk oranı arttı!

İncek’in en kupon lokasyonunda yer alan ve TED Ankara Koleji’nin adeta kapı komşusu olan Uptown İncek Konutları’nda da doluluk oranının kısa süreli artışında, önemli okulların tam merkezinde yer almasının büyük etkisi olduğu ifade ediliyor.

Uptown İncek Konutları'nda 5 yıldızlı otel konforu!

Ankara'nın gözde yerleşim yerlerinden İncek'te inşa edilen "Uptown İncek Konutları" projesinde ev sahibi olanlar tatili evinde yaşıyor. 226 dairenin yer aldığı proje “şehir içinde şehir” kurgusu ile konut sektörüne yeni bir boyut getirdi.

Bulvar Loft İncek ne zaman teslim?

Bulvar Loft Konutları 320 bin TL'den başlayan fiyatlarla Akfen İnşaat tarafından Ankara'da hayata geçirildi. Peki Bulvar Loft İncek ne zaman teslim?

Bulvar Loft Evleri ne zaman teslim?

6 blok şeklinde yükselen Bulvar Loft Evleri Ankara İncek'te inşa ediliyor. Proje 822 daireden meydana geliyor. Peki Bulvar Loft Evleri ne zaman teslim?

Bulvar Loft İncek teslim tarihi!

Bulvar Loft İncek teslim tarihi Aralık 2018 yılı olarak belirtiliyor. Bulvar Loft'ta evlerin fiyatları 303 bin TL'den başlıyor...

Uptown İncek teslim tarihi Haberi

Uptown İncek teslim tarihi

Birçok yatırımcının gözde bölgesi haline gelen incek, ev sahibi olmak isteyenlerin ilgi odağı oldu. İncek Yumru tepe'nin kent merkezine en yakın bölgesinde LEMA Grup tarafından inşa edilen Uptown İncek, Ankaralıları ihtiyaç duydukları temiz hava ile buluşturuyor. LEMA Grup Yönetim Kurulu Başkanı Emre Katırcı, " Uptown İncek projemizi hayata geçirirken bir yaşam merkezi kurmanın ötesinde konut sahiplerine doğa ile iç içe ve aradıkları temiz havayı soluyabilecekleri bir hayat sunma amacı ile yola çıktık. Mogan Gölü ve ODTÜ Ormanına yakınlığı ile dikkat çeken projemiz, ailelerin bu tarz bir yaşam için şehirden uzak yerlere yerleşmesine gerek kalmadığını gösteriyor. Kasım ayında doğa ile iç içe bir yaşam başlıyor" dedi. 


Milliyet Ankara