18 / 05 / 2024

Uptown konut

Uptown konut

Ankara İncek’te doğanın kucağında yükselen 36 katlı Uptown konut projesi, vereceği hizmetler sayesinde annelere çocukları ile daha kaliteli zaman geçirme imkanı sunacak...

Uptown İncek Konutları'nda 5 yıldızlı otel konforu!

Ankara'nın gözde yerleşim yerlerinden İncek'te inşa edilen "Uptown İncek Konutları" projesinde ev sahibi olanlar tatili evinde yaşıyor. 226 dairenin yer aldığı proje “şehir içinde şehir” kurgusu ile konut sektörüne yeni bir boyut getirdi.

Ankara Uptown İncek ayrıcalıklarıyla ön plana çıkıyor!

Konut projeleri getirdiği yenilikler ve farklı tasarımları ile ev sahiplerine keyifle vakit geçirebilecekleri yaşam alanları oluşturmaya devam ediyor. Uptown İncek sunduğu ayrıcalıklar ile ön plana çıkmaya devam ediyor.

Ankara Uptown İncek projesi manzarası ile öne çıkıyor!

ANKARA'NIN gol ve orman manzaralı konut projesi Uptown İncek, özellikle ayrıcalıklı manzarası ile Başkent'in öne çıkan projeleri arasında ilk sırada yer alıyor.

Uptown İncek doğa ile iç içe yaşam konforu sunuyor!

Ankara’nın göl ve orman manzaralı konut projesi Uptown İncek, ayrıcalıklı manzarası ile Başkent’in öne çıkan projeleri arasında ilk sırada yer alıyor.

Uptown İncek doğal yaşam keyfi sunuyor!

Ankara’nın göl ve orman manzaralı konut projesi Uptown İncek güneşi kesintisiz izleme imkanı sunarken, yeşil alanları ile doğayı kucaklıyor.

Ankara Uptown İncek yeşil alanları ile doğayı kucaklıyor!

Ankara’nın göl ve orman manzaralı konut projesi Uptown İncek güneşi kesintisiz izleme imkanı sunarken, yeşil alanları ile doğayı kucaklıyor. Uptown İncek, 1+1’den 6+1 ‘e kadar 18 ayrı tipte 226 konuttan oluşuyor.

Uptown İncek Evleri'nde teslim öncesinde satışlar arttı!

Ankara’nın göl ve orman manzaralı projesi Uptown İncek ‘te teslime yakın satışlar arttı. Uptown İncek’te konut sahibi olmak isteyenlere kaliteli ve konforlu bir yaşam sunuluyor.

Art Town konut sahiplerini sanatla buluşturuyor!

İncek Yumrutepe bölgesinde inşa edilen ve 226 konuttan oluşan Uptown İncek projesi sanatsal yaşam alanları ile dikkat çekiyor. Uptown İncek "Art Town" projesi ile konut sahipleri sanatla iç içe olabilecekler.

Uptown İncek, Art Town'la konut sahiplerini sanatla buluşturuyor!

İncek'te yükselen projeler içerisinde en çok dikkat çeken Uptown İncek, proje detayları ile de ilgi görmeye devam ediyor. Yaşam alanlarına konfor ve eğlence katan detayların yer aldığı Uptown İncek'te de yok yok.

Uptown İncek projesi teslime hazırlanıyor!

Ankara’nın göl ve orman manzaralı konut projesi Uptown İncek teslime hazırlanıyor. Eylül ayında yaşamın başladığı proje 226 konuttan oluşuyor.

Uptown İncek, Art Town'la konut sahiplerini sanatla buluşturuyor!

LEMA Grup tarafından İncek Yumrutepe bölgesinde inşa edilen ve 226 konuttan oluşan Uptown İncek “Art Town” projesi ile konut sahiplerine sanat ile buluşma imkanı veriyor.

Ankara Uptown İncek'te yaşam başlıyor!

Ankara’nın göl ve orman manzaralı konut projesi Uptown İncek’in teslim edilmesi ile Eylül ayında İncek’te yaşam başlıyor.

Ankara Uptown İncek'te teslimler Haziran'da başlayacak!

Ankara’nın göl ve orman manzaralı konut projesi Uptown İncek güneşli yaz günlerine hazır. Ankara’nın en önemli eğitim kurumlarına olan yakınlığının yanı sıra sunduğu sosyal imkanlar ile dikkat çeken proje yatay ve dikey olmak üzere iki yapıdan oluşuyor.

Uptown konut Haberi

Uptown konut


Lema Grup ortaklarından Emre Katırcı, gerek mimari anlayışı gerekse işletme kurgusunun Uptown Projesi’ni sosyal etkinliklere verdiği önem ile bir adım öne çıkardığını dile getirdi.

Büyük projeler inşa edilirken içindeki sosyal donatılar ve verilecek hizmetlerin “mutlu yaşam” için büyük önem taşıdığının altını çizen Katırcı, “Biz de bu projeyi hazırlarken ilk olarak aile sakinleri için konforu düşündük. Bizim projemizin parçası olacak anneler ve çocukları, her açıdan daha şanslı olmalıydı. Bu kapsamda doğanın içinde yer alan ve Ankara’yı kuşbakışı izletecek projenin sosyal donatıları da en ince detaylar düşünülerek tasarlandı” dedi.

Emre Katırcı, Uptown Club çatısı altında anneler Gym Town’da  spor yapıp günün stresini atarken, aynı zamanda 6-12 yaş arasındaki çocuklarını oyun oynamaları, güzel vakit geçirmeleri  için Kids Town’a bırakabileceklerini belirterek, şunları söyledi:

“Anneler, çocuklarını buraya...