18 / 05 / 2024

uptown proje.

uptown proje.

Ankara İncek’te doğanın kucağında yükselen 36 katlı Uptown konut projesi, vereceği hizmetler sayesinde annelere çocukları ile daha kaliteli zaman geçirme imkanı sunacak...

Uptown İncek Konutları'nda 5 yıldızlı otel konforu!

Ankara'nın gözde yerleşim yerlerinden İncek'te inşa edilen "Uptown İncek Konutları" projesinde ev sahibi olanlar tatili evinde yaşıyor. 226 dairenin yer aldığı proje “şehir içinde şehir” kurgusu ile konut sektörüne yeni bir boyut getirdi.

Yaman Pamukçu, Uptown İncek projesini anlattı!

Mimari projesi İki Derece Mimarlık ve Lejant Proje tarafından yapılan Uptown İncek 'in mimarı Yaman Pamukçu inşaat sektörü ve tasarıma yönelik sorularımızı içtenlikle cevapladı. Pamukçu, projenin detaylarını ve tasarım anlayışını anlattı.

Uptown İncek Konutları'nda teslime yakın satışlar arttı!

Ankara’nın göl ve orman manzaralı projesi Uptown İncek ‘te teslime yakın satışlar arttı. TED Ankara Koleji’ne kapı komşusu olan proje sosyal donatı alanları ile de dikkat çekiyor.

Uptown İncek, Art Town'la konut sahiplerini sanatla buluşturuyor!

İncek'te yükselen projeler içerisinde en çok dikkat çeken Uptown İncek, proje detayları ile de ilgi görmeye devam ediyor. Yaşam alanlarına konfor ve eğlence katan detayların yer aldığı Uptown İncek'te de yok yok.

Uptown İncek projesi teslime hazırlanıyor!

Ankara’nın göl ve orman manzaralı konut projesi Uptown İncek teslime hazırlanıyor. Eylül ayında yaşamın başladığı proje 226 konuttan oluşuyor.

Ankara Uptown İncek'te teslimler Haziran'da başlayacak!

Ankara’nın göl ve orman manzaralı konut projesi Uptown İncek güneşli yaz günlerine hazır. Ankara’nın en önemli eğitim kurumlarına olan yakınlığının yanı sıra sunduğu sosyal imkanlar ile dikkat çeken proje yatay ve dikey olmak üzere iki yapıdan oluşuyor.

Uptown İncek'te Haziran 2015'te yaşam başlıyor!

Uptown İncek'te Haziran 2015 itibari ile yaşam başlayacak. LEMA Grup tarafından İncek Yumru tepe bölgesinde inşa edilen ve 226 konuttan oluşan proje bölgenin ilk teslim edilecek projesi olma özelliğini taşıyor.

Ankara Uptown İncek projesi Haziran'da teslim!

LEMA Grup tarafından İncek Yumrutepe bölgesinde inşa edilen ve 226 konuttan oluşan proje bölgenin ilk teslim edilecek projesi olma özelliğini taşıyor. Uptown İncek’te Haziran 2015 itibari ile yaşam başlıyor.

Emre Katırcı: Uptown İncek Ankara’ya yeni bir soluk getirecek!

12 ayda 39 katlı kulenin betonarme inşaatının tamamlandığı proje, inşaat sektöründe yetişilmesi zor bir hıza imza atıyor. LEMA Grup ortaklarından Emre Katırcı, Uptown İncek projesinin Ankara’ya yeni bir soluk getireceğini ifade etti.

İnanlar İnşaattan Eylülde satışa çıkacak 2 yeni proje! Terrace Mix ve Terrace Tema!

İnanlar İnşaat tarafından biri Haramiderede hayat bulan Terrace Mix ve diğeri Halkalı Atakentte yükselen Terrace Tema olmak üzere iki yeni proje Eylül ayında satışa sunulacak...

İnanlar İnşaat, 200 milyon dolarlık 3 proje için harekete geçti

İnanlar İnşaatın Feriköyde yaptığı Terrace Ferinin % 40ı satışa çıkar çıkmaz satıldı. Yönetim Kurulu Başkanı İnan, 200 milyon dolarlık 3 proje için harekete geçti

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yeni proje fiyatlarını belirledi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, proje ve kontrollük işlerinde 1 Temmuz 2011 tarihinden itibaren uygulanacak fiyat artış oranlarını belirleyerek Resmi Gazete'de yayınlattı

Türkiye'den 9 proje, eylül ayında Londra'da yarışacak!

Avrupa Gayrimenkul ödüllerinde kendi kategorilerinde birinci olan, Türkiye'den 9 proje, eylül ayında Londra'da yarışacak. 17 yıldır düzenlenen Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri yarışmasının finalinde Türkiye'den 9 proje dünyanın en iyisi olmak için yarışa

uptown proje. Haberi

uptown proje.


Lema Grup ortaklarından Emre Katırcı, gerek mimari anlayışı gerekse işletme kurgusunun Uptown Projesi’ni sosyal etkinliklere verdiği önem ile bir adım öne çıkardığını dile getirdi.

Büyük projeler inşa edilirken içindeki sosyal donatılar ve verilecek hizmetlerin “mutlu yaşam” için büyük önem taşıdığının altını çizen Katırcı, “Biz de bu projeyi hazırlarken ilk olarak aile sakinleri için konforu düşündük. Bizim projemizin parçası olacak anneler ve çocukları, her açıdan daha şanslı olmalıydı. Bu kapsamda doğanın içinde yer alan ve Ankara’yı kuşbakışı izletecek projenin sosyal donatıları da en ince detaylar düşünülerek tasarlandı” dedi.

Emre Katırcı, Uptown Club çatısı altında anneler Gym Town’da  spor yapıp günün stresini atarken, aynı zamanda 6-12 yaş arasındaki çocuklarını oyun oynamaları, güzel vakit geçirmeleri  için Kids Town’a bırakabileceklerini belirterek, şunları söyledi:

“Anneler, çocuklarını buraya...