19 / 05 / 2024

Uransan inşaaat

Uransan inşaaat

Özel günleri sakinleriyle kutlayan Uransan bu kez hem Ramazan’ı hem de Babalar Günü’nü birlikte karşılıyor. Ramazan’a özel iftar programları düzenleyecek Uransan, ilk hafta sonu Urankent babalarını çocuklarıyla ödüllü futbol maçında karşı karşıya getiriyo

Uransan'dan Ankara'ya 300 yeni konut!

Uransan Dış Ticaret Taahhüt ve Yatırım A.Ş. başkent Ankara'da 330 yeni konut inşa edecek.

İnşaat sektörü 2017'yi nasıl geçirecek?

İnşaat sektörü 2017'yi nasıl geçirecek? İstanbul Ticaret Gazetesi köşe yazarı olan Can Gürlesel bugünkü yazısında inşaaat sektörünü değerlendirdi. Gürlesel, inşaat sektörünün 2017'yi nasıl geçireceği anlattı.

Kepez Park Orman Projesi’nin inşaaat ihalesi yapıldı!

Kepez Belediyesi tarafından hazırlanan proje kapsamında inşaatın yaptırılması ve 25 yıl süre ile kiraya verilmesini kapsayan ihale, encümen toplantı salonunda gerçekleşti.

Ankara Uransan Queen Park'ta daireler Haziran 2016'da teslim edilecek!

URAN Holding bünyesindeki Uransan'ın Ankaralıları şehir merkezinden uzaklaştırmadan konforlu ve kaliteli konutla buluşturduğu Urankent'in son projesi Oueen Park, özellikleri ile konutta 2016 trendini alıcılara ve sektöre sunuyor.

Uransan Queen Park projesi 2016'da teslim!

Uran Holding bünyesindeki Uransan'ın Ankaralılar'ı şehir merkezinden uzaklaştırmadan konforlu ve kaliteli konutla buluşturduğu Urankent'in son projesi Queen Park, özellikleri ile konutta 2016 trendini alıcılara ve sektöre sunuyor.

İnşaatta kaybettiren sorun yanlış projeler!

Uransan'ın Satış ve Pazarlama Müdürü Gazi Çelik, her sektörde olduğu gibi inşaatta da kaybettirenin "yanlış işler" olduğunu vurguladı.

Gazi Çelik: İnşaat sektöründe sorun yanlış projeler!

Ankara’da lüks yaşamı şehir merkezine yakın konuma getiren Uransan’ın Satış ve Pazarlama Müdürü Gazi Çelik: “Her sektörde olduğu gibi inşaat sektöründe de kaybetmenin sebebi yanlış işler” dedi.

Tahir Tellioğlu: Bu gidişle inşaat sektörü batar!

İMKON'un Türkiye 3. Genişletilmiş İnşaat Sektörü Değerlendirme ve İstişare Toplantısı'nda konuşma yapan İnşaat Müteahhitler Konfederasyonu Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, "Bu gidişle inşaat sektörü batar"diyerek inşaaat sektöründeki tehlikeye işaret etti.

Gazi Çelik: Uransan kiracısı hazır proje!

Uransan Satış ve Pazarlama Müdürü Gazi Çelik “Daha önceki projelerimizde yaşam sürmeye devam edenlerin, yatırım için seçtiği projelerimizde kiracı bulma sorununu da Uransan olarak biz gideriyoruz” dedi.

Yaşmak İnşaat mühendis arıyor!

Yaşmak İnşaaat Adıyaman ve İstanbul'da görevlendirmek üzere inşaat mühendisleri arıyor

Bosch'tan pratik ve hassas çalışmalar için yeni planya: PHO 3100

Bosch Elektrikli El Aletleri amatör kullanıcıları için yeni bir planya geliştirdi. PHO 3100, ufak tamirat işlerini kendisi yapmayı tercih eden kullanıcılar için yeni bir seçenek sunuyor.

Küresel kriz inşaatı vurdu, projeler durdu

İnşaat firmaları da küresel piyasalarda yaşanan sıkıntıdan nasibini aldı. Firmalar satış yapamaz oldu; inşaatlardan artık çekiç sesi yükselmiyor.

İnşaatta umut lüks konutta

Global ve yurtiçi etkilerle orta gelirli tasarrufa yönelirken fiyatların düşmesi, lüks konutların cazibesini daha da artırıyor. Bunu gören inşaat firmaları, lüks projeler geliştiriyor.

Uransan inşaaat Haberi

Uransan inşaaat

Özel günleri sakinleriyle kutlayan Uransan bu kez hem Ramazan’ı hem de Babalar Günü’nü birlikte karşılıyor.Ülke genelinde başarılı projelere imza atan ve Ankara’da da kendi ismiyle anılan bir semtte inşa ettikleri konut projeleriyle lüks yaşamı kent merkezine yakın konuma getiren Uran Holding’e bağlı Uransan, 21 Haziran Babalar Günü’nü unutmadı.Her önemli günde sakinlerini buluşturan Urankent, bu yıl Ramazan’a denk gelen Babalar Günü’nde babalar ve çocuklarının futbol karşılaşmasına sahne olacak. Uransan’ın bölgedeki 6’ncı projesi Queen Park’ın tam karşısında yer alan 20 bin metrekarelik Mehmet Hacim Kamoy Parkı’nda gerçekleştirilecek “Babalar Bebelere Karşı” futbol maçında babalar ve çocuklar karşı karşıya gelecek. Maç sonunda kazanan takım Uransan’dan sürpriz hediyeler kazanacak.Ramazan boyunca özel iftar programları düzenleyecek Uransan’ın ilk iftarı da Babalar Günü’nde yapılacak.


Basın...