15 / 05 / 2024

uransan kiracı garantisi

uransan kiracı garantisi

Kiracı bulma sorunu Uransan'la çözüme kavuşuyor. Başkent Ankara'da konforlu yaşamı şehir merkezine oldukça yakın konuma getiren Uransan, projelerinden konut alan yatırımcıları kiracısını bulmaya da yardımcı oluyor.

Uransan daire alan müştelerine kiracı bulmaya yardım ediyor!

Konut sayısı fazla olan projelerde görülen kiracı bulma sorunu Uransan'la çözüme kavuşuyor. Uransan kendi projelerinden konut satın alan müşterilerinin kiracı bulmasına da yardım ediyor..

Kiracı bulma sorunu Uransan'la çözüme kavuşuyor!

Kiracı bulma sorunu Uransan'la çözüme kavuşuyor. Başkent Ankara'da konforlu yaşamı şehir merkezine oldukça yakın konuma getiren Uransan, projelerinden konut alan yatırımcıları kiracısını bulmaya da yardımcı oluyor.

Uransan ev alan yatırımcılarına kiracı buluyor!

Kiracı bulma sorunu Uransan'la çözüme kavuşuyor. Başkent Ankara'da konforlu yaşamı şehir merkezine oldukça yakın konuma getiren Uransan konut alan yatırımcılarına kiracı bulamaya yardım ediyor..

Gazi Çelik: Uransan kiracısı hazır proje!

Uransan Satış ve Pazarlama Müdürü Gazi Çelik “Daha önceki projelerimizde yaşam sürmeye devam edenlerin, yatırım için seçtiği projelerimizde kiracı bulma sorununu da Uransan olarak biz gideriyoruz” dedi.

Dumankaya Horizon'da kiracısı hazır mağazalar! 1 milyon 441 bin TL+KDV!

Toplam 109 adet konut ve 35 adet ticari birimden meydana gelen Dumankaya Horizon projesinde 10 ticari birim satışa sunuldu. Kiracı garantisi verilen mağazaların fiyatları 1 milyon 441 bin TL+KDV'nde başlangıç gösteriyor...

Royal Plus Konutları'nda kiracı garantisi!

196 bin ila 814 bin lira aralığında fiyatlarla satışa sunulan projede tapular hemen teslim ediliyor. Toplam 11 bin 644 metrekare üzerinde 3 blok halinde inşa edilen projede 1+1, 2+1,3+1, 4+1, 5+1 olmak üzere 5 farklı tipte 192 daire bulunuyor.

Apartman giderleri kiracıya mı, ev sahibine mi aittir?

Kiracı olarak oturduğunuz binada ortak yakıt ödeme zamanı geldi ve aynı zamanda bina badanası yapılıyor. Bu durumda apartman giderleri kiracıya mı, ev sahibine mi aittir?

Kiracı apartman yöneticisi olabilir mi?

Anagayrimenkulün sekiz veya daha fazla bağımsız bölümü varsa, yönetici atanması mecburi bir durumdur. Kat maliklerinin apartman yöneticisi olma hakkına sahip olduklarını biliyoruz. Peki kiracı apartman yöneticisi olabilir mi, detayları...

10 yılı dolduran kiracılar sebepsiz yere evden çıkarılabilecek!

Mal sahipleri, 10 yılı dolduran kiracıları hiçbir sebep göstermeksizin oturdukları evden çıkartabilecek

Mart 2013 enflasyon oranı açıklandı! Kiracı olanlar dikkat!

Mart 2013 enflasyon oranı açıklandı. Enflasyon rakamları kiracıları yakinen ilgilendiriyor. Kira sözleşmesi Mart 2013'te dolan kiracılar, açıklanan ÜFE rakamlarına göre kira zammını belirleyecek...

Maliye Bakanlığı'ndan kiracı olan tersanelere yüzde 1.500 zam!

Maliye Bakanlığı, devlete ait arazilerde kiracı olan tersanelerden alınan kira bedellerine yüzde 1.500 zam yaptı.

Arap yatırımcılar en çok kiracılı ofislerle ilgileniyor!

Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, Arap yatırımcıların konuttan çok, kiracılı ofislere ilgi gösterdiğini belirtti...

Yenibosna İstwest'te 5 sene kiracımız olun kampanyası!

FerYapı ve Boyner Holding ortak girişimiyle hayata geçen İstWest’in “5 sene kiracımız olun” kampanyasında, 3+1 tipindeki bir eve 3 bin lira aylık taksitlerle sahip olmak mümkün...

uransan kiracı garantisi Haberi

uransan kiracı garantisi


Özellikle konut sayısı fazla olan projelerde görülen kiracı bulma sorunu Uransan'la çözüme kavuşuyor. Başkent Ankara'da konforlu yaşamı şehir merkezine oldukça yakın konuma getiren Uransan, projelerinden konut alan yatırımcüarm kiracısını bulmaya da yardımcı oluyor. 

Ankara'da kendi isimleriyle anılan "Urankent" adasmda başarılı projelere imza atan Uransan'ın Satış ve Pazarlama Müdürü Gazi Çelik, Başkent'te yeni bir yaşam bölgesi hayata geçirmekten dolayı duydukları mutluluğu dile getirdi.Bölgede Prestij, Elit ve Mirage Bahçe Konutları'nın ardından çevre özelliği ile öne çıkan Royal Plus projesini tamamladıklarım ifade eden Çelik,. "Şuan sınırlı sayıda dairemizin kaldığı Royal Plus'ı belirttiğimiz tarihten önce tamamladık. Royal Plus, oldukça ilgi gören, herkesin çok beğendiği, kullanışlı bir proje oldu. 

Şimdi sırada yeni projemiz Queen Park var. Ön talep topladığımız Queen Park'la Urankent'i taçlandırırken, şimdiden büyük ügi...