23 / 07 / 2024

Uransan yeni

Uransan yeni

ANKARA'DA konforlu ve rahat yaşamı şehir merkezine yakın konuma getiren Uransan, 2014 yılma müşterileri ile veda etti. Firma 2015 yılında yeni projelere başlamaya hazırlanıyor..

Uransan'dan Ankara'ya 300 yeni konut!

Uransan Dış Ticaret Taahhüt ve Yatırım A.Ş. başkent Ankara'da 330 yeni konut inşa edecek.

Uransan, Urankent'te 7'nci projesine başlıyor!

Uransan, hayata geçirdiği projelerle kendi adını veren semt oluşmasını sağladığı Urankent’te şu an yeni projenin hazırlıklarında son aşamaya geldi.

Urankent'te Kadınlar Günü kutlanacak!

Ülke genelinde başarılı projelere İmza atan ve Ankara'da da kendi ismiyle anılan bir semtte inşa ettikleri konut projeleriyle dikkati çeken Uran Holding'e bağlı Uransan, yeni bir etkinliğe imza atıyor.

Queen Park görücüye çıktı!

Başkent Ankara’da kendi isimleriyle anılan “ Urankent ” semtinde hayata geçirdiği konut projeleriyle dikkati çeken Uransan, yeni projesi Queen Park’ı görücüye çıkardı. Projede daireler 2016 Haziran'da teslim edilecek.

Queen Park Sevgililer Günü'nü Sezen Aksu ile kutlayacak!

Başkent Ankara’da şehir merkezinden uzaklaşmadan konforlu yaşam sunan Uransan, yeni projesi Queen Park’ın tanıtımını “ 14 Şubat Sevgililer Günü ”ne özel kokteyl ile yapacak.

Ankara Quenn Park'ta teslimler Haziran 2016'da!

Başkent Ankara’da konforlu yaşamı şehir merkezine yakın konuma getiren Uransan, yeni projesi Queen Park ile saray konforunda bir hayatın kapılarını açıyor. Projede teslimler önümüzdeki yıl Haziran ayında..

Uransan'dan 2015'te yeni proje geliyor!

ANKARA'DA konforlu ve rahat yaşamı şehir merkezine yakın konuma getiren Uransan, 2014 yılma müşterileri ile veda etti. Firma 2015 yılında yeni projelere başlamaya hazırlanıyor..

Yılbaşında Uransan kazandıracak!

Yılbaşında Uransan kazandıracak. Urankent sakinlerinin bir arada olacağı yılbaşı mangal partisinde yapılacak çok özel hediye çekilişi ise 3 şanslı aileye yeni yılın ilk büyük ödüllerini kazandıracak

Queen Park Uransan imzasıyla yükseliyor!

Türkiye'nin çok sayıda ilinde başarılı projelere imza atan ve Ankara'da kendi ismiyle anılan bir adada konforlu yaşamı şehrin merkezine getiren Uransan, yaklaşık 33 yıllık tecrübesini şimdi yeni projesi Queen Park'a taşıyor...

Uransan'ın yeni projesi: Queen Park!

Ankara'da konforlu ve rahat yaşamı şehir merkezine yakın konuma getiren Uransan, yaklaşık 33 yıllık tecrübesini şimdi yeni projesi Queen Park'a taşıyor...

Queen Park Ankara'da Uransan tarafından yükseliyor!

Başkent Ankara’da konforlu ve rahat yaşamı şehir merkezine yakın konuma getiren Uransan, yaklaşık 33 yıllık tecrübesini şimdi yeni projesi Queen Park’a taşıyor.Queen Park Ankara'da Uransan tarafından yükseliyor.

Uransan'dan 0 faiz kampanyası!

Royal Plus Konutları yüzde 0 faizli satış kampanyasıyla dikkat çekiyor.Bu yeni uygulamayla Uransan' dan konut sahibi olmak isteyenler özel şartlarda 0 faizle kredi kullanabilecek.

Yeni Nesil Evleri'nde 130 bin TL'ye!

PLS4M İnşaat'ın Gebze Şekerpınar'da inşa ettiği Yeni Nesil Evleri'nde dairelerin fiyatları 130 bin YTL'den başlıyor, 342 bin YTL'ye kadar çıkıyor.

Uransan yeni Haberi

Uransan yeni

ANKARA'DA konforlu ve rahat yaşamı şehir merkezine yakın konuma getiren Uransan, 2014 yılma müşterileri ile veda etti. Satış ofisinde düzenlediği 'Mangal Partisi'nde bir araya gelen Urankent sakinleri arasından 3 şanslı aile düzenlenen hediye çekilişinde yılın ilk sevincini yaşadı. Uransan Satış ve Pazarlama Müdürü Gazi Çelik'in ev sahipliği yaptığı gecede yeni yılı eğlence dolu bir geceyle karşıladı. Çelik, "Geçtiğimiz yıl oldukça önemli başarılara imza attık. Yeni yılda da başarılı işlere imza atmayı sürdüreceğiz. Yeni projemiz Queen Park ile yıla iddialı giriyoruz" diye konuştu. 


Sabah...